Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пристрастяване и обсебване от даден казус на тема Политика

Featured Replies

• Автор
преди 13 минути, Lumberman написа:

Самият факт, че не искаш да приемеш да не пишеш за определен период от време, и то хич не дълъг, а отклоняваш темата за правилата на форума (които има кой да ги съблюдава, и ти точно си последният човек, който има ПРАВО да говори за ПРАВИЛА) - това показва, че за пореден път ни хлъгзаш и шикалкавиш. Можеше да кажеш - окей, заради вас ще го направя и да спреш да пишеш за десет дена (а вече и по-малко). Както ще спрем и ние. И така ще покажеш НЕДВУСМИСЛЕНО, че В ТОЗИ ПЕРИОД не си бил на хранилка и не си трол. Но не. Други условия ще поставя. Поставяй си ги на тебе. И не мисли, че ОТКЛОНЯВАНЕТО НА ВЪПРОСА и задаването на други въпроси е някакъв отговор от твоя страна. Нарича се увъртане, типична змийска, подмолна, лицемерна работа, за което човек трябва да се срамува, а ти се биеш в гърдите. Ама какво ли се занимаваме с тебе, все едно нещо друго може да се очаква от гнилото да не бъде гнило.

Само да го добавя директно - това, че не искаш да приемеш предложението да не пишеш в раздел политика до края на месеца ЗАЕДНО С МЕН (и с Тони), показва недвусмислено, че имаш интерес да пишеш и не можеш да не пишеш, т.е. признаваш се за трол на хранилка. Точка. Или може би ще приемеш предизвикателството? Приказки за спазване на правила не искам да чувам, защото правилата нямат общо с предложението. Неписането не е забранено в правилата.

Откъде-накъде един "спамещ трол" доброволно ще се откаже от правото си да публикува? Аз се отказвам - или може би и това е вид спам?! Ти си човекът, който държи да продължи да пише и не иска да стане част от елементарното доказателство. Или може би, без да иска, става.

Ясно , ти въобще не искаш сделка, а да продължиш с помпозните си и празни обвинения и заяжданици към мен .За "змийската подмоолна лицемерна работа"  :lol6:

Аз му предлагам по голям срок , то ми пее - ето не искаш сделка.  Е как да не искам ???

Цитат

Но не. Други условия ще поставя. Поставяй си ги на теб

Добавих старата си сделка. А то дори не е сделка, а елементарно да спазваш правилата .  Или какво ? искаш едностранно да ми диктуваш каква д ае сделката ли ? От къв зор ?

Това не е сделка . Ако имаш грам чест и достойнство, приеми двустранно условията.

Особенно че не те натоварвам а абсолютно нищо, освен спазване на правилата и един месец неписане.

Трудно ли ти е ?

това, че не искаш да приемеш предложението да не пишеш в раздел политика до края на юни, заедно с останалите обиждащи и спамещи тролчета,  показва недвусмислено, че имаш интерес да пишеш и не можеш да не пишеш, т.е. признаваш се за трол на хранилка. Точка. Или може би ще приемеш предизвикателството?

• Отговори 160
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как хубаво си се описал. 

• Предполагам, че Дърваря е Путин в личното си качество и води, "и сам войнът е войн", хибридна война, лично с теб, в този форум 

• Радул
    Радул

Чудо голямо- ти циклиш откак си се регнал тука. Изтърка едни и същи бутони на стотина клавиатури, и кво? 

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Особенно че не те натоварвам а абсолютно нищо, освен спазване на правилата и един месец неписане.

Ама ти май въобще не вдяваш или се правиш, че не разбираш  - аз с правилата съм се съгласил като участник във форума. Точка. Няма какво да се дискутира тука въобще. Ако имам проблем с правилата и ги нарушавам, и тези правила наистина са направени, за да отстраняват зло и проблеми, тогава админите да се оправят с мене. Тяхно право и задължение е.

А да те питам в тоя месец отгоре, ти ще пишеш ли? Или само ние няма да пишем, че нещо не разбрах? А искаш ли да ги направим не до края на юни, ами до края на юли или август примерно? Или въобще повече да не пишем вовеки? Хайде стига глупости. Аз нямам проблем и до края на юни да е, но с оглед на ситуацията е напълно достатъчно да пробваме до края на май... и после, ако има нужда, може и до края на юни. Само че понеже ти не искаш до края на май, ми блъфираш и ми предлагаш по-дълги срокове, за да ме откажеш. Засрами се! (Знам че няма да го направиш, но съм длъжен да го кажа.)

• Автор

... и д се обръщаш към мен с квалификации и обиди , не по големи от това както аз се обръщам към теб.

