Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

току-що, plamen_petrov_80 написа:

Ти почна, така че не виждам какво се оплакваш!

С кое започнах ? Че ти дадох негативен лайк на небивалиците които пишеш и оттам написа 10 коментара .

И даже "забрави" на финала за 10 коментара.

Убеди ме че си неадекватен.

преди 15 минути, PigManu написа:
преди 19 минути, JustDora написа:

Сони си вземи с Андроид с Линукс не са добр

Чета и аз из нета и все повече се забатачвам...а пък в магазините са едни смешници консултантите :ohmy:

Бюджета е лесен.

току-що, JustDora написа:

Чета и аз из нета и все повече се забатачвам...а пък в магазините са едни смешници консултантите :ohmy:

Бюджета е лесен.

Не може да сравниш Андроид с Линукс

Ползвал съм и двата и Андроид е най доброто, истински тв с операционна система .

Кеф ти браузър какъвто искаш кеф ти Коди и тн.

преди 1 час, PigManu написа:

Не може да сравниш Андроид с Линукс

Ползвал съм и двата и Андроид е най доброто, истински тв с операционна система .

Кеф ти браузър какъвто искаш кеф ти Коди и тн.

Да кажа само, че Андроид е базиран на Линукс. Второ - след предпоследния ъпдейт на телевизора(филипс), да марката вече не е истинския филипс(за тв), андроида краш-на. Освен това като цъкнеш копчето за да го пуснеш пада едно 20-30 секунди докато зареди тъпия андроид :beat:. Сонито зарежда по-бързо(ако не е с роботчето).

преди 2 минути, Eclipse2G написа:

Сонито зарежда по-бързо(ако не е с роботчето )

Какво значи това?

Май към Сони съм се ориентирала.

преди 32 минути, JustDora написа:

Какво значи това?

Сони без андроид. Има модели(за тази година вече не съм сигурен), които Сони си слагат тяхна си операционна система. Тя не е андроид. Като взимаш тв взимай допълнителна гаранция, за по-дълъг период, защото стандартно са 2г. АКо трябва дай някой лев отгоре, но си вземи поне още една година.

преди 42 минути, Eclipse2G написа:

Да кажа само, че Андроид е базиран на Линукс. Второ - след предпоследния ъпдейт на телевизора(филипс), да марката вече не е истинския филипс(за тв), андроида краш-на. Освен това като цъкнеш копчето за да го пуснеш пада едно 20-30 секунди докато зареди тъпия андроид :beat:. Сонито зарежда по-бързо(ако не е с роботчето).

Моя е Сони с Андроид и няма такива проблеми.

Филипса са си проблемни телевизори опитай с връщане на заводските настройки може да се е омазал, а и винаги изчаквай преди да направиш нов ъпдейт и прочети отзивите за него.

преди 37 минути, JustDora написа:

Какво значи това?

Сони с Андроид.

С Линукс е безмислено.

https://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-TELEFUNKEN-32FB5000-LED/p/12482

Това си заслужава парите Full HD, пълноправен смарт, вграден WiFi. Има си браузър с гугъл търсачка, отделни инсталирани фейсбук и ютуб. Може да се ползват и през браузъра. ТВ е свързан с кабел към модема /с вграден WiFi/, а през WiFi от телефона или лаптопа се пускат клипове директно на ТВ /без кабел/.

преди 9 минути, Eclipse2G написа:

Сони без андроид. Има модели(за тази година вече не съм сигурен), които Сони си слагат тяхна си операционна система. Тя не е андроид. Като взимаш тв взимай допълнителна гаранция, за по-дълъг период, защото стандартно са 2г. АКо трябва дай някой лев отгоре, но си вземи поне още една година.

Не сравнявай Сони с Андроид и Филипс с Андроид м/у тях прилики няма.

преди 1 час, PigManu написа:

Не сравнявай Сони с Андроид и Филипс с Андроид м/у тях прилики няма.

Принципно съм голям фен на SONY. Предполагам, че е по-барнат.

току-що, Eclipse2G написа:

Принципно съм голям фен на SONY. Предполагам, че е по-барнат.

По качествен е отвсякъде, най важното не е собственост на Турци или Китайци.

Аз съм фен на качеството а за момента за мен Сонито е най качествено.

Само едно да вметна.

На един телевизор най-важна е картината.

Колкото по висок клас/серия от производителя, толкова по добре (в зависимост от бюджета)

Относно смарт функциите, Един (нов) четириядрен Android TV box,  със min. 2  GБ RAM, 16 GB ROM, с Андроид 6/7 (за около 200 лв), ще е по производителен от един Телевизор със Android

Като добавим към бокса . +  air mouse, за удобство.

Няма проблем с плейване на формати, както и ако има подръжка на SPDIF, става перфектният бюджетен мултимедиен център за домашното кино (стрийминг устройство).

П.П. Така че в случая, аз бих избрал телевизор с добра картина + Android TV Box. Но това си е лично мое мнение.

на 6.07.2018 г. в 1:37, dalaidido написа:

примерно е за ......... пенсионери ? 
или за цигани

Стар кинескопен че тежи и не се чупи.. За гледане на няколко програми, особено от БСК е предостатъчен. Още повече за "селски" ток. И дистанционните им имат по-малко бутони.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.