Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се става жандармерист

Featured Replies

Здравейте моля за.малко съдействие ако.може да ми кажете как се става жандармерист щото несам много наясно какво трябва ас ви благодаря предварително

Необходими са, като за начало поне средно образование, отлично физическо и психическо здраве, чисто съдебно минало и добра форма. Събират се необходимите документи, подават се и ще Ви пратят на конкурсни изпити в МВР по обща култура и физическа пригодност. Това е на кратко.

Трябва да си без акъл, образование е желателно, но не задължително, ако не се бориш за командна позиция, трябва да  се подчиняваш на заповедите на автоматичен режим, т.к. като ти кажат да биеш с палката жени и деца -  да ги биеш, като ти наредят да ги застреляш също, а не да спориш с командира си. Да си  с отличен мускулен тонус и все пак прилична конституция. Ако и да си надъхан културяга, с ръст 1.59 няма да те вземат. Все пак кандидатствуваш за жандармерист, а не за танкист, пилот, или космонавт.

преди 1 час, Михаил Ангелов написа:

Здравейте моля за.малко съдействие ако.може да ми кажете как се става жандармерист щото несам много наясно какво трябва ас ви благодаря предварително

Правописа показва какво е положението с образованието..., но и дано адресната ти регистрация не е в пределите на "Факултета"...

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

Правописа показва какво е положението с образованието..., но и дано адресната ти регистрация не е в пределите на "Факултета"...

А ти кой си да държиш сметка кой от къде е ?

преди 2 минути, PigManu написа:

А ти кой си да държиш сметка кой от къде е ?

Този, който ти сритва задника и те поставя на място! 

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Този, който ти сритва задника и те поставя на място! 

А защо си изкл. пощата тогава ?

пп. Пак ли не те признават :D

преди 3 минути, PigManu написа:

А защо си изкл. пощата тогава ?

Щото мога и така съм решил!

Виждам огромното ти желание да контактуваш с мен, но за съжаление, чувствата не са взаимни...

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Щото мога и така съм решил!

Виждам огромното ти желание да контактуваш с мен, но за съжаление, чувствата не са взаимни...

Кой не си пие хаповете е така.

Колеги, хайде стига глупости. Помогнете на питащия. Ако имате спречквания може да ги решите на лично! 

Трябва да учи право. Всички полицаи са следвали, а този не е учил и иска да става най-голем!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.