Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренос на номер от Виваком към А1 като предплатена услуга

Featured Replies

Здравейте. Някой пренасял ли е номера си от друг оператор към А1, но без договор. Като предплатена. Имам въпроси. Благодаря. 

Аз не познавам човек, който да е пренасял номер към Ментел.:D Пиша за физическо лице, а не юридическо.

преди 25 минути, valka79 написа:

Здравейте. Някой пренасял ли е номера си от друг оператор към А1, но без договор. Като предплатена. Имам въпроси. Благодаря. 

Какво значи без договор, че нещо не ми е ясно????

преди 32 минути, valka79 написа:

Кажете си въпросите.

преди 1 минута, valka79 написа:

От сайта на а1 има 

https://www.a1.bg/prenos-na-nomer-prepaid

1. Това е огромна тъпотия, която ще направиш. МЕНТЕЛ са си лайна и си остават лайна и вече ми го доказаха многократно.

2. Та какъв ти е въпроса??

• Автор

Получаваш 100 минути към всички, 200към а1, 1000мб нет. И това за 6лв. 

Какви са стъпките през които се преминава, за да стане активен този пакет 

Колко се плаща общо, защото от магазина си говорят неща, които не са описани в условията на страницата. Да не говорим, че нямат и грам представа как се прави. Пуснах оплакване. 

Абе я чети и ситните. От 11 месеца слизаш на 1 месец валидност. И от 6 лв плащаш такса 5 лв. А тези са при презаредени над 10 лв.

Да не си мислиш че ще ти правят подаръци и ще ти е по-евтино от договор? И всяка започнала минута се тарифира като цяла.

Ако много се напъваш вземи си друга карта с номер и не пренасяй. Мисля че ентусиазъмът ти ще охладнее доста преди да презаредиш.

• Автор

Никъде не пише, че се плаща 5лв такса 

Всяка започнала минути навсякъде се тарифира като цяла. 

И след като няма договор, по всяко време мога да се откажа. 

И подаръци наистина правят - последния път на предплатена карта с Интернет ми подариха 10000 мб нет. 

Пенчо бре чети! Пенчо нечете!

Навремето в училище се учеше това стихотворение.

Като цъкнеш на  Условия за презареждане може и да ти светне.

Презаредена сума

Минути и МВ при всяко презареждане

Такса за ползване на минути и МВ при всяко презареждане

Период на валидност на минутите и МВ след презареждане

6 - 9 лв.

50 мин. към всички

100 мин. към А1

550 MB

5.00 лв.

Минутите и МВ влизат в сила до 2 часа от презареждането на Прима картата (след получаването на потвърдителен SMS ) и са валидни 30 дни от датата на презареждане.

10 лв. или повече

100 мин. към всички

200 мин. към А1

2000 MB

И първо чети, а след това приказвай. Всеки месец да им снасяш - не, мерси.

• Автор

Добре де, какво му е лошото, че за 5лв ще получат 150 минути и 550мб?

преди 29 минути, valka79 написа:

Ти, нали за себе си питаше. Кои са тия, които ще получат? Защо ли си мисля, че темата всъщност цели просто да се насочи вниманието на колегите и четящите гости към услугата на Ментел(понастоящем А1), т.е., е пусната с цел да бъде направена безплатна реклама.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 29 минути, valka79 написа:

Лошото е  че ти вземат пари винаги независимо дали ти трябват "безплатните" минути или "безплатни" мегабайти или дали изобщо ще ги ползваш. Ментел имат и тарифа "без екстри"  където не ти вземат нищо и единствено получаваш 100 "безплатни"  минути към тяхната мрежа ама  откакто  станаха А1 не мога да се ориентирам в сайта им дали вече изобщо можеш да се вържеш на нея и ако да как 

• Автор

Питам за себе си. И не това е най - важното за мен, а проблем има при самата активация. Колко се заплаща. Ако съм на абонамент, няма ли да вземат пари, дори да не е ползвана услугата? 

преди 1 час, valka79 написа:

за 5лв

Няма да получат. Пак не четеш - в таблицата пише 6-9 и над 10. Със съвсем друго стойности от написаните от теб 

преди 1 час, valka79 написа:

150 минути и 550мб

Колко ще ти струва на година тяхната предплатена? Всеми си карта като да пробваш и не си пренасяй номера. Два -пъти го казвам, ти си знаеш. Яденето на домати с колците не ми е интересно.

Да светна и останалите - на Вива не е нужно да презареждаш 10лв ваучер за 11 месеца валидност на предплатена карта. Достатъчно са само 4 лв, но от компютъра на гишето или от телефон на сметка. Върши работа за някоя карта на минимално. примерно за към алармена централа или предимно входящи.

• Автор

Не! Въпросът ми е колко ще ми струва, за да премина на предплатена? 

От Виваком са много зле. Нищо не дават за тези пари. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.