Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всяка вечер преди да заспя имам случайни мисли,които са безмислени ..

Featured Replies

Здравейте. Ще се радвам, ако ми помогнете с това:Аз съм момче на 18г. Всяка нощ, когато се опитвам да заспя,преди да заспя идват мисли, които не искам да мисля.Нямат нищо общо с реалността.Те са случайни, безсмислени и като сънища, но аз съм все още буден и когато започнат, заспивам на момента. Ако не се появят не заспивам или заспивам много трудно. Какво е това?Нормално ли е?Също така през нощта се будя по 1-2 пъти,но мисля,че това е нормално.Ходил съм на невролог,но така и не разбрах какво е това ....тези дни пак ще ходя.Благодаря ви.

Направи консултация с психолог.

Какво ще рече безмислени мисли? Това е все едно да кажеш грозен красавец. Двете понятия са взаимно изключващи се. Въобще не ми стана ясно какви са тези мисли, но по-добра работа ще ти свърши психиатър, който да ти назначи подходящите за случая медикаменти.

преди 6 минути, Деянчо написа:

Какво ще рече безмислени мисли? Това е все едно да кажеш грозен красавец. Двете понятия са взаимно изключващи се. Въобще не ми стана ясно какви са тези мисли, но по-добра работа ще ти свърши психиатър, който да ти назначи подходящите за случая медикаменти.

Ти адекватен ли си?

преди 1 минута, The Negative One написа:

Ти адекватен ли си?

Аз да, ама ти очевидно не.

Ти адекватен ли си?

Явно не е 

От 14 годишен щом е във форума...смятай 

Теб пък кой те е питал?

Ааа, добре. :rolleyes:

преди 7 минути, Деянчо написа:

Аз да, ама ти очевидно не.

Явно стоенето пред компютъра ти уврежда очичките, щото недовиждаш.Кажи ми с кой акъл съветваш автора да търси помощ от психиатър, че и лекарства намеси.Ти имаш ли си някаква идея до какви последици води зимането на такива лекарства?

Явно стоенето пред компютъра ти уврежда очичките, щото недовиждаш.Кажи ми с кой акъл съветваш автора да търси помощ от психиатър, че и лекарства намеси.Ти имаш ли си някаква идея до какви последици води зимането на такива лекарства?

Пернишките изцепки си ги дръж за другите перничани. Консултацията при психиатър ще му се отрази по-добре, защото това доколкото го чета ми звучи като нещо патологично. Някаква обсесия ли, де да знам. Не е обяснил като хората какво точно му се случва и какви са тези въпросни мисли. Има безвредни лекарства на билкова основа, ама откъде да го знаеш това. Може и да се размине без никакви медикаменти, зависи какво всъщност му има.

преди 4 минути, Деянчо написа:

Пернишките изцепки си ги дръж за другите перничани. Консултацията при психиатър ще му се отрази по-добре, защото това доколкото го чета ми звучи като нещо патологично. Някаква обсесия ли, де да знам. Не е обяснил като хората какво точно му се случва и какви са тези въпросни мисли. Има безвредни лекарства на билкова основа, ама откъде да го знаеш това. Може и да се размине без никакви медикаменти, зависи какво всъщност му има.

Може съвсем нищо да му няма,всеки има мисли,така работи мозъка,но има хора които смятат,че трябва да контролират на 100% мозъка и мислите си също,което няма как да се случи.

Прав си, може да има някакви внушения. Много неточно е обяснил нещата и аз лично не разбрах какви са тези обсебващи мисли.

преди 3 часа, Valeri12580 написа:

Здравейте. Ще се радвам, ако ми помогнете с това:Аз съм момче на 18г. Всяка нощ, когато се опитвам да заспя,преди да заспя идват мисли, които не искам да мисля.Нямат нищо общо с реалността.Те са случайни, безсмислени и като сънища, но аз съм все още буден и когато започнат, заспивам на момента. Ако не се появят не заспивам или заспивам много трудно. Какво е това?Нормално ли е?Също така през нощта се будя по 1-2 пъти,но мисля,че това е нормално.Ходил съм на невролог,но така и не разбрах какво е това ....тези дни пак ще ходя.Благодаря ви.

Състоянието Ви е напълно нормално. 

• Автор
преди 3 часа, Деянчо написа:

Ами безмислени мисли имам в предвид нещо,което няма смисъл и никога не би ми хрумнало..Е така,излизат си преди да заспя некви щуротии.Разрових се в нета и на доста хора им става така,но не пише от какво е,....

преди 17 минути, sliderum написа:

Състоянието Ви е напълно нормално. 

Надявам се да е така....

преди 1 минута, Valeri12580 написа:

Ами безмислени мисли имам в предвид нещо,което няма смисъл и никога не би ми хрумнало..Е така,излизат си преди да заспя некви щуротии.Разрових се в нета и на доста хора им става така,но не пише от какво е,....

Нищо ти няма не го мисли!

• Автор
току-що, AAUUXX написа:

Нищо ти няма не го мисли!

Благодаря...по принцип на мен не ми пречи,но ми направи впечатление,защото преди не ми се е случвало..а вече продължава година

преди 3 часа, Valeri12580 написа:

Ще се радвам, ако ми помогнете

Нормално е, нямаш нужда от помощ. Не се самонавивай, че нещо не ти е у ред. В случая просто не знаеш на тази възраст, а и на всяка друга, какви шашави хора има, пред които ти бледнееш.

Гледай си живота и не се занимавай с глупости.

преди 2 минути, Valeri12580 написа:

Благодаря...по принцип на мен не ми пречи,но ми направи впечатление,защото преди не ми се е случвало..а вече продължава година

И преди е било така,но не ти е направило впечатление.

• Автор
току-що, AAUUXX написа:

може и така да е,не помня

Благодаря на всички.Сега съм по-спокоен

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не всеки път се случва човек да запомни полусънната си фаза. 

преди 12 минути, Valeri12580 написа:

Ами безмислени мисли имам в предвид нещо,което няма смисъл и никога не би ми хрумнало..Е така,излизат си преди да заспя некви щуротии.Разрових се в нета и на доста хора им става така,но не пише от какво е...

Хвани си някоя мацка и ще забравиш за тези глупости. Тя ще те научи на някои хубави неща... :)

преди 4 минути, Деянчо написа:

Хвани си някоя мацка и ще забравиш за тези глупости. Тя ще те научи на някои хубави неща... :)

Мани,че не се знае,може съвсем да не може да заспи :Dизвън майтапа,не е лоша идеята за някакво хоби.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.