Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да знам къде ми се изтеглят прекалените файлове от пощата

Featured Replies

Здравейте

Моля, имам телефон Самсунг S8+ ,получавам на пощата си писма с прикачени файлове. Когато натисна върху прикачени файл, ми дава че се изтегля някъде, но не знам къде отиват. Моля помогнете ми, къде да ги търся.

Файла се съхранява в папката, която си посочил в настройките на съответното приложение, което ползваш. Ако кажеш с коя версия на ОС е телефона и кое приложение ползваш за достъп до пощата си, вече може да кажем и по точно мястото

То това приложение е толкова бъгаво, че няма накъде повече. Май няма и поддръжка. То не че и пощата е много читава. Защо не преминеш директно на gmail и да си ползваш съответното приложение - в пъти по-добре е. Има опция да си свържеш пощата и да прехвърлиш всичко в gmail. А иначе, сигурен ли си, че файла е изтеглен? Защо не влезеш през браузъра на телефона в пощата си и от там да си изтеглиш файла? Ако знаеш името му, можеш с някой файлов мениджър, примерно "Root explorer" да го потърсиш във файловата система на телефона.

• Автор

Телефона ми е още нов и не знам от къде да изтегля този файлов мениджър, а работя с това приложение , защото там ми е пощата и по лесно влизам в нея от стационарни си компютър. Помогнете ми моля да си оправя телефона.

А в Gmail да не би да се влиза по-трудно? Дори е по-лесно и работата с него е много по-лесна. Ето ти файлови мениджъри за Android:

https://speed-software-root-explorer.en.uptodown.com/android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=en

Приложението Gmail се намира по същия начин в Google play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gm

С телефона ти се работи както с всеки друг андроид телефон/таблет или подобно устройство, което ползва тази ОС.

• Автор

Raze изтеглих и инсталирах единия и после другия файлов мениджър, но и при двата като се натисне върху иконите им , нищо не отварят. Къде е проблема?

Странно. Някъде при теб е проблема. Абсолютно нищо ли не става като ги стартираш? Някакво съобщение/тост не излиза ли? Други приложения като инсталираш пак ли е така? Пробвай да занулиш системата.

• Автор

За други приложения при стартиране, нямам проблеми. Но тези двете като ги стартирам ,абсолютно нищо не става, има само леко премигване на екрана и това е.

Няма как телефона ти на няма файлов мениджър заедно с операционната. Огледай хубаво всичките си приложения които имаш на телефона (не само извадените на иконки по различните екрани).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.