Ти тази моя сделка , която ти предложих доста поотдавна, не прие.

Сега не приемаш да не пишеш един месец.

Какво искаш тогава ? Сам  си доказа :)

преди 6 минути, Lumberman написа:

Или въобще повече да не пишем вовеки? Хайде стига глупости.

Така де. Ти почна с глупостите. Сега в момента  завъртя оправдания срещу самия себе си и  срещу свойта сделка.

Филмирал си се спрямо мен, и едно си знаеш едно си пееш. Мен въобще не ми пука ти къде ще пишеш и какво .

Нито ми пука за мнението ти за мен, но ти отдавна надмина някои граници, освен правилата на форума , с които уж си се съгласил.

Проблема е че шикалкавиш , щото не ти изнася и на теб и на тролската ви миньонска групичка :)

Сделка или не ?

преди 10 минути, Lumberman написа:

ми блъфираш и ми предлагаш по-дълги срокове, за да ме откажеш. Засрами се!

Аз ли блъфирам ??  Виждаш ли как сам ръсиш оправдания и вадиш от 1001 кладенеца вода за да не приемеш сделката :)

За СВОЯТА си сделка.

преди 2 часа, miro20 написа:

Сега не приемаш да не пишеш един месец.

И каква е сделката, че не разбрах? Ти да пишеш, аз да не пиша така ли? Смешник.

Що не кажеш в прав текст: "Не съм съгласен двамата да не пишем в политическия раздел от форума до края на май"? При положение, че аз предлагам да не пишем, значи ТИ ИСКАШ ДА ПИШЕШ. Сиреч, не си съгласен да сме под едни условия.

С други думи, за n-ти пък се доказваш като трол. Тролът не може да съществува ако спре да пише, защото ще му спрат кранчето... може и да го уволнят. Хайде спри да те видим! Вземи си "отпуск". И после аз съм бил трол и платен.

преди 3 часа, miro20 написа:

Аз му предлагам по голям срок , то ми пее - ето не искаш сделка.  Е как да не искам ???

Ти десет дена не си изкарал, вече месец искаш?! Хайде изкарай десетте дена, па после ще го видим месеца. Ако толкова настояваш, като мине май може да продължим и юни, но ще забавя отговора си до края на периода. Изпитателен срок един вид.

• Автор

Приятелю :) Видя ли до къде се докара. А аз нищо кой знае какво не съм "добавил".

За 3-ти път демонстрираш как вадиш 1001 причини за да оправдаеш неприемането на СОБСТВЕНАТА си сделка.

преди 7 часа, Lumberman написа:

При положение, че аз предлагам да не пишем, значи ТИ ИСКАШ ДА ПИШЕШ. Сиреч, не си съгласен да сме под едни условия.

Глупости. Ти български написано не можеш ли да четеш ? Аз предлагам същото. Но което е по важно - ти си си втълпил че това е някакъв наш личностен спор. Аз не участвам в такъв. Ти си си  измислил този "двубой"  в стил - ето аз ще правя така, ама и ти еди как си , както аз ти кажа. Моля ?? От къв зор ?

Нито ме интересуваш, и както вече съм казвал многократно , за мен сте една и съща безлика маса червени фейк  пропагандатори, които тролят по ЕДИН И СЪЩ начин.

Дали си ти, Тони, сталиниста,  крейзи незнам си какви.. еднакви сте .

Затова и не ви изнася сделката. :)

• Автор
преди 1 час, Тoни написа:

Аз и ти

Колко пъти да ти казвам че това с "нас" никога няма да стане. Насочи си еднополовите страсти някъде другаде.

За сделката се видя че  бягате по тъча  и просто си тролите за спорта.

А на лянгурманчо това е втората сделка от която бяга. Преди време му предложих нещо толкова просто - да се обръща с епитети и квалификации не по различни от това как аз се обръщам към него.

И оня ревна че не може то така :)

Е как да стане, другари миньони ?

Какво бягаме? Просто кажи, че няма как да издържиш 6 месеца, защото тази телесна маса иска смески. Само глупости и въздухарство от теб. Аз ти казвам и ако разбираш български, ще отговориш с да, или не. Аз и ти аут от тук и никой ням да пише 6 месеца.

Ама аз имам нормална работа и живот, а ти работиш трол и ще умреш от глад. 

• Автор

Както винаги не позна :)

Нали знаеш какво е понятието трол ? Интернет трол ? 

Ще се изненадаш че не аз, а ти си живото олицетоврение на това понятие. - Постоянни опити за заяжданици, постоянни обиди, постоянен спам, постоянно изместване на темите, и т.н.

