Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с възпроизвеждането на видео в Windows 10

Featured Replies

Имам проблем с възпроизвеждането на видео в Windows 10!

Когато пусна видео клип с добро качество, плеъра го възпроизвежда с лошо качество. На Windows 7 нямах този проблем.

Благодаря предварително!

• Автор
преди 9 минути, plamen_petrov_80 написа:

С кой плеър го пускаш?

@plamen_petrov_80 Със всички плеъри е така!

• Автор
преди 25 минути, oic написа:

Драйвери за видеокартата инсталирани ли са?

@oic Да!

• Автор
преди 13 минути, velislavvasilev написа:

И при мен се появи сходен проблем след упдейт преди доста време. Ама и звукът изчезна. Как си бачкаше, упдейт и капут. Малко разправии и се разделихме с МС по живо по здраво.

@velislavvasilev Ем то май и аз ще се върна пак на Windows 7. Те Microsoft не се спряха с тези ъпдейти!

Редактирано от Roki_03 (преглед на промените)

преди 1 час, Roki_03 написа:

Когато пусна видео клип с добро качество, плеъра го възпроизвежда с лошо качество. На Windows 7 нямах този проблем.

Благодаря предварително!

Дефинирай това " лошо качество " и откъде знаеш, че клипа е с добро качество?

• Автор
преди 11 минути, deke написа:

@deke С добро е, защото при Windows 7 същото видео беше с добро!

Благодаря предварително!

Все пак не ми отговори за лошото качество - размазано ли е, насича ли и т.н. ...?

• Автор
преди 13 минути, deke написа:

Все пак не ми отговори за лошото качество - размазано ли е, насича ли и т.н. ...?

@deke Размазано е.

Ето кадър от видеото:

video.png

Ако си го свалял преправян от разни разбирачи, а не е оригинален, тогава си намери истински  Windows 10.
Случайно ако си го платил и имаш диск и ключ и всичко е законно, тогава дай повече информация за файла или го качи някъде да го свалим и проверим как върви той при нас.

MP4, VLC - тук във форумите преди една - две години един съфорумец беше дал някакви настройки за този плеър. Потърси / и аз ще потърся / и си поиграй малко с настройките на видеонастройките на плеъра. Иначе той си идва с вградени кодеци.

П.С. За спорта, защо не пробващ SMPlayer - много съм доволен от него?

Редактирано от deke (преглед на промените)

преди 20 минути, Roki_03 написа:

@deke Размазано е.

Ето кадър от видеото:

video.png

Въпросното видео от теб ли е правено?

Ако да - с какво и какви настройки?

С каква резолюция е екрана ти и какво става ако пуснеш видео файл (който не е правен от теб) със същата резолюция?

• Автор
преди 30 минути, velislavvasilev написа:

Щото не е само до плеъри. Също и кодъци, драйвъри и прочее. При мен нещата не се разбра от къде дойдоха. Пазех логове на машината преди и след упдейта. Имаше сумати кодъци сменени и прочее. И, като ползваш Windows 10, за какво не идеш да ги питаш у техния форум? Там 100% ще знаят повече от нас.

@velislavvasilev Еми да така е, но първо тук реших!

преди 22 минути, deke написа:

MP4, VLC - тук във форумите преди една - две години един съфорумец беше дал някакви настройки за този плеър. Потърси / и аз ще потърся / и си поиграй малко с настройките на видеонастройките на плеъра. Иначе той си идва с вградени кодеци.

П.С. За спорта, защо не пробващ SMPlayer - много съм доволен от него?

@deke Ок ще потърся и ще пробвам плеъра.

Въпреки, че е за друг проблем, погледни последния коментар на следната тема. Извинявам се, ако не мога да помогна - просто не ползвам този плеър.

• Автор
преди 20 минути, plamen_petrov_80 написа:

Въпросното видео от теб ли е правено?

Ако да - с какво и какви настройки?

С каква резолюция е екрана ти и какво става ако пуснеш видео файл (който не е правен от теб) със същата резолюция?

@plamen_petrov_80 Видеото е правено от мен с OBS Clasic и е обработено с Wondershare Filmora на 1280x720 60 FPS! Пробвал съм и с други програми но пак е така, дори и филм да пусна пак е така!

преди 15 минути, deke написа:

Въпреки, че е за друг проблем, погледни последния коментар на следната тема. Извинявам се, ако не мога да помогна - просто не ползвам този плеър.

@deke Ок ще ги пробвам.

Само аз ли не разбрах от снимката какво му е лошо на качеството и какво трябва да е доброто качество??

• Автор
преди 54 минути, Радослав Матев написа:

Само аз ли не разбрах от снимката какво му е лошо на качеството и какво трябва да е доброто качество??

@Радослав Матев Не виждаш ли че не е както на лентата с задачи - хубав ярък цвят а е по-светъл и като го пусна на цял екран се размазва видеото!

Пусни си някой филм с хубаво качество или свали клип от youtube и така пробвай, с тези правени снимки на правени видеота аз нищо не мога да разбера.... :)

• Автор
преди 18 часа, Радослав Матев написа:

Пусни си някой филм с хубаво качество или свали клип от youtube и така пробвай, с тези правени снимки на правени видеота аз нищо не мога да разбера.... :)

@Радослав Матев Ок!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.