Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да поканя момичето ,което харесвам на среща?

Featured Replies

Не ти отговаря на въпросите иначе и тя те харесвала. Да ти имам екстрасенсните способности

на 23.06.2018 г. в 19:47, Без умствен капацитет написа:

56 акаунта и 56 мейла

Кога да свари да му отговори, като на още 56 "човека" има да отговаря...

на 25.06.2018 г. в 8:28, Vanko Best написа:

Казах и че не е мой тип само да я накарам да излезем и ме блокна. Сега какво мога да направя ? Не искам да се отказвам

Оплел си се като пиле в калчища.Тия свалки през някаква мрежа в такъв филм мое те вкарат, че мое да станеш по-известен от ГАлена.Или най-малкото сам може да се вкараш във филм, и в крайна сметка да останеш с разбито сърце и на ръчно пране.Намери начин да се видиш лично с нея,бъди честен с нея и ,ако не стане,недей да напираш повече, че има вероятност да и станеш от безразличен антипатичен.Хубаво човек да е упорит,но все пак трябва да знае къде да спре.

преди 1 час, franchesko написа:

Оплел си се като пиле в калчища.Тия свалки през някаква мрежа в такъв филм мое те вкарат, че мое да станеш по-известен от ГАлена.Или най-малкото сам може да се вкараш във филм, и в крайна сметка да останеш с разбито сърце и на ръчно пране.Намери начин да се видиш лично с нея,бъди честен с нея и ,ако не стане,недей да напираш повече, че има вероятност да и станеш от безразличен антипатичен.Хубаво човек да е упорит,но все пак трябва да знае къде да спре.

Аз мисля, че вече и е станал антипатичен

преди 1 час, California написа:

Аз мисля, че вече и е станал антипатичен

То тия неща през интернет трудно може да направи човек  реална преценка, отсрещната страна какво изпитва към него.А очите, те никога не лъжат.

Тва значи, сядаш в некво кафене до неква, казваш и "здравей" 56 пъти, тя не ти отговаря, а ти се чудиш дали ако я здравосаш още 56 пъти няма да и станеш антипатичен... мдаа, няма страшно брат- щом е изтраяла толкова, ще изтрае и още.

• 2 седмици по-късно...

Ами пиши и например хайде да излезем някаде и като излезете всичко ще стане от самосебе си :)

преди 5 часа, Lorito Elina написа:

Ами пиши и например хайде да излезем някаде и като излезете всичко ще стане от самосебе си :)

И нищо няма да стане от самосебе си. Така де, за жените е така, те не полагат почти никакви усилия ;)

Попитай я иска ли да ти предложи да излезете заедно на сладолед.

преди 7 часа, Lorito Elina написа:

А на мен ми се е случвало да отговори "не" crazy-monkey-emoticon-002.gif

преди 1 час, аm-аm написа:

А на мен ми се е случвало да отговори "не" crazy-monkey-emoticon-002.gif

Напълно закономерно, смятам.

тука има един спец редактор та дрънка - питай него

:yanim:

преди 20 минути, haidukpikaso написа:

тука има един спец редактор та дрънка - питай него

:yanim:

Бени, аз съм писал вече в тая тема какво да ме пита мен!?
Ти по добре му сподели твоя опит от младини как те канеха тебе кога работеше в Кремиковци, може да му влезе в работа на момчето опита ти.
Кажи му ако момата му се сопне нещо да и каже че който много подбира накрая като чукне петдесетака като теб например и мъжове само ще сънува и отделно  ще развъжда котките в квартала.
Да и пусни момчето един линк към постовете ти тука и да види момичето какво може да я последва един ден.
Тя младостта е до време, при някои по се задържа при други отминава бързо като есенен ветрец.

нещо не ти е добър твоя вятър

но да видиш че съм човек - съболезнования и светла й памет

sveshtichkai28sdGiSkp2BMlcaW0By153194617

преди 12 минути, haidukpikaso написа:

нещо не ти е добър твоя вятър

Е поостарявам и аз, то е неизбежно ама държа фронта още.

преди 16 минути, haidukpikaso написа:

но да видиш че съм човек - съболезнования и светла й памет

Благодаря, но тая тема не е за жалейки или празни приказки къде съм го споделил.
Но все пак понеже си го постнала ти благодаря щом  е искрено.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.