Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тест - какъв тип човек сте?

Featured Replies

по- добре някой друг да каже че си умен

отколкото да кажеш сам че си  умен

но най - добре е да кажеш че си глупав на всички и да ги излъжеш :P 

• Отговори 123
  • Прегледи 11,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, _Слънце_ написа:

Робуването на авторитети е основна черта на "дребната душица". Само тя определя тежестта на мнението в зависимост от това, кой го изказва.

Ми не е така. Просто потвърждението е аргумент в твоя полза спрямо дребните душици, които не признават. ;)

ас съм умерено умен  клонящ към тъп.

току-що, Johnny B написа:

Ми не е така. Просто потвърждението е аргумент в твоя полза спрямо дребните душици, които не признават. ;)

Истинският аргумент в твоя полза са единствено делата ти.

преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

ас съм умерено умен  клонящ към тъп.

Теп та знайм. :)

преди 5 минути, Johnny B написа:

....

Ако забелязваш, всъщност всичките 16 категории са със положителна конотация - това не е случайно.

п.п. инак колко е по- интелигентен е един човек, толкова по- малко значение отдава на чуждото мнение - например аз често проявявам свойството, да отричам позитивни оценки отправени към мен от хора, които .... недолюбвам така да се каже. Помисли си - сега не ти знам вкусовете и предпочитанията, но например един Азис, ако и да ме почете искрено, като интелигент, за мен ще е по- скоро обида.

пп и сега една форумна радост - сергееф си призна че е тъп  и една радост в душите

и виждане на светлото бъдеще как ще се оправи държавата.

а ви повишавм  КПД-то понеже съм кукловод -

преди 3 минути, sound написа:

Ако забелязваш, всъщност всичките 16 категории са със положителна конотация - това не е случайно.

100% си прав, обаче вкарвам нотка хумор в сериозността :)
Но имай предвид, че човек може да не се засяга или влияе от това, което мислят другите, но трябва все пак да е в течение, за да бъде адекватен в обществото. Истинската интелигентност е да се покаже когато трябва и да можеш да лавираш. А не просто да бъдеш твърдоглав.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

пп и сега една форумна радост - сергееф си призна че е тъп  и една радост в душите

и виждане на светлото бъдеще как ще се оправи държавата.

а ви повишавм  КПД-то понеже съм кукловод -

Master of puppets. :super:

преди 13 минути, _Слънце_ написа:

Master of puppets.

Поне не е лешояд.

преди 12 минути, Johnny B написа:

.......

Пълния игнор на чуждото мнение е не по- малка налудничавост от тоталната зависимост от същото - безумно е да се залъгваме, в действителност човек до човек опира.

преди 35 минути, Johnny B написа:

Поне не е лешояд.

Лешояд е- яде мъртво месо. Освен ако от многото висене во оная тема не е станал веган.

преди 6 часа, A.com написа:

Споделено ми от психолог - подобни тестосе се измислят от разни психолози, изпробват се върху определен брой хора. Ако бройката е над 1000(или пък беше 3000) резултатите от теста са считат за валидни за всички останали хора.

Това че са дипломирани психолози въобще не означава че имат акъл в главата си.
Поповете също учат 5 години, ама божества така и не сме видели, нали така.
Лошото е, че има разни наивни хорица, които тормозят разни кандидати за работа с тестове и отхвърлят част от най-кадърните, на базата на ирационалното вярване, че  тестът ще познае какъв човек е кандидатът.
Истината е, че психолозите искат да изкарват пари и имат нужда да заблуждават обществото, че могат на познават на базата на тестове разни работи. Особено голям апетит имат към големи компании да им предлагат услугите си за подбор на персонал. Защото, като мултинационална фирма пусне обява че търси слушители и предлага веднага служебен Мерцедес, завалява пороен дъжд от кандидатури. Е, как да стане някой психолог да си говори по един час със всеки кандидат, за да може да даде някакво мнение за него ? Ами кандидатите може спокойно да са 800. Значи трябва да ги отсяват по някакъв начин. И тука идват псевдо-научните психо тестове, обяснила е някоя еблива психоложка на една наето от нея секретарка как да обработва резултатите, по-точно как да ги вкярва в един софтуер и от там излизат псевдо заключения. Хайде готово, отвхърлят от 800 цели 750 чрез теста. 
Което задължава разни млади инеженерчета, да търсят и намират тестовете ползвани на пазара на труда където се намират и да ги разучават по каква методика става обработката, с надеждата да могат да надхитрят тъпата секретарка. От тая работа губят и фирмите, ама като сa им тъпи шефовете, така ще е.
Тия идиоти от фирмите наемат даже и графолози, да анализират почерка на последните останали кандидати.

Редактирано от Белгиеца (преглед на промените)

преди 16 минути, _Слънце_ написа:

Лешояд е- яде мъртво месо. Освен ако от многото висене во оная тема не е станал веган.

нали не ям живо месо.

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Тия идиоти от фирмите наемат даже и графолози, да анализират почерка на последните останали кандидати.

остави чуждата паничка

покажи  резултатите от теста :P 

хакерчо на тестове

и на психо- логични основи.

