Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте! Мислех да си купя рам памет за да обновя машината. Но проблема е, че не знам от къде или каква  точно. Трябва ми 4 Gb DDR3. Сегашната ми е  ADATA 4 Gb DDR3  1600 gb. Има ли значение или да купувам тая която ми падне.

преди 25 минути, Александър Банов написа:

Здравейте! Мислех да си купя рам памет за да обновя машината. Но проблема е, че не знам от къде или каква  точно. Трябва ми 4 Gb DDR3. Сегашната ми е  ADATA 4 Gb DDR3  1600 gb. Има ли значение или да купувам тая която ми падне.

Купуваш някоя марка памет 4 Gb DDR3 1600 MHz като е хубаво да видиш на сегашната ти платка колко чипа има и дали е едностранна или двустранна и вземаш подобна на твоята.

• Автор
преди 9 минути, plamen_petrov_80 написа:

Купуваш някоя марка памет 4 Gb DDR3 1600 MHz като е хубаво да видиш на сегашната ти платка колко чипа има и дали е едностранна или двустранна и вземаш подобна на твоята.

Как да разбера колко чипа има тези които са като черни квадрати ли. И двустранна означава да е и от двете страни с чипове ли .

Точно,

Ако не с някой софтуер (AIDA64, Speccy и т.н.) проверяваш точния модел на паметта и се проверява в интернет.

Един глупав въпрос: Сигурен си че е една банка памет нали?

• Автор

Да само една плочка 4 гб та е. Гледам тази https://www.emag.bg/pamet-patriot-signature-line-4gb-ddr3-1600mhz-cl11-1-5v-pl-588148-psd34g16002/pd/D6SKHMBBM/

но не съм чувал за този производител. И мисля да взема https://www.emag.bg/pamet-corsair-4gb-ddr3-1600mhz-11-11-11-30-cmv4gx3m1a1600c11/pd/DL505BBBM/

А машината е....? Като се прави регистрация във форум е хубаво да се четат правилата и най-вече да се спазват, както и някои важни теми, не да се се*е наред!

https://www.kaldata.com/forums/topic/45422-crystal-sphere-error-404-или-kак-да-задаваме-правилно-въпроси/

Редактирано от Радослав Матев (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.