Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Младите: няма шанс тук, заминаваме!

Featured Replies

преди 2 минути, franchesko написа:

Пак си в голяма грешка!

Освен че караш напушен със 170 по магистралата, както беше казал в една друга тема, нали!!!
Или се хвалеше как ще дойдеш на Слънчака да докараш малко нелегални пари за лятото!!!

• Отговори 146
  • Прегледи 8,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 37 минути, DarkEdge написа:

инструмент

"прощавай" също...

преди 36 минути, sound написа:

как беше "би им майката, важното е аз да съм добре".

Това важи за българите в България, а не за българите извън нея.Всеки ден гледам по новините как някой е пребит пред дискотека или на пътя, имало 100 очевидеца и всеки се е правил на приятно расеян и не могат да намерат два свидетела за да ги осъдят тия ,,бар-биячи,,  и всяка година има поне по 5-6 дена, които заради такива случеи са национален ден на траур.Да не говорим как всеки се опитва да краде държавата я с данъци, я с неплатени глоби за превишена скорост, я да изсича горите без разрешение от държавата и така да я ощетява с милиони.Ама иначе тия хора са едни от най-големите наливачи на акъл как трябва да се оправи България.

преди 1 час, sound написа:

лексиконче

Познавам и майка ти и баща ти.... ами сега??? ;)

преди 2 минути, franchesko написа:

Това важи за българите в България, а не за българи извън нея.Всеки ден гледам по новините как някой е пребит пред дискотека или на пътя, имало 100 очевидеца и всеки се е правил на приятно расеян и не могат да намерат два свидетела за да ги осъдят тия ,,бар-биячи,,  и всяка година има поне по 5-6 дена, които заради такива случеи са национален ден на траур.Да не говорим как всеки се опитва да краде държавата я с данъци, я с неплатени глоби за превишена скорост, я да изсича горите без разрешение от държавата и така да я ощетява с милиони.Ама иначе тия хора са едни от най-големите наливачи на акъл как трябва да се оправи България.

Много добре знаят кои са престъпниците, държавата не си върши работата!!! Недей ми минава с тоя грозен номер!!
Както каза, в МАГАЗИНА ИСКАТ ПАРИ!! Еб*л съм му мамата кого са убили, нали на мене са дали подкуп и аз съм добре!!!
От тука тръгва цялата работа. Или ще кажеш, че по-рано не постави парите на пиедестал?
Случеи, ма извинявай..Ама от махалата знам хора, които пишат по-грамотно от теб. Кажи от кое малцинство си?

преди 2 минути, Хитрейшио написа:

Кажи от кое малцинство си?

Аз съм от каналджиите... :)

Тъй де .... бил съм в отделя по чистота.... водим се почистване на не добле свълшено хлалосмилане.... :)

преди 9 минути, Хитрейшио написа:

Освен че караш напушен със 170 по магистралата, както беше казал в една друга тема, нали!!!
Или се хвалеше как ще дойдеш на Слънчака да докараш малко нелегални пари за лятото!!!

Я ме цитирай долен лъжец такъв, кога съм казал, че ще дойда на слънчака за да си докарам ,,НЕЛЕГАЛНИ ПАРИ,,    А за 170 карал съм и с двеста и повече(За това казах гледам, да не права нарушения, а не че никога не съм правил такива) Но в Холандия взимат ти книжката на момента за такова нарушения,ако те спипат и въобще с ,,Моля ти се,, няма да можеш да се спасиш.В България също само с ,,Моля ти се,, няма да минеш.

преди 5 минути, franchesko написа:

Я ме цитирай долен лъжец такъв, кога съм казал, че ще дойда на слънчака за да си докарам ,,НЕЛЕГАЛНИ ПАРИ,,    А за 170 карал съм и с двеста и повече(За това казах гледам, да не права нарушения, а не че никога не съм правил такива) Но в Холандия взимат ти книжката на момента за такова нарушения,ако те спипат и въобще с ,,Моля ти се,, няма да можеш да се спасиш.В България също само с ,,Моля ти се,, няма да минеш.