Аз не влизам за да видя какво е написал Тони , не влизам да видя с какво да се заям с него,  да го "нахраня" с поредната порция гаменщина.Обаче  ми  е много странно когато някой го прави спрямо мен. :)

И който трол  влиза не за дискусия , а за да "нахрани" някого, да си излее първичното. Което всъщност е осовния ви проблем на теб и на останалите като теб - че в живота никой не ви позволява това, прекалено сте малки душици, винаги отзад... винаги с поглед надолу.  И тук намирате отдушник да се изгаврите , изхейтите за нещо, срещу някого с пълния комплект напиращи комплекси .

Цитат

троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.

Главната цел на троловете е внасянето под някакъв образ на разногласие. Подстрекателското, саркастичното, провокационното или заядливото съдържание на съобщенията на трола са с цел да склонят другите потребители да влязат в безполезна конфронтация със самия него. Колкото по-бурно реагира общността, толкова по-вероятно е тролът да продължи конфронтацията, тъй като тази реакция е знак, че действията му постигат целта му да създаде хаос. Така се е зародила и често използваната в Интернет културата мъдрост „Не хранете троловете“.

Канадски учени установяват през 2014 г., с помощта на изследване сред повече от 1200 души, че троловете са „нарцисисти, психопати и садисти“

Ти български разбираш ли? 

Цитат

Аз ти казвам и ако разбираш български, ще отговориш с да, или не. Аз и ти аут от тук и никой няма да пише 6 месеца.

Ама аз имам нормална работа и живот, а ти работиш трол и ще умреш от глад. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

Ами хайде? Шест месеца? Казваш и започва веднага! Ама знам, че не можеш, защото си трол. Виж аз нямам проблем, моментално изчезвам.

• Автор
Цитат

"Колко пъти да ти казвам че това с "нас" никога няма да стане. Насочи си еднополовите страсти някъде другаде. "

"А на лянгурманчо това е втората сделка от която бяга"

"това, че не искаш да приемеш предложението да не пишеш в раздел политика до края на юни, заедно с останалите обиждащи и спамещи тролчета,"

Старт ?

А ? миньончетата не се делят. Те си търсят господар злодей... Вие сте ! :) :)

Знам, че не можеш и точно това е най-забавното. Виеш се, за да докажеш, че не си трол, който живее с майка си и кисне по форумите. 

• Автор

Е точно затова цитирах по горе какво е интернет трол :)

И все си мисли че ще обиди/засегне "обекта на желанията си" с ужасите и компроматите които той смята за такива, според собственото си житие-битие :)

Какво си цитирал, нали се пазариш тука? :lol6:Шишко,  за шест месеца ще свалиш 30 кила от глад. 

• Автор

Е освен че си трол в пълния си блясък и репертуар, ами и български  не разбираш  :)

Давай, излей си мъката... някое клипче с дебелаци няма ли да пуснеш ? Ще се отпуснеш.

Тя тая тема е за това. Модераторите толерират. 

Последно, договорихме ли се. Шест месеца офлайн и да видим кой е трол и кой не? 

Гледай го как се бори за насъщния и колко жалко изглежда от страни. :lol6:Айде, бе ! Шест месеца! Чак настръхваш от страх, нали? Глад и мизерия значи това. 

• Автор

Приятелю :) Към  теб нямам абсолютно никакви ангажименти .

Пак да ти повторя... за мен ти не си обект на желанията ми, не ме интересуваш, и ми е страно обратното към мен.

Към лянгурманчо същото бих казал.

Доказахте че бягате сами от сделките си . Дори от най елементарните - да не тролите, да не обиждате, да спазвате правилата и елементарна култура.

Ако търсиш платени политически тролове и проекти - търси ги в медиите и  тези които тиражират  във фейсбуци, туитъри , със хилядите си акаунти и повтарящи се постове.

Аз такива нямам. Нещо повече  - това което казвам/пиша  можеш сам да видиш че никъде другаде не се повтаря. А и няма как, след като това е мое собствено виждане и мнение.

Тук платени няма. В това съм сигурен.Дори и вие сте просто едни обикновенни "фенове" на една  пропаганда, и които реагирате личностно именно защото сте "фенове" .

При вас няма логика и аргументи . Както няма логика при феновете на ЦСКА и Левски. те се плюят по подрзбиране, независимо кой е прав. И ако обидиш някой от ЦСКА, "фена" приема тов алично.  :)

Е аз не се обиждам личностно на никой политик, обаче  вие се обиждате на всяко "съмнение в божествеността на Путя"  например.

Разлика е че мен по порешка  ме мислите за такъв малоумен "фен" .

Е не, не съм .

Гредъ... :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.