Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Младите: няма шанс тук, заминаваме!

Featured Replies

преди 7 часа, ДиоиД написа:

..........

хахаххаха пенсака вече и параноята го стигнала хаххахахахах настъпал ме бил хахахахаххахаха нимоа хаххааххаха

Още много животи имаш да изживееш мойто монче, за да порастнеш до ниво поне да ме настъпиш - за сега въобще не си в тази категория хора. Но все пак пионерския ти плам ме очарова - как само се вихрят отмъщения разни в кухата ти главица хахаххахаха

• Отговори 146
  • Прегледи 8,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 11 минути, sound написа:

Още много животи

Още много прераждания ти да имаш или в колкото и кожи да се обличаш, ще те разпозная.... пил съм си ръкията и стебе младо, ама не помниш.... :)

Няма да ти кажа кое те разкри.... че все пак на публично място сме.... :)

Никва параноя.... пебертетче.... имаш явно недостиг на памет..... и не ме разпознаваш под ника..... :)

Ай бели шуме.... Успех!

преди 1 час, Хитрейшио написа:

Като придобия още малко стаж и ако намеря нормално предложение, веднага се махам.
Ама не някоя работа на черно без здравни осигуровки.

Абе ти хубаво се махаш,ама тука да ли ще те искат.Да не стане да чета лични съобщения от Хитрейшио: ,,Франко бате, ще удариш ли едно рамо.Нямам къде да спа, че след два се пребирам за България,,

преди 27 минути, ДиоиД написа:

.......пил съм си ръкията и стебе младо, ама не помниш....

:lol6:Виж ти - познавали сме с някого от този форум, а аз не помня. Е това вече ще е забавно - разказвай, разказвай, нищо че сме на публично място, нали аз ще бера срам. Давай тъкмо да лъснеш кво си кукуригу - кога, къде, каква ракия сме пили.:laughing5:

п.п. а за да ти дам възможност да размислиш - за целия си форумен стаж, който имам въобще съм се запознавал само с един единствен човек, при това момиче, инак уцели, че сме пили ракия с нея, но съм хилядопроцентно убеден, че ти не си тя, просто гаменщината, която се излива от тебе, на нея й е нещо съвсем чуждо и нетипично. Та по- добре си мълчи, че здраво ще се изложиш - да не кажеш после, че не съм те предупредил.

преди 6 минути, sound написа:

форумен стаж

не говоря за формния стаж..... ;)

Поне малко помисли.... хм.... характерен си с какво?

Характерното за мен е, че съм безхарактерен, а мисленето, като цяло го избягвам. Други въпросчета? - че явно анкета си тръгнал да ми правиш, лексиконче нещо. :Д

преди 45 минути, franchesko написа:

Абе ти хубаво се махаш,ама тука да ли ще те искат.Да не стане да чета лични съобщения от Хитрейшио: ,,Франко бате, ще удариш ли едно рамо.Нямам къде да спа, че след два се пребирам за България,,

Аз не се моля, не прося и никога не съм приемал подаяния.

преди 7 минути, Хитрейшио написа:

Абе дет са вика, до като има кой да ти осигурява покрив над главата и половинка типов на масата,ако не си изкарал днес нищо, няма да ти се налага да се молиш и ще можеш да се надуваш...ама после като ти застържи на стомаха и от чез тирезнат тока ще се научиш ще се научиш.Винаги съм казвал, че университета на живота е най-доброто учебно заведение в света и може да те научи на много неща.

преди 3 минути, franchesko написа:

Абе дет са вика, до като има кой да ти осигурява покрив над главата и половинка типов на масата,ако не си изкарал днес нищо, няма да ти се налага да се молиш и ще можеш да се надуваш...ама после като ти застържи на стомаха и от чез тирезнат тока ще се научиш ще се научиш.Винаги съм казвал, че университета на живота е най-доброто учебно заведение в света и може да те научи на много неща.

Ако си плужек, безгръбначно - моли се. И гъза си продавай, ако искаш. Толкова пари, колкото за гадна квартира и самун хляб винаги ще имам.
Аз не се моля и не давам да ме третират като просяк.

преди 11 минути, Хитрейшио написа:

ас такивъ скрупули неъм
бера си туули и жицъ
шси открия сметкъ ф банка, ку ми пратиш некой леф

преди 8 минути, Хитрейшио написа:

Ако си плужек, безгръбначно - моли се. И гъза си продавай, ако искаш. Толкова пари, колкото за гадна квартира и самун хляб винаги ще имам.
Аз не се моля и не давам да ме третират като просяк.

Абе както расте инфлацията,сега ако си още на гадна квартира и самун хляб, след 10-15 години с това мислене вероятно ще си в кашон с парче от стар брой на вестник върху който има нарисуван самун хляб.

преди 1 минута, franchesko написа:

Абе както расте инфлацията,сега ако си още на гадна квартира и самун хляб, след 10-15 години с това мислене вероятно ще си в кашон с парче от стар брой на вестник вътху който има нарисван самун хляб.

Аха... Добре. Кое мислене? Ти просяк ли си?

преди 10 минути, Хитрейшио написа:

Ти просяк ли си?

