Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жириновски - "Ако изберете мен за президент на РФ, ще нанеса превантивен удар по САЩ"

Featured Replies

преди 1 час, Джугашвили написа:

Нека си изберат Путин, за да им е гадно!!! 

В условията на тотална диктатура от страна на Путкин и компания, гражданите на руската федерация нямат възможност да го изберат или да не го изберат. Той Путкин сам си се избира, защото неговите слуги правят фалшификациите с изборните резултати. 
На мен не ми пречи да им е гадно на руснаците, понеже заради тях 45 години бяхме поробени без право даже да напуснем социалистическия конц-лагер чак до септември 1989г.
А може би е добре за свободната част от Европа Путкин да ги държи изкъсо руснаците с яка диктатура, та да бачкат и произвеждат оръжия от които да ги е страх американците и да не се чувстват пък те с право да са абсолютни диктатори в Европа. Сега като има общ враг на НАТО американците ни оставят на мира да си живеем живота свободни в западна Европа. Ама ако го нямаше врагът Путкин, дали американците нямаше в нас да видят враг и после пък ние да трябва да се въоръжаваме да се пазим от тях ?

И как решихте, че Путин е диктатор, а в матушка Россия е диктатура!!! Ако беше диктатор и толкова лош, нямаше да го преизбират толкова пъти!!!Още по-смешното е как някой от Белгия или България решава кое е най-доброто за руснаците!!!

преди 1 минута, Джугашвили написа:

И как решихте, че Путин е диктатор,

Гледам руски телевизии без пари от сателитите и виждам и чувам пропагандата на Путкин.
Освен това в квартала има едни с руски паспорти и те разправят че Путкин е диктатор.
На мен в качеството ми на белгийски поданик ми е през оная работа за руснаците и техните диктатори.
Аз съм далече от границите на руската империя и си живея живота без да ми пука дали Путкин щял да даде газ и нефт, щото тука си има доставки от различни източници.
Сега, ако за теб Путкин не е диктатор, еми радвай му се, сложи си негови портрети в гарсониератата ти и бъди щастлив.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Гледам руски телевизии без пари от сателитите и виждам и чувам пропагандата на Путкин.
Освен това в квартала има едни с руски паспорти и те разправят че Путкин е диктатор.
На мен в качеството ми на белгийски поданик ми е през оная работа за руснаците и техните диктатори.
Аз съм далече от границите на руската империя и си живея живота без да ми пука дали Путкин щял да даде газ и нефт, щото тука си има доставки от различни източници.
Сега, ако за теб Путкин не е диктатор, еми радвай му се, сложи си негови портрети в гарсониератата ти и бъди щастлив.

Като ви е все едно, гледайте си негрите и ибрястиките, спрете да се бъркате във вътрешните работи на чужди държави и се радвайте на собственото си робство!!! Щото в ЕС не е диктатура, а!!!

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Щото в ЕС не е диктатура, а!!!

И тука е диктатура , ама по-мека.
От време на време се сменят едни партии с други, редуват се бе.
А аз не гласувам ефективно, ходя до изборната секция, взимам листата влизам зад пердето и ги задрасквам на кръст цялостно. После ги пускам в кутиите и те ми бият печат че съм гласувал. Понеже тукашната диктатура ни задължава да ходим да гласуваме както е и в Гърция.

преди 12 минути, Белгиеца написа:

И тука е диктатура , ама по-мека.
От време на време се сменят едни партии с други, редуват се бе.
А аз не гласувам ефективно, ходя до изборната секция, взимам листата влизам зад пердето и ги задрасквам на кръст цялостно. После ги пускам в кутиите и те ми бият печат че съм гласувал. Понеже тукашната диктатура ни задължава да ходим да гласуваме както е и в Гърция.

Въобще даже не е мека диктатура!!! Прикрита-ДА, но мека в никакъв случай не е!!! Някоя си Меркел на 2 000 километра от България решава, кой ще я управлява!!! После раздава мюсюлмани и негри на поразия все едно е Господ!!! Ти гласувал ли си за нея, че тя ще решава, с кого ще живееш и кого да храниш с данъците си!!! Щото тия дето ти ги раздава не са дошли да работят, а да лежат и да влачат пари!!!

преди 22 часа, miro20 написа:

Акцента е.. кому е нужно това ?  Да се пишем "демокрация" ли ? Защо ?

Че  то същото и в България - ма нали твоите работодатели са на власт, та не те касае ..... за разлика от няколко милиона българи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.