Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 1500лв

Featured Replies

Като ва чета, за малко да мините на ракия :no-no: и да я оплескате. Аз пък бих предложил Seasonic S12II-520 Bronze имаме го в бг, бюджетно за 105лв се намира и варира до 130лв но нали сме българи и ще го намерим за най евтино зако да даваме 25лв отгоре. Забележка!!! Японски кондензатор Nippon Chemi-Con. За хора които залагат на японското ето ви евтино и качествено!

преди 49 минути, goodly написа:

Като ва чета, за малко да мините на ракия :no-no: и да я оплескате. Аз пък бих предложил Seasonic S12II-520 Bronze имаме го в бг, бюджетно за 105лв се намира и варира до 130лв но нали сме българи и ще го намерим за най евтино зако да даваме 25лв отгоре. Забележка!!! Японски кондензатор Nippon Chemi-Con. За хора които залагат на японското ето ви евтино и качествено!

Захранването не е само кондензатори, но такива като @XECUTIONER, които нищо не разбират, а са видяли в нета, че TEAPO не са японски, се хващат за кондензаторите. Много пъти съм го казвал (и в хардуера също)- дори лидерите Flextronics имат захранвания, които не са изцяло японски, както и култовото XFX TS 650. Така че- остави ги кондензаторите- има чудесни захранвания, които не са само с японски кондензатори, а и не са маркирани всички на 105 градуса, не го слушай оня трол, той идея си няма.

Редактирано от ceci80 (преглед на промените)

Колеги смекчете малко това и предложете на постващия конфигурация. Ако ще си мерите " трите букви" можете и на лично.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Колеги смекчете малко това и предложете на постващия конфигурация. Ако ще си мерите " трите букви" можете и на лично.

Аз какво има да смекчавам? Прочети внимателно всички коментари и тогава пиши! Не през ред. Влез в профила на Цеци и обърни внимание след регистрацията му към кого се обръща най-много, как и за какво. 

А темата е изчерпана още със създаването си и даже ти си го потвърдил по-горе. И какво да предлагаме, освен нещото с трите букви? 

преди 3 минути, XECUTIONER написа:

Аз какво има да смекчавам? Прочети внимателно всички коментари и тогава пиши! Не през ред. Влез в профила на Цеци и обърни внимание след регистрацията му към кого се обръща най-много, как и за какво. 

А темата е изчерпана още със създаването си и даже ти си го потвърдил по-горе. И какво да предлагаме, освен нещото с трите букви? 

Твое име не съм цитирал. Спорите за неща, за които обикновения потребител не разбира, не е нужно да разбира и даже не го интересува. Както и в други теми просто предложете конфигурация за определените пари и толкоз. Екстрите можете да ги коментирате на лично или пък може да си пуснете отделна тема и там да спорите колкото искате.

Между другото ЧНГ 2018 и всички да са живи и здрави!!!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Твое име не съм цитирал. Спорите за неща, за които обикновения потребител не разбира, не е нужно да разбира и даже не го интересува. Както и в други теми просто предложете конфигурация за определените пари и толкоз. Екстрите можете да ги коментирате на лично или пък може да си пуснете отделна тема и там да спорите колкото искате.

А как да се случат нещата, когато те саботират непрекъснато във всички теми? Не се прави на ударен, а разгледай профила на бившия Джони и си направи изводите. Разгледай и другите му профили и прецени трезво ситуацията. Защото на мен ми писна да се взимат половинчати мерки. Поради тази причина няма какво да предложим на хората. Защото от такива тролове(или просто дегенерати) няма как да се пише конструктивно. Ако ти мислиш, че може много ти здраве!

преди 34 минути, XECUTIONER написа:

А как да се случат нещата, когато те саботират непрекъснато във всички теми? Не се прави на ударен, а разгледай профила на бившия Джони и си направи изводите. Разгледай и другите му профили и прецени трезво ситуацията. Защото на мен ми писна да се взимат половинчати мерки. Поради тази причина няма какво да предложим на хората. Защото от такива тролове(или просто дегенерати) няма как да се пише конструктивно. Ако ти мислиш, че може много ти здраве!

Крадецът казал: "Дръжте крадеца!". На всеки е ясно кой е тролът. За хилядите мнения, които си написал, нямаш един градивен пост, а само злоба и завист, присъщи на жените и малопишковците. Ходи си пиши в твоя раздел за забавни снимки и клипчета, защото от хардуер НЕ РАЗБИРАШ и те яд на другите, които поназнайват; като за скромните си няколко поста- дал съм повече информация, отколкото ти ще дадеш и още 5000 поста да напишеш в раздела. Пречиш и заради теб са провалени не една теми. Та не се жалвай като жена или малопишковец!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.