Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за The Prince Of Persia Warrior Within

Featured Replies

Всичко хубаво чета напътствия от хора които са я играли просто прекрасно ...

НО едно малко проблемче стигам до Central Hall и съм на път за градината врътвам ръчката , камъните се вдигат скок подскок и я стигам, натискам 1-вия "ключ", който е на земята и забавям времето /до тук добре/ решетките под мен не се прибират стигам на време ... после се качвам по лостовете /врът-врът/ натискам 2-рия "ключ", който е на стената и тук идва проблема когато натисна бутона за забавяне на времето /Slowdown/ ми се включва Rewind, което не забавя времето ааа връща обратно ... дайте някакъв съвет ... някоя хитрина или аз пропускам нещо ;)

Благодаря предварително :)

Не задържай бутона. Натисни R и пусни веднага, Т'ва е. Публикувано изображение
  • Отговори 124
  • Прегледи 43k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Някой ако иска помощ да пита.Ще опитам да помогна.

Не задържай бутона. Натисни R и пусни веднага, Т'ва е. Публикувано изображение

Ей ... БЛАГОДАРЯ МНОГО ... :blink::P:clap:

Ей ... БЛАГОДАРЯ МНОГО ... :P:):wors:

Нали за това е темата. ;)
  • 7 месеца по-късно...

Хора имам проблем изтеглих Warrior Within играх всичко точно на easy защото ми е трудно и стигнах до там дето или взимаш water sworda или не и аз напраих 2 сеифа 1 с него и 1 без обаче без да искам сеифих върху тоя със и сега го нямам ако може да ми прати някои сеиф точно там дето се взима water sworda след като си взел всички Life Upgrade-i на скайп ama7eur и да обясни как да го сложа ще съм му много благодарен!

Хора имам проблем изтеглих Warrior Within играх всичко точно на easy защото ми е трудно и стигнах до там дето или взимаш water sworda или не и аз напраих 2 сеифа 1 с него и 1 без обаче без да искам сеифих върху тоя със и сега го нямам ако може да ми прати някои сеиф точно там дето се взима water sworda след като си взел всички Life Upgrade-i на скайп ama7eur и да обясни как да го сложа ще съм му много благодарен!

Мой чоевк аз не разбирам много ама последно като търсих сейф за POP2 гледах в google.Има,но не са точно сейфове ами направо цял нов профил.За да го активираш влизаш в инсталационната папка и там някъде из папките пише профил изтриваш стария и копираш новия.

Мой чоевк аз не разбирам много ама последно като търсих сейф за POP2 гледах в google.Има,но не са точно сейфове ами направо цял нов профил.За да го активираш влизаш в инсталационната папка и там някъде из папките пише профил изтриваш стария и копираш новия....

...което е ламерско! Така, че моето момче, дръпни си това и намери папката със сейв файловете на играта (която е някъде в C:/Documents) и екстрактваш рара там. Папката с име IAN ще ти излезе в играта като втори профил с +9 лайф ъпгрейда. Не е нужно да си триеш предишния профил. Може и да преименуваш папката IAN както си поискаш, НО само от мясото в което си я оставил.
  • 3 месеца по-късно...

Аз сега пак почнах да я играя и искам да попитам имаше ли значение до коя кула отиваш първи?

Аз сега пак почнах да я играя и искам да попитам имаше ли значение до коя кула отиваш първи?

Не :speak:
  • 5 месеца по-късно...

Не бях играл играта от много време и реших да я преиграя на ново. Но ми направи проблем. Още съм в началото - бих се с мадамата в черно, победих я, разделих се с императрицата, поиграх още малко и сейфнах за почивка. Днес пускам играта, поиска ми да се зареди с някакви save mode настройки и тръгна но с намалена резолюция. Оправих си настройките и си заредих сейфа, но тук дойде и "големия" проблем - принца е в другата си форма/черен, окъсан и т.н./ . На някой да му се е случвало това и да знае решението? Благодаря предварително.

• 3 месеца по-късно...

Темата е стара но наистина на някой случвало ли му се е това което Yojimbo е описал ? И на мен ми се случи,лошото е че взима хелтове :)

• 1 месец по-късно...

Хора помагайте, че съм пред самоубиисво. На втората кула и съм почти на върха, след късото клипче кадето един черно бинтован дърпа един лост и скача, а аз го питам какво иска от мен.Тичам по стените кадето са назъбените колела,и по едни дървени пилони стигам до едно място кадето завартам лоста. И тук идва проблема,за да се махна от там има 2 варианта или да се варна по пилона някакси което нестава защотот е далече, а другия който е да истичам по стената и да се хвана за една железна стълба, но колкото и да тичам немога да се хвана за нея. Сичките живота ми отиват по дяволите и пак отначало. Моля ви помогнете, за стълбата ли да се мача да се хвана и как да го направя?