преди 5 часа, Johnny B написа:

А тестът по въпросите те напипва какъв си.бе.

Напипа кутрето на левия ми крак. Останалото не го и видя.

Иначе прав си, за забавление стават.

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

остави чуждата паничка

покажи  резултатите от теста 

хакерчо на тестове

и на психо- логични основи.

Кажи какъв резултат искаш да ти покажа, поръчай си го един вид. Можеш и цветовете да си избереш ако предпочиташ розово например.
Майна, аз тука на този форум си правих един страхотен експеримент със съфорумците преди години.
Пуснах им една тема да ги уча да си развиват ясновидското чувство, ама накрая като им казах че е експеримент и глобалният доктор я премести някъде из празни приказки.
Обяснявах им , обяснявах им на врачки да не вярват, ама не, те на мен не искат да ми вярват като им обяснявам как се справят врачките да ги баламосват. И пак си ходят по врачки, не са спирали изобщо.
Та и тези дето вярват на тестове, ще продължават до края на живота си да си вярват.
Проблемът е, че като вярващите в тъпотии са мнозинство, тогава нормалните хора страдат.

Виж ти - това е интересно. Къде е тази тема? - заглавието й помниш ли.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Кажи какъв резултат искаш да ти покажа, поръчай си го един вид.

това че още не си показал  значи че си се провалил и от 12 часа го решаваш отново и отново докато не изпише нещо прилично :D 

написало ти е 

вие сте тип  мушморок :D 

преди 12 часа, sound написа:

Виж ти - това е интересно. Къде е тази тема? - заглавието й помниш ли.

С търсачката изкочи, ето я темата:
https://www.kaldata.com/forums/topic/209207-да-се-научим-да-врачуваме/?page=8

По същото време и една друга тема за същото от друг човек:
https://www.kaldata.com/forums/topic/170218-за-врачките/?page=22

Обаче сега господин Сергеев ще има да чете и анализира, ще го заболи главата горкия човечец.
То там не е като тука, тестчета без да мисли човек, акъл трябва там, за да се разбере четеното.

преди 12 часа, Yvan Sergeev написа:

това че още не си показал  значи че си се провалил и от 12 часа го решаваш отново и отново докато не изпише нещо прилично

Хубаво е че си признаваш поне, как ти правиш.
Слушай сега, преди да почнеш да решаваш следващия тъп тест, който авторът на тази тема ще пусне, се обади на импулсния телефон на една врачка и я питаш въпросче по въпросче как да отговаряш, така че да те изкара както ти се иска.

ТАка правех като бях с децки акъл като твоя.

преди 3 часа, Yvan Sergeev написа:

ТАка правех като бях с децки акъл като твоя.

Така и не разбрах ме какъв резултат искаш да ти покажем как се изкарва.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Така и не разбрах ме какъв резултат искаш да ти покажем как се изкарва.

твоят истински

от 2 дена обясняваш как теста нямал значение

а си го попълнил поне 3 пъти до сега :D и не споделяш никви резултати.

пп искам да ми покажеш тест с резултат над 75 % логика.  можеи да излъжеш на отговорите ако искаш.

НОвият  ми резултат от теста :P 

сега

New_Bitmap_Image_2.png

преди

на 1/12/2018 в 16:51, Yvan Sergeev написа:

New_Bitmap_Image.png

преди 10 часа, Белгиеца написа:

С търсачката изкочи, ето я темата:

Добре си се справил, макар да си останал много далеч от темата, която си нищил, то все пак си се справил добре.

Но - в кратце: ясновидството, което наистина е ясновидство, не може да се учи и "дарбата", която имат тези хора, всъщност за тях е по- скоро проклятие, а не благословия. Не бих пожелал на никого да има такива умения и да ги има, като потенциал, определено по- добре да не ги развива - обещавам му, че ще съжалява после.

Един бърз разказ - случка от миналото лято. Бях на гости при едни роднини - съответно и се събирахме там с техни приятели, компанията, които са си. Стана разговор - единия от тях в идните дни щеше да ходи на врачка. (във връзка с какво не каза) Но в течение на разговора човека ми откри следното - знаеш ли кой може да ми предскаже най- добре. Попитах го кой, а той ми отвърна - майка ми. Останах озадачен, рекох му, че се бъзика нещо, а той - майка ми може да предсказва с изключителна точност. Съответно и логичния въпрос - е добре де, защо тогава не ти предскаже майка ти, а ще ходиш на врачка. А човека - майка ми със смърт да я заплашиш няма да се заеме да ти предсказва, а за мен пък още повече. Разбрах го какво ми казва - не него, а майка му; впечатлението което остана в мен е, че той не знае защо майка му напълно отказва да предсказва без значение на кого, макар да го може. За това и му отвърнах - правиш глупост, дето ще ходиш на врачка. Останалото просто не е моя работа, така че диалога спря до тук.

преди 18 часа, Yvan Sergeev написа:

твоят истински

пп искам да ми покажеш тест с резултат над 75 % логика.  

Как да стане хем да е истинския ми, хем да е само с 75% логика ?
Моята е точно 100%.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.