Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Листовки - как най-лесно се научават?

Featured Replies

Здравейте,
днес си оправих документите за започване на листовките, но теорията се оказа, че ще се провежда в такова време, в което често няма да мога да посещавам занятията.
Това фатално ли е или ще мога да се справя само с книгите?
Друг въпрос, който имам е, на финалния изпит за листовките всички въпроси ли са с по един отговор или има и някои с по 2 или 3, както в avtoizpit? Ако има такива, то пише ли го, както е в avtoizpit?

Благодаря предварително и весели празници!

теорията е най- елементарното нещо

запомняш знаците кое  какво значи

и кой къде е с предимство и си готов

практиката е друго нещо щото теорията не може да се приложи защото половинта лента е паркинг

а половината на половината  където може да караш е дупки и трябва да ги избягваш или да минаваш с ниска скорост  през тях

и трябва да се  съобразяваш с другата лента щото и те бягат  от дупките в твоята част на платното.

Научи от книгите  ограниченията по съответните пътища и кубиците на моторите и другите мпс-та , понеже те според мен се помнят най-трудно.Другото при решаване на онлайн листовки ще го осмислиш . Успех!

преди 34 минути, enforceR написа:

Научи от книгите  ограниченията по съответните пътища и кубиците на моторите и другите мпс-та , понеже те според мен се помнят най-трудно.Другото при решаване на онлайн листовки ще го осмислиш . Успех!

И от какъв зор да учи кубиците на мпс-сатата, човека книжка иска да изкара не да става механик.Ооо божеее...гледам и не вярвам на ушите си..

profesora.jpg

преди 5 часа, Габриел Пърев написа:

Здравейте,
днес си оправих документите за започване на листовките, но теорията се оказа, че ще се провежда в такова време, в което често няма да мога да посещавам занятията.
Друг въпрос, който имам е, на финалния изпит за листовките всички въпроси ли са с по един отговор или има и някои с по 2 или 3, както в avtoizpit? Ако има такива, то пише ли го, както е в avtoizpit?

Ако може да научиш всикчи възможни въпроси и да ги решаваш без грешка в къщи.Ама за целта трябва да научиш първо целия правилник,да го научиш не да го назубриш.И като ги научиш да ги решаваш без грешка после нещата трябва да се получат.

преди 5 часа, Yvan Sergeev написа:

теорията е най- елементарното нещо

запомняш знаците кое  какво значи

Абе не е баш така.Всичките знаци няма как да се научат преди да си навъртял няколко години стаж.Могат да се назубрят, но не и научат трябва да се прави разлика.Чисто и просто, защото трябва знака да го видиш как се случва в практиката, иначе така суха теория може да си представяш всякакви фантазии в главата.Аз половината не ги знаех като си взех книжката.Защото не бяха приложени в практическите часове.Само в града и малко по магистралата ще приложиш не повече от 1/3 от знаците.После вече като почнах да пътувам и в страната и извън страната и се сблъскваш с някакви знаци където не ги знаеш, ситуацията ти ги обяснява най-добре.И тогава чаткаш ,,аха ясно значи с тоя знак така се случват нещата,, Разбира се, ако имаш желание да се развиваш.Зашото съм виждал и такива  с по 40-годишен стаж и той си е същия кавал все едно вчера е взел книжка.

преди 1 час, franchesko написа:

И от какъв зор да учи кубиците на мпс-сатата, човека книжка иска да изкара не да става механик.Ооо божеее...гледам и не вярвам на ушите си..

Защото подобни въпроси може да се паданат в на изпита. Еди коя си категория, еди какви си кубици и ред други недомислици. Напълно ненужни са, ама някой много умен е решил да ги включи.

преди 6 часа, Габриел Пърев написа:

Здравейте,

Аз на теория не съм ходил. Листовките ги учех у дома, пред компютъра и четейки закона за движение по пътищата.

На изпита за всеки въпрос са показани броя на верните отговори. Но, за да си сигурен в това питай инструктора си.

преди 1 минута, A.com написа:

Защото подобни въпроси може да се паданат в на изпита. Еди коя си категория, еди какви си кубици и ред други недомислици. Напълно ненужни са, ама някой много умен е решил да ги включи.

Аз под кубици разбирам ,,кубатура на двигатела,, Какво значения има да ли е 0.7 или 6.5l?

току-що, franchesko написа:

Аз под кубици разбирам ,,кубатура на двигатела,, Какво значения има да ли е 0.7 или 6.5l?

На чист български ще ти отговоря - ба ли му мамата. И аз се чудех това, но го има в листовките и може да се падне на изпита. Какво ме е еня мене каква е кубатурата на моторчетата в категория М. Някой от въпросите с нищо не помагат да се подготвиш като шофьор.

Ако не  научиш правилата и да наизустиш листовките, пак ще си функционално неграмотен "водач".  Тип зомби.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.