Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да стана милионер в Luxembourg ?

Featured Replies

Здравейте

тези дни гледах по една телевизия интервю с Гинка, в което тя обяснява че е милионерка.
Някакъв много богат човек имал мерак да вложи едни пари и нейната фирма се замогнала покрай него.
И си викам, абе що де не взема и аз да стана едно подставено лице ( сламен човек ) на някой милионер.
Идеята ми е, че като живея на 25 км от гр. Люксембург, където идват богаташи от цял Свят да регистрират фирми, с цел финансови изгоди заради люксембургското законодателство, вероятно е възможно на някой милионер или милиардер да му трябва доверено лице владеещо френския език.
Хайде да споделите как вие бихте си потърсили супер богаташ и да го убедите да ви се довери и станете негов човек в Люксембург.
За богаташа ще е удобно да не трябва да се мъчи да говори на английски, щото аз знам български. Освен това, ние като българи може да си имаме приказката по-така, когато става въпрос за отношенията с разни люксембургски администрации, от които ще зависят парите му. Пък и аз като дипломиран консултант по маркетинг, си ги разбирам правилно разните му там официални текстове, писани на изчанчен френски език, така че и на местните простосмъртни да им е трудно да загреят точно кое какво означава и до какви последици води.
Всякакви идеи са добре дошли, разсъждавайте си на глас без да се притеснявате, може пък заедно да намерим нещо интересно.

женати нали имаше фабрики ?

имаше по нета видео как учител в офшорните зони му  взимат личните данни да  е поставено лице и към заплатката му превеждат една месечна заплата на женати без да прави нищо.

Не вярвай на всичко ,което дават по телевизията и говорят разни пишман богаташи като ,,Гинка,, реалноста е коренно различна...Повечето такива като Гинка са ,,бушони,, като стане късо в системата първо тя ще изгори.В случея се търсят прости хора, които да са нагърбени със всички отговорности и рискове.Ще пребираш известно време някакви трохи, и в даден момент ще се окажеш с борч до живот,ти вземат и дачията и къщата като стой та гледай.Като имаш такава голяма собствена  къща и искаш да се позамогнеш насадиси холандски цветя във всяка стая,само ще ги поливаш цяла година и след това ще имаш 100-120 000 в кеш.Какво ще се занимаваш с гинкени истории.

• Автор
преди 22 минути, Yvan Sergeev написа:

имаше по нета видео как учител в офшорните зони му  взимат личните данни да  е поставено лице и към заплатката му превеждат една месечна заплата на женати без да прави нищо.

Е па това е супер да не правиш нищо и да ти плащат.
Обаче трябва да се появяваш в официалния офис на фирмата, даже и нищо да не правиш, щото гадовете проверяват дали има поне едно работещо лице найстина там, за да може богаташът да не плаща данъци.

преди 13 минути, franchesko написа:

В случея се търсят прости хора, които да са нагърбени със всички отговорности и рискове.
Ще пребираш известно време някакви трохи, и в даден момент ще се окажеш с борч до живот,ти вземат и дачията и къщата като стой та гледай.

Както вече писах, аз знам да чета юридически текстове на френски.
Един път промених един договор на една мултинационална компания от САЩ отворила филиал в Белгия.
Дребните шефове не бяха посмели да го придвижат нагоре за подпис, ама аз се обадих по телефона на един от по-едрите шефове и той го пратил на най-голямата шефка. Тя му го връща за разяснения какви са тези анекси, кой е тоя дето си позволява такава дързост. И съответно този дето ми е пратил договора се и качил горе при диракторката и ѝ е казал колко пари ще изкарат благодарение на мен и оная го подписала. 
Два пъти съм купувал и един продавал имоти в Белгия и винаги текстовете на договорите са ги променяли нотариусите както аз съм искал да е, въпреки яките съпротиви. 
Аз мисля че е напълно възможно да му е изгодно на богаташ да се разбира с мен.

Въпросът е как и къде да го намеря.

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Въпросът е как и къде да го намеря.

Ми освен по сайтове за запознаства:) аз друго не се сещам.

НаИстина. 

От сайт за запознанства. Или както става всичко сега с връзки чрез познати.

