Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на Kodi

Featured Replies

• Автор

кажете ми кои приставки да инсталирам за гледане на филми и сериали+субтитрите,от толкова четене и пробване нищо не можах да разбера.благодаря предварително

преди 20 часа, Белгиеца написа:

Ето ти веднага доказателство че бъгавото коди е ограничено , кажи как да пусна това в него с едно лепене 

http://live.streams.ovh:1935/cannali/cannali/playlist.m3u8

ха ха ха  в коди просто не може, а във ВЛЦ може

Не знам отде ти идат тия тъпотии, но Kodi-то не е по-бъгаво от Ацеса. Естествено двете програми вършат различни неща. С Kodi можеш спокойно да си запишеш филмите или сериала на флашка и после да си гледаш на TV. Аналогично както слушаш музика в колата. Също може да се управлява с дистанционното на телевизора, което с VLC трудно ще се получи. Естествено може и мрежа да се върже, но на мен не ми се занимава и не го предпочитам.

преди 16 минути, Белгиеца написа:

За инсталиране аз го инсталирам послединя 17, даже и работят две от бг приставките, ама картинката е лоша, една такава насичаща даже и с неговия си Simple IPTV player с пусната в него перфектно работеща плейлиста на ВЛЦ.
И с 16 не става.
А acestream си работи, въпреки че технологията е по-сложна понеже и изпращам данни докато гледам.

Именно. Сравняваш праскови с круши. И на мен не ми сече.

преди 18 минути, Melmak ® написа:

Не знам отде ти идат тия тъпотии, но Kodi-то не е по-бъгаво от Ацеса.

Идват ми от прекаленото хвалене на бъгавото Коди, на всякакви езици.
Разни знайковци съветват - сложи си на коди това и гледай.
Да де, ама трябва първо да позная на каква операционна система и коя версия на кодито ще работи и после трябва да съм съгласен например да го ползвам кодито на Уиндоус 7 , пък аз не искам, щото е важен твърдия диск и не трябва да стават грешки. А като си му набутал приставки, които постоянно ти отварят реклами и не ги знаеш към какви сървъри се свързват, еми не ми вдъхват доверие, та заради това на друг двърд диск, ама пари по 130 евро на твърд диск не съм луд да давам за да има Уиндоус на него, та на Линукси. Пък на линуксите, кодито работи ама когато на него му е кеф.

И да скиваш че съм обективен, на Минт 18 старият плейър на acestream ( то нов няма ) при нестабилен стреам с често спиране за буфериране ( 55 секунди кеш съм му сложил даже) звукът изчезва и трябва да се спре и пусне пак.
Та ако няма от къде да взема стабилен стрийм, тогава го подкарвам от новия енджин пратен във нормалното ново ВЛЦ и там звукът не се губи. 

п.п. 
имам и Уиндос 10 на лапточпе, ама и там коди нямам желание да слагам.

преди 1 час, =Ivan= написа:

кажете ми кои приставки да инсталирам за гледане на филми и сериали+субтитрите,от толкова четене и пробване нищо не можах да разбера.благодаря предварително

http://www.wirelesshack.org/top-best-working-kodi-video-add-ons.html 

от тук бг репото subunacs\subsab адоннът

• 3 месеца по-късно...

Kodi = бъгня и половина!

След близо час безполезно ровене из настройките, инсталиране на знайни и незнайни плъгини, включая и разни "репо"-та направени от разни "гуру"-та в областта, аз се предавам! Невъзможно да зареди никой плъгин, невъзможно да се пусне тв - друго не съм пробвал, защото тотално изгубих желание за каквото и да е свързано с това недоразумение!

Просто не ми се занимава с програми направени на принципа - защо да е лесно, когато може да е трудно. Бесен съм!

преди 2 минути, Chirag Radadiya написа:

As people are very much confused to select the best Kodi Add-ons running in the market and for the solution we collect the top running Kodi Add-ons for 2018 which will quickly help you to add our collection to their Kodi without and problems. Check here  best Kodi Add-ons running

Get to fix your stupid program that you'll go to hell!

• 1 месец по-късно...
on March 5, 2018 at 20:52, Agentpat ™ wrote:

Kodi = buggy and a half!

After an hour of useless rooting in the settings, installing familiar and unknown plugins, including some "repo" made by various "gurus" in the field, I surrender! Unable to load any plugin, impossible to play TV - I have not tried anything else because I totally lost my desire for anything related to this misunderstanding!

I just do not deal with programs made on the principle - why it's easy when it can be difficult. I'm furious!

This is obviously not right. Kodi is by far the best media player as of now in the market. With lots of code addons, builds skins and everything you can customize it is just too great to be true. Recently there were some backlash due to piracy issues but all in all it rocks !! And the best part is that you can customize kodi with some of the best kodi builds which are packages of pre-installed addons

• 2 седмици по-късно...

Поиграх си тоя месец с Коди-то, понеже спрях да плащам един тел. пакет. 

На Уин 7 го пренасочих да се инсталира на стар диск. Единственият проблем е че дълго време отнема да се затвори ( гася го през таск мениджъра).

За инсталирането - ммм, не ги помня тия работи - трябват 20 мин. активно внимание,  в гугъл - хау то ..., бест ,addons  и по възможност търсене през последния месец, защото най- атрактивните добавки идват малко пиратски, та явно се налага да ги префасонират от време на време.  И от целия тоз експириънс останах с впечатлението, че едно има няма 80- 90% от

контента, посветен   на това и онова свързано с добавки  и прочие инсталиране обслужва бизнеса с VPN ( уж да се избегне геоблокирането - дай 5 лв. :)

На интерфейса му се хваща цаката след известно време и е много бърз. 2 приставки основно използвах - Incursion и Колибка - поредицата на Ендрю Марр (BBC) ме впечатли - по- кратка и същевременно смислена история на човечеството не бях гледал. 

Никъде не видях и намек за реклама в самото Коди. 

В днешно време човек само да иска да консумира . "Съдържание" бол. Аз искам да консумирам тишина, обаче няма, няма и няма 

• 4 месеца по-късно...

Здравейте.Инсталирах KODI-първо 16.1 и после последната 17.6.Всичко права по указания в интернет.След настройките включвам TV и зарежда всички канали.Исписва ми какво върви в момента и т.н.Но като натисна дас тартира,там се върти ,върти,върти и като спре да зарежда не тръгва никаква картина и звук.От какво може да е????

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.