Хора помагайте, че съм пред самоубиисво. На втората кула и съм почти на върха, след късото клипче кадето един черно бинтован дърпа един лост и скача, а аз го питам какво иска от мен.Тичам по стените кадето са назъбените колела,и по едни дървени пилони стигам до едно място кадето завартам лоста. И тук идва проблема,за да се махна от там има 2 варианта или да се варна по пилона някакси което нестава защотот е далече, а другия който е да истичам по стената и да се хвана за една железна стълба, но колкото и да тичам немога да се хвана за нея. Сичките живота ми отиват по дяволите и пак отначало. Моля ви помогнете, за стълбата ли да се мача да се хвана и как да го направя?

Я направи шотче, че не се сещам къде точно си.

Toва 88 в ника ти едва ли е набора който си...

• 1 месец по-късно...

Искам да попитам, не трябва ли първо да се изпълни вторият life upgrade, а после първия life upgrade или са си така по ред на номерата както е дадено в описанието? :computer2: Благодаря предварително! :question:

Искам да попитам, не трябва ли първо да се изпълни вторият life upgrade, а после първия life upgrade или са си така по ред на номерата както е дадено в описанието? :)

Благодаря предварително! :)

По принцип да, но ако си пъргав може да успееш да вземе първия преди втория. ;)

Да аз така направих и вече имам 4 life upgrade :)

• 7 месеца по-късно...

...което е ламерско! Така, че моето момче, дръпни си това и намери папката със сейв файловете на играта (която е някъде в C:/Documents) и екстрактваш рара там. Папката с име IAN ще ти излезе в играта като втори профил с +9 лайф ъпгрейда. Не е нужно да си триеш предишния профил. Може и да преименуваш папката IAN както си поискаш, НО само от мясото в което си я оставил.

Здрасти ! Свалям този файл и го разархивирам, където трябва. Влизам в играта от този профил и менюто става различно ( става някакво сиво ). След това зареждам някой save и става същото. Принцът не се вижда и всичко е някакси замъглено .. Същото стана и като пробвах с един друг профил, само че с него ми сечеше много .. В момента не мога да дам снимка :)

Няма куче наблизо. А тоя Spider Sword натискам и задържам левия бутон на мишката ама той удря само веднъж. Само като го помпя (натисна няколко пъти бързо) тогава удря 3 пъти, но с нито едни от трите удъра не се разбива тая стена.

Май ще почна отначало, защото не съм зимал никакви ъпгрейди нито мечове и сигурно за това немога да я срутя, макар че то ако ще ми дава нов sword ще има и некакво клипче и не би трябвало да мога да го пропусна. Но все пак ако знаете нещо пишете.

Ще ми спестите много време да стигна пак до това място, ако ми кажете ква му е цаката.

не се притеснявай,не е Spider Sword а е Scorpion Sword.Взима се от затвора.Ще го намериш сам :)

Искам да попитам,може ли да се превърти играта без да се бия накрая с Дахака.Ако не може аз вече го направих :whist: .Не се майтапя.Отидох на плочата където се биеш с Грифона(боса) и се бих с Кайлина.След това я убих,забих и меча в корема и тя ми каза че колкото и да се опитвам винаги ще има такива като Махараджата.И тогава се показа Дахака.

Принца започна да вика: НЕ НЕ НЕ ! Какво искаш от мен??? Дахака взе с пипалата си Кайлина и посегна към мен,като взе само последната реликва от пясъците на времето (амулетът ми) и изчезна ( превърна се в пясък)

И принца започна да казва че е променил съдбата си и дадоха сцена когато пътува с кораба и казва:Скоро ще съм си у дома! И дадоха сцена от това как е опожарен Babylon (мисля че е то,но не съм сигурен.изглеждаше точно така както започва POP T2T) и казва:Какво направих????

Tака ми свърши играта.Кажете ми нормално ли е???

Извинете за пропуснатите препинателни знаци :rolleyes:

Редактирано от Prince OF Persia Fan (преглед на промените)

Играта има два края,тоя твоя е,когато не си взел всички лайв ъпргрейти а другия с Дахака,когато ги вземеш ! :rolleyes:

Играта има два края,тоя твоя е,когато не си взел всички лайв ъпргрейти а другия с Дахака,когато ги вземеш ! :)

Еми аз бях само с 8 лайф ъпгрейда.Явно за това.Пуууу да му се не види :cool: много исках да се бия с Дахака :@

Еми аз бях само с 8 лайф ъпгрейда.Явно за това.Пуууу да му се не види :speak: много исках да се бия с Дахака :@

Не е кой знае какво.... даже е по-лесен от Кайлина! Само синематика накрая е много як... с тъмния принц!:cool:

Пф най великата игра си е т'ва,пак я почнах само,че в 3D и със слушалки направо се вкарах във филма дето се вика :cool: !

Пф най великата игра си е т'ва,пак я почнах само,че в 3D и със слушалки направо се вкарах във филма дето се вика :wow: !

Как бе???

Ми сваляш си драйвер,който прави игрите 3D купуваш си очила за 20 лева от тия червеноциановите и си готов ! :wow:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.