Има съществена разлика между лък и арбалет. Оръжие създадено 5000г преди Христа. Малоизвестно е как тези оръжия са били ползвани в Средновековието до появата на барута. Само по себе си стрелата изстреляна от тези оръжия не носи онази тежест, която се очаква от нея - смърт. Пронизването не винаги е смъртоносно и се налагало усъвършенствуване. Намазване с отрова. Кураре например, за което европейците ще узнаят след като открият Новия свят. Европейският вариант бил много прост. Стрелите се мажели с лайна. Изпражненията на самите стрелци били достатъчни за целта. Попадайки в вражески солдат - изпражнението предизвиквало инфекция и мишената умирала след време от болест. Пеницилин също нямало. Нещо повече. Изпражненията на армията се събирала грижливо по време на обсада, а катапулти мятали лайняните бомби по крепостите. Идеята тук била да предизвикат погнуса, гадост и също заразяване на ранени. Каквото повикало такова обадило. Рововете около замъците били първобитни минни полета. Те били запълнени с отходи, разбирай лайна, включително животински. Тази смес воняла злокобно, но всички зад стените волно търпели.

След кратка екскурзия в Чехия разбрах, че първия кенеф в света е тяхно изобретение. Величието сядало на дървен трон с дупка, а улей отвеждал отходите в рова. Разбира се WC-съоръжението се намирало в горните етажи на зданието, заради особеностите на земното привличане.

За какво ви разказвам всичката тази шитня? Търпение, все пак Люксембург е все още монархия, а родната гладна кокошка просо сънува. Естествено след като чехите изобретили сортит за вожда си следвало да помислят и за биологичните нужди на половинката му. Но при жените природата е леко друга и съотвено ми показаха разликата с мъжкия сортит. Трон няма, а дупката е много по-голяма. След като баронесата се изкендза в длъжност влиза оторизиран утилизатор. С огромна лопата в ръце той изгрибал фекалите и логично ги мятал в рова. Екскурзоводът дебело подчерта, че подобна длъжност удостоявала с голяма чест лайнометача.

Виждам, че на някой им светна лампичката и вече събраха пъзела. Да пишеш по малките часове на нощите поредните циклофрении, говори за погребан редовен полов живот. Най-малкото се очаква поне, да пърди по това време под един юрган с русия ангел, след като десет години цикли за амура на живота му. Но не, снимащият бозайници, инвеститора на дачия, вундеркинда по сателитни телевизии, маркетолога по покупка на телевизори от Люксембург се усетил, че все още не е станал милионер. Жалко, че живее толкова близо до Люксембург, а за всичките тези години можеше още един трофей да добави до цигулката и ламповия усилвател - Лопата за мятане на лайна. Да не мислите, че великата херцогиня не ака.

е не пита ли Гинчето

:speak:

• Автор
преди 1 час, haidukpikaso написа:

е не пита ли Гинчето

:speak:

Нямам ѝ телефона, иначе бих я питал, аз съм достатъчно нахален.

Белчо да нямаш предвит това мОмЕ :cheers:

на 3/3/2018 в 16:21, franchesko написа:

Повечето такива като Гинка са ,,бушони,, като стане късо в системата първо тя ще изгори

няма такова нещо

офшорните зони работят на принципи на договор

между истинския  собственик и поставени лица иначе поставеното лице може да продеде  фирмата и да вземе капиталите

нещо като изпълнителен директор

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

няма такова нещо

офшорните зони работят на принципи на договор

между истинския  собственик и поставени лица иначе поставеното лице може да продеде  фирмата и да вземе капиталите

нещо като изпълнителен директор

До колкото ми е известно тия договори се съхраняват в адвокатски кантори.Нашата мида,която дори не е цаца, където се опитва да плува сред акули,като нищо ще го ,,обуят,, ,ако решат.После ще пуска тема ,,Как да си намеря ефтина квартира в Белгия и намаления за градския транспорт?,,   А и последните години офшорните зони се ползват предимно с цел анонимност, а не толкова за  данъчно облекчение.Хора, които са затънали в лайна до през главата и искат да продължават да правят бизнес,без да са обезпокоявани от закона.Това включва и наркокартели и подобни организации занимаваша се с престъпна дейност.като имаш предвит, че в интернет има портали , чрез които можеш да регистрираш офошорка за 1420 евро барабар с подствавеното лице,предтави си за какви ,,трохи,, ще си ,,сложиш торбата...,,  Заеби приказките на Гинка ,че е милионерка или мокрите сънища за лесни милиони на нашия белгиец от български произход.

• Автор
преди 8 часа, franchesko написа:

Заеби приказките на Гинка ,че е милионерка или мокрите сънища за лесни милиони на нашия белгиец от български произход.

