Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изоставени места

Featured Replies

Ако има фенове тук може да се присъедините към фейсбук групата Abandoned places in Bulgaria 

Фен не значи ли да се радваш на нещо, да го предпочиташ, да го поставяш като цел? Аз примерно тъжа заради това, че България беше доведена до положението да има изоставени места. Респективно, аз съм антифен...и ми е странно че може да има хора, които да се наричат фенове на загробването.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

На какво се кефите - на изоставени места в България ли ?!?

• Автор
преди 14 часа, sliderum написа:

Фен не значи ли да се радваш на нещо, да го предпочиташ, да го поставяш като цел? Аз примерно тъжа заради това, че България беше доведена до положението да има изоставени места. Респективно, аз съм антифен...и ми е странно че може да има хора, които да се наричат фенове на загробването.

Това не е точно така,аз ходя снимам ги и после търся информация за историята ми.Донякъде ме привличат,но не е само това.

преди 1 час, Black Power написа:

В нашия край са толкова много, но кой ли им обръща внимание.? Никой не го интересува!

Кои е твоя край и какви са тези места ?

преди 19 часа, Валентина Илиева написа:

Ако има фенове тук може да се присъедините към фейсбук групата Abandoned places in Bulgaria 

Всяко село прелива от такива. Даже аз имам изоставена къща, защото там няма работа.

преди 8 часа, Валентина Илиева написа:

Кои е твоя край и какви са тези места ?

Северозапад е моя край! Има едно филмче за берковско качено в интернет пространството. Да гледаш, да гледаш и да се чудиш на европейският ни просперитет!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Автор
преди 18 часа, Black Power написа:

Северозапад е моя край! Има едно филмче за берковско качено в интернет пространството. Да гледаш, да гледаш и да се чудиш на европейският ни просперитет!

Аз бях преди 2 години точно в Берковица и снимах на връх Ком един изоставен лифт.

изоставвени места в България колко искаш.незнам човек как може да се радва на такива места, освен ако не е с комерсилна цел.примерно смятам че един Куентин Тарантино би направил уникални шедьоври по тия места в България ,които със сигурност биха грабнали по няколко оскара.Но извън комерса, мен такива места ме депресират, защото те лъхат на смърт и беднотия.

В северозапада тенденцията вече не е просто изоставени места, а отива към изоставени градове.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.