Карал си със 170 и повече, защото си Ганьо за затвора!! Тъмен балкански субект, който се видял с 2 лева в Холандия и вече станал велик и седнал да дава акъл на мизерните българи!! А който отиде зад граница си остава същото....го...но, каквото е било и тука!!
Преди една страница написа ... "Ама в магазина ти искат пари!" Ето за тва всичко е свинщина! Всеки гледа парите и не го интересува! Буташ му пари и работата готова. Баща ти да убият, жена ти да изнасилят - ще бутнат пари и ще ходят свободни!!! ПАРИТЕ са проблема!

преди 18 минути, Хитрейшио написа:

Много добре знаят кои са престъпниците, държавата не си върши работата!!! Недей ми минава с тоя грозен номер!!
Както каза, в МАГАЗИНА ИСКАТ ПАРИ!! Еб*л съм му мамата кого са убили, нали на мене са дали подкуп и аз съм добре!!!
От тука тръгва цялата работа. Или ще кажеш, че по-рано не постави парите на пиедестал?

Мяташ се в крайности и то точно както ти угодно на теб за да си докажеш малоумните тези породени от пубертеско мислене.Ако видя, че пребиват някого на пътя просто като гражданин с какъв подкуп по-точно ще съм на далавера, ако си напрая пас?О боже за това България е на това дередже.Защото такива като теб,  които не могат да схванат елементарна мисъл, имат претенциите и свръх наглоста,   че са море от акъл, образовани високо квалифицирани еродирани личности, които за да се мръднат от леглото си в мизерната си квартира, трябва да им извадиш 3 бинки, ако може и да са в евро.Ама няма кой да им ги даде и държавата все повече затъва, до като такива като теб само опъват пружините на леглата в тях(не от секс разбира се:D)

преди 7 минути, Хитрейшио написа:

Карал си със 170 и повече, защото си Ганьо за затвора!! 

Аз и там да попадна и там ще оцелея.Ама ти извън вратите на наследствената панелка не може да оцелееш, ка моли в бургаския.Давам ти точно няколко дена и след това ще са те намерили овесен на въже в килията ти.

преди 9 минути, franchesko написа:

ко видя, че пребиват някого на пътя просто като гражданин с какъв подкуп по-точно ще съм на далавера, ако си напрая пас?О

Задника си ще продадеш дори за пари. Сам го каза. В магазина искат пари и не им пука откъде си ги взел.
За тва България е свинщина. Спокойно, скоро и от запада ще изхвърлят такива тъмни балкански субекти като теб.

преди 9 минути, Хитрейшио написа:

Карал си със 170 и повече, защото си Ганьо за затвора!!

Аз какво да направя, че твойта бангия не може да вдигне повече от 130км/ч. по нанадолнище.Виновен ли съм? Виновен ли съм че нямаш ти? Виновен ли съм, че не можеш ти?Виновен ли съм че си без пари?Виновен ли съм, че не ти връзват жени?Виновен ли съм, че те мързи?

преди 1 минута, franchesko написа:

Аз какво да направя, че твойта бангия не може да вдигне повече от 130км/ч. по нанадолнище.Виновен ли съм? Виновен ли съм че нямаш ти? Виновен ли съм, че не можеш ти?Виновен ли съм че си без пари?Виновен ли съм, че не ти връзват жени?Виновен ли съм, че те мързи?

Виновен си, че си Ганьо. Моята бангия може да вдигне доста повече от 130, просто не карам с повече по принцип.
А не стига, че не ме мързи, а че и работя и мога. И повече ще мога. Докато ти ще си останеш кух.
Сега фърляш боклук за 2 бона, някой ден аз ще ти се смея с 20. Ха-ха. Мизерник.

преди 16 минути, ДиоиД написа:

.......

Вече и на майки ли ще го обръщаш :Д - ми давай де, давай, докога с ченгела.

