Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор
преди 3 минути, Roujin Z написа:

Покупките на познати винаги за били с 10 поне от миналата година насам преди това не знам как е било.

п.с. jega96 много внимавай с кутията ако ще взимаш карта с два вентилатора. Тая от обявата иска и допълнително 

Еми нали в обявата дава и допълнетелно захранване 

• Отговори 64
  • Прегледи 3,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Че онази със захранването няма ли да стане по добре от колкото тази онази е 4 тази е 2 gb незнам и аз несъм на ти в тази сфера

Захранването е боклук и не е част от сделката а се плащат допълнително 30 лв. 

Иначе самата карта е по-добра от другите варианти които намирам и примерно с FSP350-60HHN от сглобката с Хасуел е вариант.

Остава въпроса дали ще се смести в кутията.

• Автор
преди 1 минута, Roujin Z написа:

Захранването е боклук и не е част от сделката а се плащат допълнително 30 лв. 

Иначе самата карта е по-добра от другите варианти които намирам и примерно с FSP350-60HHN от сглобката с Хасуел е вариант.

Остава въпроса дали ще се смести в кутията.

Каде е варианта със хасуела,че тотална обърквация.

BLUECHIP BusinessLine M TOWER и ако съдя от инфото и картинките в нета нямаш проблеми но не мога да дам гаранции...

преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

142639078_4_800x600_kompyutar-bluechip-t

• Автор

BLUECHIP BusinessLine M TOWER и ако съдя от инфото и картинките в нета нямаш проблеми но не мога да дам гаранции...

142639078_4_800x600_kompyutar-bluechip-t

Да ама надхвърля много бюджета аз си мислех че това ще е конфигурацията http://alphacom-bg.com/product/874/dell-optiplex-790-tower-i3-2120-4gb-250gb.html

Като му купиш захранване дори да е боклук като оня стар ThermalMaster разликата става 30 лв.

Ако му купиш ново 350W FSP подобно на това от конфигурацията ще ти струва около 60 лв. 

Като вземеш предвид и че процесор и дъно са по-скапани паметта е на по-ниски честоти а харда двойно по-малък какво се получава?

Вт.уп NVIDIA GeForce GTX 750 2GB DDR5 - GV-N750OC-2GI в Видеокарти в гр. Благоевград - ID23483707 — Bazar.bg

По-слаба и по-евтина карта, за да се събере в бюджета. За cs би трябвало да е достатъчна.

• Автор

Това ли ще е ? http://alphacom-bg.com/product/1332/bluechip-businessline-m-tower-i3-4130-4gb-500gb.html /////////// https://m.bazar.bg/obiava-23483707/vt-up-nvidia-geforce-gtx-750-2gb-ddr5-gv-n750oc-2gi  Ако е 750 ti 4 gb,ще излезе по скъпа със захранването,ако не се бъркам.....

На мен ми се вижда най-удачно. Варианта от 180 лв. реално ще излезе почти същите пари след смяна на захранване а си остава с по-скапани части.

Иначе първоначалния избор на видеокарта е по-добър и не е проблем ако ще взимаш тази сглобка стига разликата в парите да не е проблем.

• Автор

Последно коя ще бъде и да спираме до тук искаше ми се 4gb ama бюджета незнам с колко ще се надхвърли 

Бюджета все още не е ясен поне на мен но която и да вземеш ще е нужно надграждане с още рам за да вървят нормално игрите.

Варианта от 240 лв. е с по-добър процесор по-добро захранване по-добро дъно двойно по-голям хард и рам на по-високи честоти от този за 180 лв.

Очевидно 750TI е по-добра от 750 а в случая дори е модел с 4GB а не обичайния и разликата от 20 лв. си струва.

Двете ще струват 350 лв.

п.с. Задължително добавяне на 4GB за около 50 лв. когато има възможност.

• Автор
преди 11 минути, Roujin Z написа:

Бюджета все още не е ясен поне на мен но която и да вземеш ще е нужно надграждане с още рам за да вървят нормално игрите.

Варианта от 240 лв. е с по-добър процесор по-добро захранване по-добро дъно двойно по-голям хард и рам на по-високи честоти от този за 180 лв..

Еми аз качих каква ще е сглобката по на горе !!!

Начи да взема 4 gb видео ама то трябва захранване надхвърляме бюджета,това ще е по нататък момчето сега няма да го upgrade ама ще може нали всичко да се подсили.

• Автор
преди 10 минути, Roujin Z написа:

Захранване ще ми трябвали за картата щото и за доставки се плаща да си сложи операционна система и видеото да се сложи това са все пари,ако е 350 без захранване така както е,ще го питам момчето и ако е съгласен поръчваме всичко...

Така и така ще се купува ръждиво желязо - че и от продавалника:

https://www.olx.bg/ad/kompyutar-i3-4330-4x3-5ghz-16gb-ram-500gb-CID632-ID7EBRY.html#55206b725e

Обяват изглежда читава, а и сам си гледал един друг компютър на същия продавач.

С 8 гб рам е 280 лева, с малко по-добър процесор и вградено видео, дори и да не вземеш външно. Кутията ако си е с нейното захранване - не е чак такъв боклук (боклук си е ама като за тебе и за тия пари става).

• Автор
преди 1 минута, zlinaka написа:

Така и така ще се купува ръждиво желязо - че и от продавалника:

https://www.olx.bg/ad/kompyutar-i3-4330-4x3-5ghz-16gb-ram-500gb-CID632-ID7EBRY.html#55206b725e

Обяват изглежда читава, а и сам си гледал един друг компютър на същия продавач.

С 8 гб рам е 280 лева, с малко по-добър процесор и вградено видео, дори и да не вземеш външно. Кутията ако си е с нейното захранване - не е чак такъв боклук (боклук си е ама като за тебе и за тия пари става).

Чек,че ме замисли компа е за един фр.нз какво ще каже Roujin Z,излиза по добро за мен от предложените...

преди 30 минути, jega96 написа:

Захранване ще ми трябвали за картата щото и за доставки се плаща да си сложи операционна система и видеото да се сложи това са все пари,ако е 350 без захранване така както е,ще го питам момчето и ако е съгласен поръчваме всичко...

Не в този случай не трябва да се сменя захранването. Нито за слагането на ОС се плаща нито за слагането на видеокарта (ще си я сложи сам).

За доставката си прав.

Леновото го продавам аз, мога да ти го смъкна на 220 лева, ако е без диск - 200 лева, като искаш си слагай твой диск, като искаш вземи ново SSD.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.