Люксембург не е офшорка, има създадени специални закони за неплащане на определени видове данъци , които вършат работа само на хора разполагащи с много пари. 
А Гинка е направо красавица, при това с естествена красота, как да не се влюби в нея някой чичко, ако мъжът ѝ умре внезапно от преяждане на черен ирански хайвер.
Договирите се подписват и има един екземпляр за всеки подписал. Виж сега ако ти си го подписал, може и да не си разбрал какво означават юридическите текстове и да не са ти го дали даже да го прочетеш. Ама ти си голяма работа, с теб не можем да се сравняваме. 
Едно време така като се похвалих на разни връстници бивши съученици повечето, че си имам гадже гъркиня, те на подигравки го удряха. Една пък кака даже рече, че съм щял да си остана само с английсикя който съм почнал да уча заради гъркинята.
Тука на този форум съм ви описвал как ме е искала за гадже и португалка и аз съм отказал публично. Обяснявал съм ви е за две англичанки, с втората от които се бяхме рабрали да проверяваме как можем да сключим брак, но аз съм се отказал поради недоверие в нея.
През всичките тези години на взаимоотношения с чужденки, разни завистливи нашенци и нашенки само се подсмиваха че нямало никоя да ме иска за съпруг.  Всъщност, нашенките не ме искаха, щото са сметкаджийки.
После като сключихме гражданския брак с моята белгийка и ми удариха един четвъртит печат в паспорта с нейните имена, аз си го носех винаги с мен и като срещнех някой от завистниците подигравчии, вадех паспрорта и показвах френските имена на жена ми. Да се пукнат от завист. Те така.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Договирите се подписват и има един екземпляр за всеки подписал. Виж сега ако ти си го подписал, може и да не си разбрал какво означават юридическите текстове и да не са ти го дали даже да го прочетеш. Ама ти си голяма работа, с теб не можем да се сравняваме. 

Белчо аз не съм толко ,,начетенн,, като теб, и не съм правил офшорки до сега ,но от обща култура ми е известно, че всички документи от офшорката се съхраняват в сейвове в адвокатски кантори точно с цел да е на 100% запазването на анонимноста на реалния собственик.Те ако ти дадат копие, по никакъв начин сигурноста на реалния собственик не е защитена.Трябва да разчиташ на лоялноста на адвоката.Но реално човека, който плаща на адвоката е реалния собственик на офшорката, ти в цялата схема си само една изтривалка.Такива като теб, където си залагат самоличноста за 1000-2000 евро под път и над път и да изгориш на кой му пука.Но ако Люксенбург не е офшорна зона, то това ,което ти искаш да направиш ще си бъде незаконно.

• Автор
преди 52 минути, franchesko написа:

Но ако Люксенбург не е офшорна зона, то това ,което ти искаш да направиш ще си бъде незаконно.

E ти как разбра аз какво искам да направя, след като на мен самия не ми е избистрило като идея кое как да стане ?
А иначе аз имам лошият новик да не започвам нищо незаконно, заради което може да се лежи в пандиз.

Гинка не ти ли се обади

:rolleyes:

• Автор
преди 2 часа, haidukpikaso написа:

Гинка не ти ли се обади

:rolleyes:

Ни вест ни кост от нея, трябва да ходя да я дебна на летището в Прага като ония от бТВ, да даде акъл душицата как се става милионер.

преди 9 минути, Белгиеца написа:

Ни вест ни кост от нея, трябва да ходя да я дебна на летището в Прага като ония от бТВ, да даде акъл душицата как се става милионер.

Добра идея - отивай на летището.

После да напишеш тука репортаж - да станем и ние милионери.

:P

Белчо,Гинка сигурно му е прилегнала на интервюто за работа:) така, че готви са за услуги на пълен абонамент:cheers:

• Автор
преди 12 часа, franchesko написа:

Гинка сигурно му е прилегнала на интервюто за работа.

