Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра се рестартира след преинсталация..

Featured Replies

Event Viewer
> Windows Logs
.  >Application
.  >System

преди 13 минути, DarkEdge написа:

В левия панел кликаш на System и избираш Clear Log... >No
В левия панел кликаш на Application и избираш Clear Log... >No

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• Отговори 99
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз ти казах да почистиш охлаждането, да прегледаш дали вентилаторите се въртят нормално и да смениш термопастата на видеокартата. Това за рестарта сега го научавам, нищо чудно там да е проблема, въпреки че уж каза, че си тествал и с друга карта и пак е правело проблеми.

• Автор
преди 8 минути, DarkEdge написа:

Event Viewer
> Windows Logs
.  >Application
.  >System

Направих всичко ,ето снимката. ZsyxKPj.png

преди 5 минути, Raze написа:

Аз ти казах да почистиш охлаждането, да прегледаш дали вентилаторите се въртят нормално и да смениш термопастата на видеокартата. Това за рестарта сега го научавам, нищо чудно там да е проблема, въпреки че уж каза, че си тествал и с друга карта и пак е правело проблеми.

Човека каза ,че видеокартата е сменял термопастата и му платих ,даже каза ,че уж чипа не давал контакт и го оправил ,не знам вече ,с другата видео карта пак ставаше така ,рестартираше се ,но нали пуснах теста с видеокартата ,всички други ги премина успешно без никакви рестарти ,само на теста с видеото се ресна ,ще го пусна пак и ако пак се ресне ,явно ще е това.

Снимката след рестарт ли е?
Като гледам скриптът за ID10  не се е изпълнил и не си изтрил логовете преди рестарта.
И командата за loadperf грешка 3006 не се е изпълнила май коректно

• Автор
преди 22 минути, DarkEdge написа:

Снимката след рестарт ли е?
Като гледам скриптът за ID10  не се е изпълнил и не си изтрил логовете преди рестарта.
И командата за loadperf грешка 3006 не се е изпълнила май коректно

Уж направих всичко стъпка по стъпка,само забравих да изтрия и от security има ли значение ? Ако има да правя пак на ново стъпките ?

Стартирай cmd с администраторски права и постави
lodctr /r
- Ако върне грешка 5:
cd /d syswоw64
lodctr /r
cd /d system32

Покажи снимка на екрана

• Автор

Не можахме да го оправиме с DarkEdge ,правихме там някакви ръчкания по система и пак се рестартира ,оставям го така пък ще го нося на ремонт в друг сервиз и ще си кажат и другите хора мнението и дано се открие проблема .

Това прилича или на проблем с BIOS или на захранване.

Покажи снимка на eventvwr

• Автор
преди 2 минути, DarkEdge написа:

А, къде е гората от грешки?

Нали я махнахте ,там писахте някакви команди и тн тн 

Може да пробваш в опциите на захранването да зададеш Максимална производителност и да забраниш изключването на твърдия диск.

• Автор
преди 1 минута, DarkEdge написа:

Може да пробваш в опциите на захранването да зададеш Максимална производителност и да забраниш изключването на твърдия диск.

Добре ще опитам и така ,имате съмнения ,че може и да е от харда така ли?

Не съм казвал такова нещо!
Ама к'во ли разбирам аз....

• Автор
преди 2 минути, DarkEdge написа:

Не съм казвал такова нещо!
Ама к'во ли разбирам аз....

Аз защото не разбирам за това питам ... 

преди 11 минути, l33tx написа:

Добре ще опитам и така ,имате съмнения ,че може и да е от харда така ли?

Нали прави тест на хард диска. S.M.A.R.T. показа, че твърдия диск е в добро състояние, няма лоши сектори,  RAM също прави тестове и тя паметта също си е в нормата, видеокартата и температурите на комп са също в отлично състояние. Скриптовете или bat или командите за терминала също ги изпълни.

• Автор

Да и ти си прав darkedge каза ,че може и да е от захранването или от биоса също така ,но второто не съм компетентен да го направя.Колкото и да не ми се иска да го карам пак на майстори и тн ,така ще стане .Другото което е ,че се рестартира на теста за видеото ,сега ще пусна пак тестовете и ще видя дали ще има рестарти.