Не, но все пак използвам думичката ,,моля ти се,,  когато имам спешна нужда от услуга.Иначе до сега да съм свършил 1000 пъти в мизерна квартира със самун хляб.А хората, които ме познават,знаят че  никога не оставам длъжен и винаги връщам услугата.И междудругото в Холандия и в другите бели страни, думичката ,,Моля ти се,, е учтива форма на обръщение,а не унижение,  когато искаш нещо от някой човек.Абе то си е до възпитание нали занеш.

"Моля" винаги е отваряла врати.
"Извинявай" също е мощен инструмент

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 4 минути, franchesko написа:

Не, но все пак използвам думичката ,,моля ти се,,  когато имам спешна нужда от услуга.Иначе до сега да съм свършил 1000 пъти в мизерна квартира със самун хляб.А хората, които ме познават,знаят че  никога не оставам длъжен и винаги връщам услугата.И междудругото в Холандия и в другите бели страни, думичката ,,Моля ти се,, е учтива форма на обръщение,а не унижение,  когато искаш нещо от някой човек.Абе то си е до възпитание нали занеш.

Отиваш на улицата и казваш на всеки срещнат човек Моля, моля, моля, моля..дай пари да си купя ифон
.Моля, моля, моля, моля..земете ме на работа, щото много мога да се моля!!!

преди 2 минути, DarkEdge написа:

"Моля" винаги е отваряла врати.

Никога "моля", а "бихте ли могли". Молят се просяците. Някой да не ти дава нещо и да ти се подиграва, а ти да седнеш да се унижаваш да му се молиш!!! Да върви на майната си!!! За думичките достойнство и самоуважение нали сте чували?

преди 11 минути, Хитрейшио написа:

Никога "моля", а "бихте ли могли". Молят се просяците.

Е, явно е защо си смръдльо. Защото не разбираш нюансите...
"Ударете едно рамо, моля" е леко различно от "Бихте ли могли да ударите едно рамо"
Има моменти, в които гордостта е вредна, ама много вредна.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 7 минути, franchesko написа:

...... в кашон с парче от стар брой на вестник върху който има нарисуван самун хляб.

Което би било една красноречива карикатура за състоянието на България - даже още днес, няма нужда да се чакат 10-15 години.

п.п. но пък кой ти мисли за България, за държава - как беше "би им майката, важното е аз да съм добре".

преди 1 минута, DarkEdge написа:

Е, явно е защо си смръдльо. Защото не разбираш нюансите...
"Удари едно рамо, моля" е леко различно от "Бихте ли могли да ударите едно рамо"

Разбирам ги нюансите. Моля = "падаш на колене, сваляш гащите и се унижаваш".
Моля ти се, бате, дай 2лв!!! Така викат всичките до подлезите, а после ги прибира мерцедеса в 3 етажната им къща!!!

преди 8 минути, sound написа:

как беше

П.Пенев за теменуите

преди 6 минути, Хитрейшио написа:

Разбирам ги нюансите. Моля = "падаш на колене, сваляш гащите и се унижаваш".
Моля ти се, бате, дай 2лв!!! Така викат всичките до подлезите, а после ги прибира мерцедеса в 3 етажната им къща!!!

Дааа, личи си..
Високомерието също е вредно.

Дааа, личи си..Високомерието също е вредно. 

Не съм високомерен. Няма да падна обаче на колене, да се унижавам и да си ритам достойнството.
Бих попитал човешки, но без да се моля.

преди 10 минути, Хитрейшио написа:

Отиваш на улицата и казваш на всеки срещнат човек Моля, моля, моля, моля..дай пари да си купя ифон

Прекалено много се мяташ в крайности..Тука и да се молиш някой да ти купи айфон,въоще няма да те отразят, ще те подминат като джигит ограничение от 50км.ч Но ако си закъснял с някакво плащане и кажеш: Моля ви се, ще ме изчакате ли две седмици? В 95% от случеите отговора е положителен.

преди 1 минута, franchesko написа:

Но ако закъснял с някакво плащане и кажеш: Моля ви се, ще ме изчакатели две седмици? В 95% от случеите отговора е положителен.

Не, няма да изчакаме. Има краен срок, ако не си платите идва съдия изпълнител. Или ви спираме тока. Па като го платите, ще ви го пуснем.
Всеки си мисли, че може да мине с едното моля, защото няма достойнство да си понесе последствията от безотговорността.
Разликата между теб и мен е, че като те спре КАТ-аджия ти казваш:
- Моля ви се, имам деца, трябва ми книжката за работа, проявете милосърдие.
Аз казвам:
- Да, съжалявам, в грешка съм, това е факт. Признавам.

Казвам аз, че са важни нюансите, но трябва да има кой да схване посланието...

Казвам аз, че са важни нюансите, но трябва да има кой да схване посланието...

Така е. Принципно е така.

преди 14 минути, Хитрейшио написа:

-Моля ви се, имам деца, трябва ми книжката за работа, проявете милосърдие.

Пак си в голяма грешка! Просто гледам да не правя нарушения заради които могат да ми взмета книжката, и да изпадам в унизителната ситуация, че дори ,,-Моля ви се, имам деца, трябва ми книжката за работа,, да увсине във въздуха.. и пак да ми вземат книжката.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.