Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ако искате да се оплачете от нещо, Арменският Поп е тук.

Featured Replies

преди 22 минути, Megumi написа:

... просто ей така да го кажеш дори и на някоя плюшена играчка

Понякога плюшената играчка или някое животинче повече има уши да чуе... и то не заради някакви свои особени качества, а поради липса...

• Отговори 51
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бирата ми уж е от пластмасова бутилка а има вкус на метал.

• Арменският Поп
    Арменският Поп

Тук само Папата може да помогне. Може да пробваш да се изкъпеш със светена вода. Сега може да дариш оборота на моята скромна църквица и проблеми няма да има. Спокойно, простотията не е с

• живота си е ваш и да се оплаквате... и да се хвалите... пак си е ваш баш

Публикувани изображения

преди 48 минути, Lumberman написа:

Понякога плюшената играчка или някое животинче повече има уши да чуе... и то не заради някакви свои особени качества, а поради липса...

Да

Именно

Аз искам да се оплача от топлия хляб, дето го купих. Що го правят толкова вкусен и защо се случи так, че когато бях в магазина все още беше топъл.       :licklips:  Егати съвпадението...

Е, не е всичко относително! Как така?! Относително е всичко без твърдението "всичко е относително", което трябва да е абсолютно по необходимост (за да е вярно). Тъй че, спокойно!

на 23.11.2018 г. в 17:04, Maleficient написа:

искам да се оплача, че ... всичко е относително

За оплакване си е!

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Ех, този Айнщайн, все ще намери начин да ни разочарова, тъкмо когато сме повярвали в нещо...

на 23.11.2018 г. в 9:04, Maleficient написа:

искам да се оплача, че ... всичко е относително

преди 2 часа, Мойра написа:

За оплакване си е!

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Ех, този Айнщайн, все ще намери начин да ни разочарова, тъкмо когато сме повярвали в нещо...

Не се оплаквайте, че иначе няма да можем да се отричаме, отмятаме, да шикалкавиме, да хитруваме и да послъгваме. 

• 3 месеца по-късно...

Платено съобщение:

Професионалното сдружение на модераторите на български сайтове и форумните
манипулатори (СМБСФМ) , обявява протестно шествие на 2-ри (втори) април, пред
Народното Събрание и МС, със справедливите си искания, за повишаване на дневните
надници и удвояване на заплащанията за нощно дежурство.
Освен това ще се предявят искания за по-добри условия на труд; подмяна на компютрите
им "Правец" с нови и по-модерни и създаването на нов актуален наръчник на манипулатора
(а не само цитати на Алеко, съвети за "пиенето на хапчета", крадене на никове и др. остарели
до втръсване милиционерски тарикатлъци). Друго искане е, да им бъде признато правото за
по-висока категория труд заради вредната среда (ежедневно наритване на червените им гъ..
ве, от читавите форумци).

Редактирано от M.Николов
намеса на модератор (преглед на промените)

Аз пък се оплаквам от това, че трябва да си тръгна от една страхотна почивка и утре трябва да ходя на работа :(

• 1 месец по-късно...

Когато някой хора рано, рано слушат музика а на мен още ми се спи... И ПЕЯТ рано, РАНО!

• 4 седмици по-късно...

Уважаеми, дЕдо попе,

ултраизморена съм последния месец от и след промените в работа ... като се прибирам, мечтая само да си легна и нищо друго не ми се прави!

Спя, ставам и пак, едно и също. Имам чувството, че живота ми минава неусетно и няма да усетя как утре ще си попълвам УП-то за пенсиониране.

Дедо Попе,

Да ти е оплача от времето, че много бързо върви, пък уж няма крака. Направо лети! Искам времето да спре.

• 2 месеца по-късно...

Цъкам си из каналите на ТВ-то и попадам на док.филм  за хотел "Мусала" във Варна.Някакъв архитект(сигурно)обяснява кой го е проектирал,кой го е строил и като повтаря Муса́ла,та Муса́ла !!! Виках на ТВ-то като луд,все едно той ще ме чуе.

Отидох на пазар само с 50лв. - за да не харча много .

Върнах се с 50лв. борчове.....:(

....а Арменския поп го няма....

• 6 месеца по-късно...

Гледам филмче по картуун нетуорк(ХАХ) и заглавието на серията са го превели "Вентилатор"(Fan).Вътре в серията изобщо не става дума за вентилатор,а за "фен".Явно редакторът е проспал нещата.

Отново заспал редактор - става въпрос за спътника на Сатурн Енцелад,апаратът Касини минава през "гейзер" от вода и намира основни хим.елементи за живот.Дублаж - "Не е ли страхотно да открием живот само на 1 200 км.от Земята?" ,а разстоянието е ~1 200 000 км.В такива случаи обичам да казвам - "Туристи,терористи",все едно(това отново е от един дублаж).

• 6 месеца по-късно...

Алоууу Валери Николов, побърка хората бе.

Бе то не бе фасада на туй твойто Скай сити не бе чудо.Ама ти наняш сладичко нали горе у палата си на Витоша.

Я да та питам последно от кога не си влизал там а - ми той половината празен бе.

Щандовете за бонбони, сладки и царевички ги няма вече заради короната бе.

И ако си мислиш че с тая фасада де цяла година ще я правиш, ще ги върнеш - у голема грешка си !!!

И златна да я направиш - няма да се върнат.

Мисля да направя така

rwRTFs3WzUP9p5ecGN1vfwnjQyZ3vgIrBFOgOKI8

Защото парите, с които си изкарвам прехраната, са свързани с интелектуален труд.

Ще ме караш да се спасявам в Родопите -ок.

Боклук

преди 23 минути, haidukpikaso написа:

Алоууу Валери Николов, побърка хората бе.

Бе то не бе фасада на туй твойто Скай сити не бе чудо.Ама ти наняш сладичко нали горе у палата си на Витоша.

Я да та питам последно от кога не си влизал там а - ми той половината празен бе.

Щандовете за бонбони, сладки и царевички ги няма вече заради короната бе.

И ако си мислиш че с тая фасада де цяла година ще я правиш, ще ги върнеш - у голема грешка си !!!

И златна да я направиш - няма да се върнат.

Мисля да направя така

rwRTFs3WzUP9p5ecGN1vfwnjQyZ3vgIrBFOgOKI8

Защото парите, с които си изкарвам прехраната, са свързани с интелектуален труд.

Ще ме караш да се спасявам в Родопите -ок.

Боклук

,,Перо пере пари.

Пери Перо пари.Пери."

на 18.04.2019 г. в 8:25, Mr.n0b0dy написа:

Когато някой хора рано, рано слушат музика а на мен още ми се спи... И ПЕЯТ рано, РАНО!

Виж по-долу решението на проблема.

Оръжието е по избор.

преди 29 минути, _nib_ написа:

,,Перо пере пари.

Пери Перо пари.Пери."

Ще го напера Перото баш тъй де - виж по-горе.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.