преди 17 минути, l33tx написа:

Да и ти си прав darkedge каза ,че може и да е от захранването или от биоса също така ,но второто не съм компетентен да го направя.Колкото и да не ми се иска да го карам пак на майстори и тн ,така ще стане .Другото което е ,че се рестартира на теста за видеото ,сега ще пусна пак тестовете и ще видя дали ще има рестарти.

До тука нека да обобщим.

Долкото разбрах, твоята конфигурация е  видео Sapphire ATI Radeon HD5450, дъно  Medion MS-7713, 4 GB DDR3 памет, amd II x3 процесор, Toshiba HDD. И е сложено някаква система с неясен произход.

Всички части е направен тест и работят в отлично състояние. Температурата на частите  и циркулацията или въздухопотока на кутията е също в добро състояние. Няма и  прах. 

И след командите и действията направени от теб  пак им рестарт?

преди 2 часа, l33tx написа:

Другото което е ,че се рестартира на теста за видеото

Ами, ако захранването не е добре, като пуснеш тест на видеото, то натоварва захранването и ето ти рестарт.
Ако причината е в заспиването на диска, пак може да има рестарт в момента на изключването му, ако има проблем в BIOS.

• Автор
преди 1 час, acnekt написа:

До тука нека да обобщим.

Долкото разбрах, твоята конфигурация е  видео Sapphire ATI Radeon HD5450, дъно  Medion MS-7713, 4 GB DDR3 памет, amd II x3 процесор, Toshiba HDD. И е сложено някаква система с неясен произход.

Всички части е направен тест и работят в отлично състояние. Температурата на частите  и циркулацията или въздухопотока на кутията е също в добро състояние. Няма и  прах. 

И след командите и действията направени от теб  пак им рестарт?

Единственото което според мен не беше нормално а и сигурно ако сте прочели точното мнение и вие сте го забелязали е ,че под натоварване видеокартата стигна 95 градуса ,според мен не е много нормално .

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Ами, ако захранването не е добре, като пуснеш тест на видеото, то натоварва захранването и ето ти рестарт.
Ако причината е в заспиването на диска, пак може да има рестарт в момента на изключването му, ако има проблем в BIOS.

Май ще се окаже или биос или захранване,за сега мисля да не се занимавам с него щом може да се заобикаля проблема под линукс ,нека ще ползвам него за сега пък по-натам ще се види какво ще правя ,имам и по-важни неща дето да си хвърля парите за тях ппц щом може да се заобиколи ,ще стане така .Благодаря на всички който се опитаха да помогнат в темата ,мислех си ,че ще е нещо по-простичко ,но се оказа сложно .Благодаря пак!

Явно има хардуерен проблем, едва ли промяната на софтуера ще помогне. При остарял, но работещ хардуер смяната на операционната система може да помогне, личен опит при преминаване от Уиндоус ХР към Линукс Минт XFCE. По-специално предимството дойде от липсата на антивирус и програма за дефрагментиране.

Ако има проблем с "желязото", той ще си остане вероятно и при следваща операционна система. Препоръчвам проверка на захранването, ако проблемът е в него, при смяна вероятно нещата ще се стабилизират. Дано не е нещо с процесора или твърдия диск. Може би проверка на диска с Hyren CD и замерване на захранването?

• Автор

Хората предложиха да дам S.M.A.R.T тест на харда и казаха ,че няма проблем според мен останаха два варианта или захранване или видеото...

• 7 месеца по-късно...
на 5.03.2018 г. в 20:50, plamen_petrov_80 написа:

Не знаем пътя, но след като си ходил там можеш да дадеш карта.

:)

Избери си място:

map.jpg

http;//profruit.blogspot.com/2011/04/wi-fi.html

_41168228_n.jpg

"Хелоуин e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Началото си води от келтския езически ритуал Сауин и е един ден преди честването на католическия ден на Вси светии. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си, като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива ще им „изиграят номер“.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Хелоуин

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.