Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Блокиран във фейсбук

Featured Replies

Здравейте! Може би вече има такава тема но аз спешно се нуждая от помощ! Един приятел (става въпрос за жена) във фейсбук ме блокира за винаги и аз не мога да и пиша съобщения, нито да виждам профила защото ми показва, че няма профил! Моля ви спешно ми помогнете искам отново да ме добави за приятел във фейсбук и да мога да и пиша спешно във чата за да и се извиня! Пробвах да пиша съобщение през месинджъра на смартфона но ми изписва че не може да се прати съобщението! Много ще съм ви благодарен!

Освен прави друг профил и и пиши от него на момичето, ама не ти го препоръчвам защото това вече отива към досаждането и т.н.

преди 9 минути, KOCKAR написа:

Освен прави друг профил и и пиши от него на момичето, ама не ти го препоръчвам защото това вече отива към досаждането и т.н.

Няма гаранция, че ще го прочете. Съобщенията отиват автоматично в кутия филтрирани без уведомяване, освен ако няма някаква промяна в настройките и да се позволи еднократно само един единствен път при първото послание, че непознато лице иска да обменя диалози чрез месинджъра. :)

Само че въпроса на питащия е изключително глупав и не знам какво прави тук в Калдата лицето, може да е изтърван.... :shy11:

• Автор
преди 14 минути, Mlechko написа:

Няма гаранция, че ще го прочете. Съобщенията отиват автоматично в кутия филтрирани без уведомяване, освен ако няма някаква промяна в настройките и да се позволи еднократно само един единствен път при първото послание, че непознато лице иска да обменя диалози чрез месинджъра. :)

Само че въпроса на питащия е изключително глупав и не знам какво прави тук в Калдата лицето, може да е изтърван.... :shy11:

Да глупав е защото съм объркан и бързам по скоро да имам връзка с този човек във фейсбук!

преди 26 минути, KOCKAR написа:

KOCKAR още правият момент си  казах, че няма да правя друг профил защото ще влоша нещата още повече.

Ако имате общи приятели - пробвай чрез тях.

преди 23 минути, толчо написа:

Да глупав е защото съм объркан и бързам по скоро да имам връзка с този човек във фейсбук!

Ще ти мине мерака. И ще научиш, че във фейс мацките блокират само заради опит да флиртуваш. И се научи, че не си единствения!

преди 27 минути, толчо написа:

KOCKAR още правият момент си  казах, че няма да правя друг профил защото ще влоша нещата още повече.

Много ми е интересно какво се очаква от наша страна? 

1. Ако трябва си направи друг профил и обясни на дадения човек каква е ситуацията, че си сбъркал и прочие. Ако това лице реши ще си махне забраната.

2. Познаваш ли това лице, би трябвало да имаш негов телефон. Може да пратиш SMS например.

3. Ако това лице поддържа връзка и не е блокирало твои приятели, може да опиташ чрез тях да обясниш проблема.

Варианти има няколко и само от теб зависи кой ще избереш. Но няма вариант нито да хакнем FB, нито пък да махаме забраните от даден профил.

преди 1 час, толчо написа:

Моля ви спешно ми помогнете

Ех, Толчо,време е да се сблъскаш и да се оправяш с неща без фейса!Милиарди хора са го правили преди теб,така че стига се държа за него като малко дете за полата на майка си!И да знаеш нещо-фейса,нищо ,че се води социално и събиращо хората изобретение е точно обратното.............нито се интересува от хората,нито ги събира,а ги разделя по-скоро!Всичко друго е човешка суета,нарцисизъм ,манипулация и ........фабрика за пари.Може да се окаже,че ти е направила услуга жената,та да научиш нещо за живота и контактите извън фейса.;)

преди 15 минути, Слави Маринов написа:

е точно обратното.............нито се интересува от хората,нито ги събира,а ги разделя по-скоро!

Отваря повече възможности за флирт и курванлък! Ако трябва да търся синонимна дума - оргия е правилното значение, защото всеки се чифтосва със всеки! :emoji_smiley-01:
Принцесите там се продават на едни и същи - на богатите господа или просто задоволяват животинските си нужди, свиквайки с този си начин на живот. :)

Ами освен да даде тука профила във фейсбук на въпросния човек и всички да "помогнем", като спамим със съобщения да му пише, друг вариант не виждам (аз такова нещо не бих правил, но както и да е)! @толчо отиди на място при тях, не ги ли знаеш къде живеят и се разберете. Друг вариант ако им знаеш адреса и не ти се ходи или е много далече, да им пишеш писмо и да го пратиш с поща/куриер и там да им се извиниш или каквото искаш, но дали ще го приемат и дали ще се получи си зависи от тях, никой не може да ги задължи да си общуват с теб, ако щеш и по всички възможни форуми по света да се оплакваш и да искаш помощ. Може да пробваш да се обърнеш и към телевизията, "господари на ефира", "море от любов" или каквато простотия беше това и т.н.

преди 2 часа, Raze написа:

@толчоМоже да пробваш да се обърнеш и към телевизията, "господари на ефира", "море от любов" или каквато простотия беше това и т.н.

Страхотна идея, жалко че вече го няма Море от любов

За това едно време като нямаше фейсбуци, хората говориха и в очите, сега всички правят какви ли не извращения по тези чатове, а в пряк контакт и дума не обелват..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.