Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Малки промени във форума

Featured Replies

• Администратор

Днес бяха направени малки промени и реорганизация във форума. Добавени са няколко нови форуми:

- Религия, Мистика, Езотерика

- Новини от България и Света

- Политика

- Поезия и Лично творчество

Новото също така е добавянето на възможността да оцените дадена тема. След като отворите определена тема в десния ъгъл след края на заглавието има скала: "Оцени темата" (скалата можете да я видите и в тази тема горе в десния ъгъл). Чрез тази скала можете да оценявате по петобалната система колко интересна или полезна е според вас темата.

Забавлявайте се...

От екипа на kaldata.com

• Отговори 65
  • Прегледи 28,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Днес бяха направени малки промени и реорганизация във форума. Добавени са няколко нови форуми:

- Религия, Мистика, Езотерика

- Новини от България и Света

- Политика

- Поезия и Лично творчество

Новото също така е добавянето на възможността да оцените дадена тема. След като отворите определена тема в десния ъгъл след края на заглавието има скала: "Оцени темата" (скалата можете да я видите и в тази тема горе в десния ъгъл). Чрез тази скала можете да оценявате по петобалната система колко интересна или полезна е според вас темата.

Забавлявайте се...

От екипа на kaldata.com

това с оценката на темите е интересно нововъведение и мисля да се възползвам :wors:

Имам питане обаче: след като се оцени темата къде мога да видя кой как оценява темата

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Браво :wors::) .

Опцията за оценка на темите и раздела "Новини от България и Света" биха ми допаднали.

• Администратор

Доста работа са си отворили модераторите

Малко offtopic - това горе за "Оцени темата" много готино е направено :)

Иначе одобрявам промените, "всичко останало" и "веселба" отдавна плачеха за отделяне на част от темите в нови раздели

"Празни приказки" и "Веселба" не се ли препокриват малко :wors:

Веселба е за вицовете, смешните клипчета и картинки и друг хумор

Празни приказки е за всичко, дето е за забавление, но не е хумористичко :)

Това ще рече , предполагам, че бла-бла , асоциации, познай за еди-кво-си отиват в Празни пирказки ?

Редактирано от pocketrocket (преглед на промените)

Има само нещо , което малко ме притеснява. В описанието на "Празни приказки" има една думичка спам , до каква степен ще е позволено това "нещо"

Мисля си, че модераторите и админите ще имат бая работа в тоя раздел :ph34r:

Редактирано от pocketrocket (преглед на промените)

Браво на екипа, така форума става още по приятен!

Това с оценките на теми е интересна добавка и ми допада , а и беше време да се разредят малко темите във веселба и всичко останало! Поздравления, форума напредва все повече!

• Администратор

Абе малко по-рано да го бяхте пуснали, щях да помогна, ама сега трябва да бягам

Успех на модераторите, а другите проявете милост и поне една седмица на им създавайте допълнително работа :ph34r:

Та не разбрах какви са последствията след като гласувам за някоя тема?

Гледам като гласуваш един път после може пак да гласуваш?

• Автор
  • Администратор
"Празни приказки" и "Веселба" не се ли препокриват малко :ph34r:

За да не се бъркат "Веселба" е преименуван на "Смях"

Та не разбрах какви са последствията след като гласувам за някоя тема?

Гледам като гласуваш един път после може пак да гласуваш?

Още по-добре.Когато се чудиш дали да четеш някоя тема гледаш в рейтинга и дали "си струва".

А и винаги е полезна опцията да можеш да си промениш мнението.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Още по-добре.Когато се чудиш дали да четеш някоя тема гледаш в рейтинга и дали "си струва".

А и винаги е полезна опцията да можеш да си промениш мнението.

Аха чак сега видях, че се показва рейтинга до заглавието.

Sorry бавно загрявам... :ph34r:

Каква е целта на новите промени ?

Слава,пари,популярност знае ли човек?

Ами има теми които си нямат раздел като Политика например която не е нито за Всичко останало нито за Интернет.Прави се с цел да е по-подредено.Системата за оценка на дадена тема също е нещо ново и интересно.

Нямаме си работа и ей така си отваряме малко...

Ами има теми които си нямат раздел като Политика например която не е нито за Всичко останало нито за Интернет.Прави се с цел да е по-подредено.Системата за оценка на дадена тема също е нещо ново и интересно.

Оценяването на темите е много интересно. Много е полезно , и е хубаво , че се въвежда. Имайки , предвид , че форума е за хардуеър, софтуъер и ИТ , мисля че форум Политика е малко излишен.

Все пак вие си знаете най-добре.

Продължавайте да развивате и украсявате сайта и форума. :)

Оценяването на темите е много интересно. Много е полезно , и е хубаво , че се въвежда. Имайки , предвид , че форума е за хардуеър, софтуъер и ИТ , мисля че форум Политика е малко излишен.

Все пак вие си знаете най-добре.

Продължавайте да развивате и украсявате сайта и форума. :wors:

Така е, но след като някой е влязъл и намерил каквото му е необходимо в тези раздели, ще погледне, че има и други интересни неща, и ще остане.Да разпусне, да поспори за мача, за политиците...избор има.

Е, то форума не е точно специализиран за Компютри, затова е добре да има такива отделяния. Много добре се е получило според мен :) Браво! ;)

Идеята Ви, ми хареса много. Подкрепям я!

С уважение:

Стефан - LZ4JW

73!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.