Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да печеля от сайтове и интернет

Featured Replies

Здравейте искам да ви попитам дали някой знае как да печеля пари от интернет. Много съм добър с WEB знам JavaScript php HTML css. Но лошото е че съм на 12. Правил съм и сайтове които са доста известни. Но за съжаление един два сайта на познати и няма как да им взема пари. Затова ако може да ми кажете някакъв начин чрез сайтове да печеля ще съм и много благодарен.  

преди 2 часа, koko2010 написа:

Някой ще ми помогне лиииии?.?..:D

Много съм добър с WEB знам JavaScript php HTML css - Ако знаеш тези неща няма да пускаш подобна тема.

• Автор

Въпроса ми е как да печеля пари от тези мои знания. Само да допълня както пише долу аз съм на 12. 

преди 12 часа, koko2010 написа:

Затова ако може да ми кажете някакъв начин чрез сайтове да печеля ще съм и много благодарен.  

Ще ти дам безплатно една супер идея.
Съдаваш сайт с твой платен домейн за джендър запознанства между ученици.
Това сега е много вървежно, налагат го силово от Европата и ще провокираш сумати реакции по разни форуми и новинарски сайтове. Ще има врагове ( многооо ) и това ще ти вдига посещенията на сайта ти, от което ще ти се вдигнат парите за реклама. Абе ставаш известен за нула време.
Ще сложиш една ниска цена за участие в списъците , като плащането ще е чрез СМС-и.
Навиваш разни връстници да участат безплатно, да да дойдат дъртите джендъри да търсят свежа плът.
Абе ставаш бизнесмен и зарезваш училището, щото не ти плащат за да ходиш там.
Може да пуснеш разни конкурси и кастинги за квото се сетиш, може от някоя телевизия да ти предложат водещ да станеш на някое джендър предаване за ученици. 

Мек, не давай на детето идея. Че може покрай сайта да се обърка и то с неговия джендър и после цял живот теб да обвинява.

Сериозните продавачи на дрога не я употребяват лично по никакъв начин. Защото знаят какви са вредите от нея.
Аз не го съветвам да става обратно, а пари да изкарва на гърба на джендърите. Различно е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.