Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Този компютър става ли за игри

Featured Replies

преди 2 минути, sliderum написа:

Сигурно се майтапиш. За ДХ 11 минималните изисквания ги покрива доволно, а аз бих казал, че се вписва дори в тези за ДХ12, макар че не поддържа пълните спецификации на ДХ12, то карти с пълна поддръжка май все още няма за любителският пазар, макар че не съм следил най-последното поколение.

Къде сравняваш DX12 с графиката на реалния живот!

преди 3 минути, plamen_petrov_80 написа:

Къде сравняваш DX12 с графиката на реалния живот!

А ти къде сравняваш възможностите на автора с твоите. Явно няма как за 1-2 заплати, да спести още 500лв. и да си вземе направо нова конфигурация. Очевидно е, предвид че ще търси и монитор втора ръка за 70лв, така че едва ли ще играе на FHD+ резолюция. За 70лв се намира най-много 19" 1280*1024 от магазините за техника втора ръка магазините, или ако е късметлия и търси сериозно може да попадна и на оферта в рамките на 20-22"  от човек в обява в някой от базарите или от познат.

преди 2 минути, sliderum написа:

А ти къде сравняваш възможностите на автора с твоите. Явно няма как за 1-2 заплати, да спести още 500лв. и да си вземе направо нова конфигурация. Очевидно е, предвид че ще търси и монитор втора ръка за 70лв, така че едва ли ще играе на FHD+ резолюция. За 70лв се намира най-много 19" 1280*1024 от магазините за техника втора ръка магазините, или ако е късметлия и търси сериозно може да попадна и на оферта в рамките на 20-22"  от човек в обява в някой от базарите или от познат.

Аз не сравнявам нищо, не го прави и ти!

Нещо много бъркаш нещата!

преди 42 минути, plamen_petrov_80 написа:

Аз не сравнявам нищо, не го прави и ти!

Нещо много бъркаш нещата!

Това че се зъбиш не ти помага да бъдеш прав, нито ти прави чест. Не само в този форум са те срязвали г-н високомерни.

преди 1 минута, sliderum написа:

Това че се зъбиш не ти помага да бъдеш прав, нито ти прави чест. Не само в този форум са те срязвали г-н високомерни.

Сега вече говориш наизуст!

Казах ти не ме познаваш, не ми знаеш възможностите така, че не знам на база какво си правиш някакви заключения.

Не разбирам на кое викаш "зъбене", мисля, че съвсем културно съм то го казал, но ако някак си го разбрал по друг начин извинявам се за това недоразумение!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.