преди 19 минути, franchesko написа:

Това важи за българите в България, а не за българите извън нея.

Значи българите извън България мислят за държавата и собственото им добруване  не им е приоритет - което е някак доста противоречиво и самоопровергаващо се. Да не говорим как пращи от фалшив идеализъм, но пък нейсе - ще гостува Плешундера, ще направи някое концертче, че като се оттули онаа душа българска, та почне да лее сълзи под пиянски оригвания. Пък "питат ли ме дей земята" ще повдигна рамене - имаше една такава, ма забравих как се казваше и къде се намираше.

Пак ще повторя - с мекото на хляба, държава нема да стане никогиш.

преди 10 минути, Хитрейшио написа:

Спокойно, скоро и от запада ще изхвърлят такива тъмни балкански субекти като теб.

Хахаха и това ,ако се случи за теб ще бъде като мехлем за изтормозената ти душа.Как човек където е инвестирал 20 и повече години от живота си и здравето си,и се е  мъчил от 1 лев да направи 1 евро,  всичко му се сгрумолясва под краката.Но споко хората на вън, които имат малко сивак са си оплели кошниците и това за което мечтаеш и дерзаеш, ще ти остане само един розов сън:D

преди 5 минути, Хитрейшио написа:

Сега фърляш боклук за 2 бона, някой ден аз ще ти се смея с 20. Ха-ха. Мизерник.

Вероятно е така, продължавай да търкаш картончета и все някой ден ще стане.

преди 6 минути, sound написа:

майки

казах и баща ти познавам....

За днес толкова уроци младежо....

А, това за ракията, хм.... е важен фактор.... ;)

преди 12 минути, sound написа:

Да не говорим как пращи от фалшив идеализъм, но пък нейсе - ще гостува Плешундера, ще направи някое концертче, че като се оттули онаа душа българска, та почне да лее сълзи под пиянски оригвания. Пък "питат ли ме дей земята" ще повдигна рамене - имаше една такава, ма забравих как се казваше и къде се намираше.

Пак ще повторя - с мекото на хляба, държава нема да стане никогиш.

Нали имаше една такава приказка. ,,Обичам си страната, мразя си държавата,,  За много хора просто е непосилно да се справят с див човек и силен вятър.За това са предпочели да живеят на друго място.Но какво лошо и срамно има в това, да ти е мъчно за местата на които си израснал и близките ти, които виждаш един път в годината, често и по-рядко нещо не схващам.

преди 3 минути, franchesko написа:

Нали имаше една такава приказка. ,,Обичам си страната, мразя си държавата,,  За много хора просто е непосилно да се справят с див човек и силен вятър.За това са предпочели да живеят на друго място.Но какво лошо и срамно има в това, да ти е мъчно за местата на които си израснал и близките ти, които виждаш един път в годината, често и по-рядко нещо не схващам.

Че не ти е мъчно, а хулиш хората останали там.

преди 7 минути, Хитрейшио написа:

а хулиш хората останали там.

Не хула хората там,а само търтеите там.

преди 7 минути, franchesko написа:

Не хула хората там,а само търтеите там.

А всички, които са в България са търтеи. Защото кадърните заминавали в чужбина. Такива като теб, нали?
Останалите, които не искат да бачкат за 700лв са търтеи.

преди 56 минути, ДиоиД написа:

.........

Нищо не казваш другарю - опитваш да се направиш на интересен, но твърде неспокосано и вече ми дотегна от пенсионерските ти малоумщини. Прочее: по- добре се радвай, че не ме познаваш, щото този твой гнусен език бързо ще си намери мястото.

преди 58 минути, franchesko написа:

.....

Мъчно, мъчно, колко да ти е мъчно, като "важи само за българите в България, а не за българите извън нея". Преструвки - просто преструвки и ти си гледаш келепира, и ич не те е еня ни за родина, ни за държава. В което впрочем няма лошо, ма преструвките ......