Ооооо знам аз че нашенките ги бива по полегването срещу услуга.
Като бях младичък скивам един път една бивша съученичка в тролея, променила се, разхубавила се и махнала даже очилата, сменила ги с лещи. Ние бяхме съученици до 8-ми клас и тя тогава беше една не особено общителна с момчета. Заприказвахме се и стана дума за нещо дето имала намерение да го осъществи следващото лято. Аз ѝ казах че познавам един човек , който може да го помоля да ѝ помогне. Дадох ѝ телефона да се обади ако иска като наближи лятото. И тя взе та се обади. Срещнахме се нарочно за разговор по уреждането и я питах как е нейното гадже, с който ги бях мернал пак от тролея, те го чакаха ръка за ръка. А тя рече че няма вече гадже.
Опааааа, ами сега ?
Аз тъкмо се чудех за кво ще ми е да ѝ правя услуга и мислех дали да ѝ искам пари, ама от жена пари да вземеш си е трудна работа. И почнах да го увъртам че ще говоря с моя човек да скивам той какво ще ми каже и пак да се видим. Мислих си аз мислих си, насаме далече от нея и измислих да си ѝ поискам да ме зарадва с нещо приятно за мен.
Тя пак се обади да се срещаме и тогава ѝ обясних че ако ме зарадва да се сгушкаме у кревата, ще ѝ направя услугата от която има нужда. Даже ѝ дадох и нещо свързано с бъдещата услуга, което без моя човек нямаше как да го имам, та да види че съм сериозен уреждач. Тя си мисли десетина дена и ми се обади и каза аз съм съгласна. Ми добре утре в 14 часа в ателието ми заповядай. Дойде мацката , съблече се, гушкахме се, стана ми добре на оная работа и взе че ми хареса с естесвено руса навсякъде. Толкова много ми хареса, че после намирах кусури на следващите нашенки, че не са руси с бяла нежна кожа като нейната.
Та така, тази бивша съученичка ми отвори очите, че от русо маце по-готино няма.
Прилегна ми, както се изразяваш ти.

Тема "Как да стана милионер..." от човека с Дачата, , който е заврян зет на мйка си в кътния зъб и зависи на 100% от родителите на жена си за да живее, която (жена му) му дава джобни, завършва с любовна авантюра на тролейбусната спирка с бивша съученичка. Ще падна от смях. 

Винаги ми е било забавно да гледам как хората се излагат... макар и почти анонимни. ХАХАХАХАХ

• Автор
преди 9 часа, ostavime написа:

завършва с любовна авантюра на тролейбусната спирка с бивша съученичка.

Не разбираш правилно живота, не е била нито любовна нито авантюра, само едно гушкане у кревата голи като риби, един кеф за дедовия и толкова. Човещинка бе.
Ако не бях женен, тука у Белгията колко русички да съм обърнал по гръб, ехеее ...
Ама ти тез работи не ги умееш, нещо ламарините те теглят като център на интерес.
Обаче усещам как тайно ще следиш темата с надеждата да стане нещо интересно.

Белчо човек има два начина да забогатее бързо:

а) от лотария

б) незаконна дейност.

При теб втория вариянт е изключен защото те е шубе от пандиза, така че пускай редовно белгийско тото.

преди 4 часа, franchesko написа:

Белчо човек има два начина да забогатее бързо:

а) от лотария

б) незаконна дейност.

При теб втория вариянт е изключен защото те е шубе от пандиза, така че пускай редовно белгийско тото.

Toй смуче от тъщата. Иначе с тая Дача няма коя да му върже. 

• Автор
преди 1 час, ostavime написа:

Иначе с тая Дача няма коя да му върже. 

Еееееееее, аз ако не бях женен, щях да карам Мерцедес бе, защото знам че мадамите обичат мъже със състояние.
Като млад возех нашенките , гъркините, англичанките , чехкиня една и белгийката ми с Волга комби за 12 хиляди лева по онова време. От соц каруците това беше върхът продавани на обикновени граждани.
Ама сега като съм добре задомен и не ми трябва да се "продавам" на друга жена, що да пълня гушите на производителите на скъпи каруци, като с Дачия комби си върша същата работа ?

преди 6 часа, franchesko написа:

човек има два начина да забогатее бързо:

а) от лотария
б) незаконна дейност.

Не е зор да стана милионер бързо, може и постепенно да натрупам мангизи.
И двата варианта които предлагаш са неработещи в моя случай. Лотарията не е направена за да спечели човек от нея, а за да си мечтае че ще спечели. Поради тази причина си купувам за по 1 евро фишче с случайно изкарани числа от машината, от време на време само, хей така за разнообразие. До сега са ми се падали само 1000 евро на лотария, което не променя по никакъв начин живото на човек.

Значи аз предлагам на някой който е напрупал пари вече, като Гинчето, да благоволи да сподели с мен част от печалбите си, в замяна на законно сътрудничество от моя страна. Какво му пука на някой голям богаташ, че ще има и за мен някое милионче, ако му върши работа че съм до Люксембург. Той не може сам да е едновременно и в Маями и в южна Франция и да се грижи за неговите работи в Люксембург. Да си живее живота човекът където му е кеф, пък аз тук в Люксембург ще наблюдавам баницата да се не препече и загори. Разделение на труда е това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.