Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за тонколони за компютър до 180 евро

Featured Replies

преди 2 минути, nickolaycho написа:

Абсолютно вярно, ...

Какво е вярно ?
Забраняваш ми да слушам със скъпи джадижи звука от предаването The Voice UK от сателитния канал ITV HD защото има компресия на звука ли ?
Да ти се похваля че същото го гледах и слушах и от Москва през ИПТВ ( руското Голос де ). 
А ти що гледаш телевизия като има компресия на картинката ?

• Отговори 55
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 52 минути, Белгиеца написа:

Какво е вярно ?
Забраняваш ми да слушам със скъпи джадижи звука от предаването The Voice UK от сателитния канал ITV HD защото има компресия на звука ли ?
Да ти се похваля че същото го гледах и слушах и от Москва през ИПТВ ( руското Голос де ). 

Прочетете още веднъж целия ми коментар и темата, върху която го правя!!! Ако и тогава не разберете кое е АБСОЛЮТНО ВЯРНО, просто няма смисъл да продължавам....И ще Ви помоля да си сдържате емоциите за  друг подходящ случай, тук само с достатъчно уважение към участниците, благодаря за вниманието!

преди 1 час, Белгиеца написа:

Какво е вярно ?

Телевизиите и радиата имат друг вид компресия, изразяваща се в изравняване силата на звука, което за някои мелодии е много неприятно, все едно имаш тапи на ушите, но иначе обикновената компресия е много малка и не би се отразила върху детайлността на звука. Все пак всяка една медия се стреми да достави най-добро качество на зрителите и слушателите, без да прави икономии, като изключим динамичната компресия за която говорех, която е по международно споразумение и е задължителна за всяка една телевизия или радио станция. Но каквато и да е компресията, тя не се отразява в честотният диапазон на звука, така че винаги ще звучи добре, така както тонколоните го възпроизвеждат, дори на някои песни компресията създава приятен ефект, изчистващ излишните съраунди и ехо от вокала.

"Какво е вярно ?
А ти що гледаш телевизия като има компресия на картинката ?"

Ето ти обяснението бре. Такива разсъждения като твоите не са за техничари хора. А и телевизията, каквато и да е (сателитна, ефирна, IPTV) не я разбираш, за да си мислиш, че ако не си ти в този форум, хората са загубени без теб! Обяснението са ти го написали в този цитат накратко. Сядай и учи арабите на техника. Тук не ти се е отдавало НИКОГА! Става въпрос за този, който се е написал, че е "Белгиеца"

"Все пак всяка една медия се стреми да достави най-добро качество на зрителите и слушателите, без да прави икономии, като изключим динамичната компресия за която говорех, която е по международно споразумение и е задължителна за всяка една телевизия или радио станция. Но каквато и да е компресията, тя не се отразява в честотният диапазон на звука, така че винаги ще звучи добре, така както тонколоните го възпроизвеждат"

преди 6 часа, *LZ4JW* написа:

Такива разсъждения като твоите не са за техничари хора.

Точно така не им харесва на разни инженерчета, че някой не им вярва.
А още по-малко им харесва, когато подстрекава читателите да не им ползват услугите.
Аз се справям и гледам каквото искам, без да имам техническо образование никакво.
Те това те вбесява, специално теб.
Не се е родил още тоя техничар, кото ще ме избудалка да си купя чифт колони без да съм ги слушал, щото той бил инженер по нещо си.
Вие си се уважавате между техничари и се защитавате едни други, дори когато някой от вас е почнал да говори измишльотини.

Бих желал модератора, ако сметне за добре да заключи темата по две причини:

1) Закупих си вече желаните тонколони от, които съм много доволен.  Благодаря на всички отзовали се!

2) Темата отдавна се превърна от ,,Съвет за тонколони за компютър за 180 евро,,  в тема  ,,Кой е по-по-най от към знания в областа на аудиотехниката,,

Благодаря предварително!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.