преди 51 минути, Хитрейшио написа:

Останалите, които не искат да бачкат за 700лв са търтеи.

Зависи за каква дейност живко.500лв в бг е минум брутна, тука е 1550 евро.Като за обикновен жичкаджия стартова заплата от 700 лв е супер.Тука обикновенните жичкаджии стартират от 1700 евро стартова.И в двата случея почваш на тази функция от малко над минимума за страната.Ама да си жичкаджия и да претендираш за заплата каквато получават най-добрите инжинери в света наети от холаднците от 8 и на горе бинки....? Ама тия хора не се занимават с опъване накабели и оправяне на ел табла, а  проектиране и създаване  ,,Умни жлюзвове,самоуправляващите се според нивото на водата само от вградените сензори в тях,,без апсолютно никава човешка намеса,, и благодарение на тях пазат цяла Нидерландия да не се потопи на мига под водата.Тия инжинери живко са дъ бест в целия сват и се състезават с природата ежедневно, това което на теб тие ама много далечна химера. Посредстените жичкаджии тука си бачкат по строителните обекти започват от 1700 евро, никой няма да им даде да пипат такива важни за националната сигурност технологии.

преди 29 минути, sound написа:

по- добре се радвай, че не ме познаваш, щото този твой гнусен език бързо ще си намери мястото.

Атака.....

преди 34 минути, sound написа:

Мъчно, мъчно, колко да ти е мъчно, като "важи само за българите в България, а не за българите извън нея". Преструвки - просто преструвки и ти си гледаш келепира, и ич не те е еня ни за родина, ни за държава. В което впрочем няма лошо, ма преструвките ......

Ами истината боли, но понякога имаме нужда да някой да ни я каже в прав текст, за да не се отдадем на вечна дрямка.Действа ободряващо и тонизиращо и те държи в кондиция.Плюс което е на нас българските емигранти не си се плаща да управяме България.Избрали сте си 240 управника на , които им плащате за това.Откъде на къде те ще взимат парите пък ние ще опъваме каиша.Достатъчно е това че сме най-големия инвеститор в България, наливаме милиярди пари изкарани с кръв и пот и някой възпитан и еродиран човек това би го оценил.А примата освен да те иронизира и обижда...Но всичко е въпрос на въпитание както казах по-горе.

преди 3 часа, franchesko написа:

Ама тия хора не се занимават с опъване накабели и оправяне на ел табла, а  проектиране и създаване  ,,Умни жлюзвове,самоуправляващите се според нивото на водата само от вградените сензори в тях,,без апсолютно никава човешка намеса

И аз проектирам автоматики и то със сензори. Представи си. Според теб аз съм тъп жичкаджия обаче, Това си е твой проблем.
Никъде стартова 700 не е ОК. Интересно, как се става човек, на който се поверява националната сигурност, ако не те допускат да работиш!
На тоя въпрос нямаш отговор, нали? Ама виж, боклукчията взимал повече от квалифициран електротехник, което изисква образование и не е просто някой, който връзва жиците. За разлика от боклукчията, на електротехника си поверяваш живота. Или това не го имаш предвид?

А примата освен да те иронизира и обижда..

На прима виста това правиш ти. Обиждаш и иронизираш. Ти му казваш, че доскоро си учил и не си могъл да се преместиш, той продължава да ти обяснява колко си тъп и за тва си бил мизерен, щот си бил посредствен. Ти си тоя, който обижда, иронизира и подценява другите!

наливаме милиярди пари изкарани с кръв и пот

Ква кръв и пот, като ти основно пишеш в калдата, пафкаш, караш със 170 и си чешеш корема цял ден!
Я ми кажи каква е тая твоя пот и кръв и с какво точно се занимаваш, а? Нещо май те е срам от себе си!

Тия инжинери живко са дъ бест в целия сват

Дъ бест са тия, които изстрелват хора в космоса!!! А не някакви напушняци, които се занимават с помпи и мелници!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.