Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сериозен проблем със интернет връзка!

Featured Replies

преди 18 минути, street racer написа:

при PPPoE, не можеш dа менкаш крайни устройства

Това не е съвсем вярно, защото има доставчици с PPPoE, които не следят/ограничават по мак адрес, но в случая е вярно.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Отговори 60
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 20 минути, street racer написа:

Емиле, не разбра ли, че при PPPoE, не можеш dа менкаш крайни устройства както и когато си поискаш! В мрежата на доставчика става хаус и e нормално да не те издържат. Твърдо проблема е при теб - или е настройки на рутера, или в начина по който го ползваш. Дистанционно е тегава работа! Последвай съвета на колегата - извикай на място човек, дето разбира (техниците на доставчика, в повечето случаи, знаят само как да подредят 8 жички в едно RJ)

Това го разбрах, явно не си ме разбрал, а техника който идва в нас?

Техника изобщо не го смятай - казах ти какво "разбират" "техниците" (повечето). От активно оборудване и мрежова диагностика, хабер си нямат!

Покажи, моля те, как изглеждат при теб, тези три страници от интерфейса на рутера, както и каквo IP получава мрежовия адаптер от DHCP и с какво IP "излизаш" към света?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Редактирано от street racer (преглед на промените)

• Автор
преди 19 часа, street racer написа:

Техника изобщо не го смятай - казах ти какво "разбират" "техниците" (повечето). От активно оборудване и мрежова диагностика, хабер си нямат!

Покажи, моля те, как изглеждат при теб, тези три страници от интерфейса на рутера, както и каквo IP получава мрежовия адаптер от DHCP и с какво IP "излизаш" към света?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Извинявам се за късния отговор, нещо не ме пуска да вляза, днес ще отида до офиса и като оправя бъркотията ще пиша оттново.

ОК. Между другото, трети човек от Русе на Нетуоркс ми потвърждава, че ЕДИНСТВЕНОТО ОГРАНИЧЕНИЕ Е ЕДНО (ИЛИ ДВЕ) УСТРОЙСТВА С ЕДИН АКАУНТ!

Рутера ти е ЕДНО устройство (за мрежата на доставчика). Само той инициализира РРРоЕ сесия към доставчика. Какво се случва в LAN (зад рутера) - него не го интересува - там зависи от правилата зададени в рутера - кой, колко, кога и т.н

преди 19 минути, street racer написа:

ЕДИНСТВЕНОТО ОГРАНИЧЕНИЕ Е ЕДНО (ИЛИ ДВЕ) УСТРОЙСТВА С ЕДИН АКАУНТ!

Един стационарен (един рутър) и един MiFi(Metro WiFi) на един акаунт.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 4 часа, street racer написа:

ОК. Между другото, трети човек от Русе на Нетуоркс ми потвърждава, че ЕДИНСТВЕНОТО ОГРАНИЧЕНИЕ Е ЕДНО (ИЛИ ДВЕ) УСТРОЙСТВА С ЕДИН АКАУНТ!

Рутера ти е ЕДНО устройство (за мрежата на доставчика). Само той инициализира РРРоЕ сесия към доставчика. Какво се случва в LAN (зад рутера) - него не го интересува - там зависи от правилата зададени в рутера - кой, колко, кога и т.н

преди 4 часа, ExaFlop написа:

Един стационарен (един рутър) и един MiFi(Metro WiFi) на един акаунт.

От настройките да не съм направил нещо?  Сега не ми отваря страницата, пише ми еррор и не мога да ви покажа настройките си!

Ще изчакам още малко и ще пробвам други методи.

• Автор
преди 2 часа, ExaFlop написа:

Само Error?

преди 2 часа, street racer написа:

Нали локално се опитваш - от еди сегмент? Не през интернет?

ПС от къде пишеш в момента?

Страницата не е намерена, опитайте по късно!

Няма връзка със Tplinkwifi!

На скоро даже съм влизал, не знам какво става.

Пиша от лаптопа, опитвам да вляза от Firefox!

Редактирано от Емил44 (преглед на промените)

преди 15 часа, Емил44 написа:

Няма връзка със Tplinkwifi

Абе какъв Tplinkwifi те гони? Закачи тъпия линк с един кабел за лаптопа и влез на вътрешния адрес на рутера (192.168.0.1 или 1.1) - ако не си го сменял!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.