Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тест - какъв тип човек сте?

Featured Replies

преди 6 минути, Амели написа:

Но много от компаниите и институциите, които приемаме за даденост, са постижение на Командирите." !!!
Позволявам ти да ме сложиш в рамка и да ме окачиш в спалнята си , като жест , че си ме познавал !

Институциите, които са прогнили от корупция и експлоатират хората или компаниите, които правят всичко за печалба?

• Отговори 123
  • Прегледи 11,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 25 минути, дръндю написа:

аз съм постнал два теста и кой е достоверния?:lol6:

Няма и не може да има достоверен тест.

Само тестовете по точните науки могат да бъдат достоверни.

преди 2 минути, Johnny B написа:

Институциите, които са прогнили от корупция и експлоатират хората или компаниите, които правят всичко за печалба?

Не мога да отговарям за чужди компании ! Нося Отговорност , само там , където си положа подписа.

току-що, Амели написа:

Не мога да отговарям за чужди компании ! Нося Отговорност , само там , където си положа подписа.

Фундаментът на цивилизацията е прогнил и вече се съмнявам, че каквото и да е било ще ни спаси от тотална анихилация.
А мисля, че твоята "личност" я разбрахме отдавна....

преди 14 минути, Johnny B написа:

Емоциите са израз на слабост и когато някой ги разбере, започва да ги експлоатира за своя изгода

Липсата на опит при боравене с емоциите е слабост. Но пък като се замислиш, не само при емоциите важи това. Всичко е опасно, ако не знаеш как да го използваш. И вайсвърса.

Редактирано от Утре е'Неделя (преглед на промените)

току-що, Утре е'Неделя написа:

Липсата на опит при боравене с емоциите е слабост. Но пък като се замислиш, не само при емоциите важи това.
Всичко е опасно, ако не знаеш как да го използваш. И вайсвърса.

Няма голям смисъл от показване на емоции. За да може някой да се посмее.  И няма смисъл от изказване на по-екстравагантни идеи... За да може някой да се посмее за твоя сметка. Просто го измисляш, след това го използваш и директно им го начу.... и толкова.
Най-добре, ако никой не подозира какво всъщност планираш.

преди 18 минути, дръндю написа:

хм, няма начин да си 100% интроверт, щото това е психическо заболяване:no-no:

е щом се намери поне един сред нас с психическо заболяване, значи все пак теста има известен процент достоверност: колко е това ..... горе- долу около един процент предполагам?  :Д

преди 28 минути, Johnny B написа:

Фундаментът на цивилизацията е прогнил и вече се съмнявам, че каквото и да е било ще ни спаси от тотална анихилация.

Ами така ще е ! Такива като мен са едва 3% !  А такива като теб - маса. 

де бре споко пък такива като мен са  2 % общо с жените :P 

преди 3 минути, Амели написа:

А такива като теб - маса. 

Глупости. 2 на 3 процента.

преди 8 минути, Амели написа:

Ами така ще е ! Такива като мен са едва 3% !  А такива като теб - маса. 

преди 6 минути, Yvan Sergeev написа:

де бре споко пък такива като мен са  2 % общо с жените :P 

преди 4 минути, Johnny B написа:

Това нищо не е - теста показа, че такива като мен въобще няма!!!

Не страдай. Дерзай , че все още се прераждат и Командири.

преди 2 минути, Амели написа:

Не страдай. Дерзай , че все още се прераждат и Командири.

Аз да страдам? От екстровертни въртиопашки?
Които не могат да си държат мъжлетата в ред и после си го изкарват на невинни странични хора?
Не ставай смешна.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 2 минути, sound написа:

Господи , само аз те Познах   :wors:

преди 3 минути, sound написа:

няма и да има ако продължаваш да ме дразниш. :D 

преди 1 минута, Johnny B написа:

Аз да страдам? От екстровертни въртиопашки?
Които не могат да си държат мъжлетата в ред и после си го изкарват на невинни странични хора?
Не ставай смешна.

аАа ..чакай да се разберем !  Навсякъде ми се налага да командвам , искам в къщи Мъжа да командва !  

Аман бре , малко почивка нема ли за Командирите .. :angry22:

преди 2 минути, Амели написа:

аАа ..чакай да се разберем !  Навсякъде ми се налага да командвам , искам в къщи Мъжа да командва ! 
Аман бре , малко почивка нема ли за Командирите ..

Нищо не можеш да командваш. Достатъчно внимание ти обърнах. Знам, че милееш някой по-интелигентен да ти обърне внимание.
Стой си със слънчасалия и армията тролове.

преди 1 минута, Johnny B написа:

Нищо не можеш да командваш. Достатъчно внимание ти обърнах. Знам, че милееш някой по-интелигентен да ти обърне внимание.
Стой си със слънчасалия и армията тролове.

Поименно Троловете , ако обичаш !

преди 3 минути, Амели написа:

Достатъчно внимание ти обърнах.

Аз съм ужасен човек(INTP)

Потребител

3006

8310 мнения

Интереси:философия, литература

Докладвай

публикувано четвъртък в 15:24 (редактирано)

И да не ме отразяваш, Сирено, аз не съм от елементарните тролчета, които пишат тук.

................................................

Мислех , че е обратното !  Цитата се намира в моята тема и красноречиво "разказва " кой - кого. 

Не стига , че ти вдигам темата 10см. , ами ми се правиш и на оборотен.

преди 17 минути, Yvan Sergeev написа:

няма и да има ако продължаваш да ме дразниш. :D 

Ааааа моля, моля - онези, дето сте от "масата" няма за какво да се обаждате: толкова съм извисен, че вашите дразнения, въобще не ме касаят. Седи си там и завиждай на сто процентовия уникат - можеш само да си благодарен, че имаш честа твоите постове да се показват и на моя монитор.

от коя маса

от тази с храната

или от тая с хората

то се е видяло че  сирена аз трябва да я командвам като най умен и най- логичен 

няма никой друг който  да се справи по-добре.

Серго, не че нещо бате, ама 1 час насаме със Сирена и после ще трябва да прохождаш наново, да се учиш тепърва на "гу- гу"... след годинка някъде да кажеш "мама"... Сирена е ураган, ма ти ко искаш пробвай се да я командваш, ще бъде забавна гледка. :)  Всъщност... ще е толкова кратко, че надали ще видим нещо...

преди 21 часа, Johnny B написа:

В психологията по класификацията на Юнг хората се разделят на 16 основни психологически типа, разделени спрямо основни техни черти.
По-долу давам един тест, който можете да направите и да споделите резултати..
https://www.16personalities.com/bg/личностен-тест

В астрологията са само 12 зодии, пусни от нея някой тест, по-забавно ще е .
Само човек който не знае какви смотаняци ги измислят тези тестове, може да се хване на въдицата и да им вярва че имало някаква полза от тях.

Да ти обясня един път за винаги да си го знаеш.
Няма как да си направиш заключение от подобни тестове за характера на някой човек.
Също както няма как от черно бяла снимка да разбереш какъв е цвета на кожата ми.
Различните хора реагират по различен начин при различни обстоятелства.
На един и същи въпрос е възможно да бъде отговорено по безброй различни начини. Няма как да ги вкараш възможните отговори в тесните рамки на - 5 до + 5 .
Желанието за опростяване и разделяне на фалшиви типове и категории, си е смехотворно начинание.
Също както едни други смешници от породата на Юнг са се забавлявали да предричат качествата на характера по външните черти на лицето.
Лъже науки са тези тестове, колкото и да ти е мъчно.

Редактирано от Белгиеца (преглед на промените)

преди 10 минути, Белгиеца написа:

....Различните хора реагират по различен начин при различни обстоятелства.
...Лъже науки са тези тестове, колкото и да ти е мъчно.

Това е психологически тест, създаден и развит от психолози. Не е астрология, мистика или нещо от този сорт.
Резултатите не са абсолютни, но с обща доста достоверност, включващи допустима грешка.
Въпроси от типа "Включвате ли се лесно в социалния живот на работното си място" или "Предпочитате да сте всред тълпи хора или да бъдете всред малка, но отбрана компания" или "Обичате обществените събития или да гледате филм, четете книга" - имат еднозначни отговори.

преди 20 минути, _Слънце_ написа:

Сирена е ураган, ма ти ко искаш пробвай се да я командваш,

Само да си науми човек. Това, че ти си съмнително до колко мъж и позволяваш да те командват ни е ясно.

преди 13 часа, sound написа:

Дай резултата да видим?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Само да си науми човек. Това, че ти си съмнително до колко мъж и позволяваш да те командват ни е ясно.

Да, ти най- яко ги командваш. Спират си ЛС зради теб. По три месеца ги щипеш по нослетата, после мине някой и с три поста я слага да си легне...

преди 12 минути, Johnny B написа:

Това е психологически тест, създаден и развит от психолози. Не е астрология, мистика или нещо от този сорт.

Иди две години да поучиш психология в най-близкия до теб университет и после ми кажи дали психологията не била мистика, ха ха ха ...
От психолог до психолог, разликата е от земята до небето.
Да ти го кажа по-директно.
Взимаш един набожен индивид с голяма склонност към всякакви ирационални вярвания. Слагаш го в университет да учи психология. Завършва, дават му диплома. После ти съставя той тестове.
Е, те тоя същия ако го накараш да направи самолет, ще се разбие при първото кацане, щото мозъкът му не функционира по рационален начин.
Хайде пак, психологията въобще не е точна наука. При нея 2 и 2 прави 3 или 5 и понякога 4.
Абе майна, що не вземеш да си избереш булка на базата на подобни психо тестове ?
Ама после без право да се развеждаш. Щом като Юнг е казал че ти трябва точно кака Пена, понеже според теста тя отговоря най-добре на това което си ти, после ще я търпиш до гроб.
То има даже и една корейска секта, в която така ги събират двойките, според предписанията на гуруто им.

Редактирано от Белгиеца (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.