Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор
преди 4 минути, Raze написа:

Леновото го продавам аз, мога да ти го смъкна на 220 лева, ако е без диск - 200 лева, като искаш си слагай твой диск, като искаш вземи ново SSD.

Така кажи де колега,как точно lenovo много не ги удобрявам като знам какви калпави смартфони правят,мога да карам само със ссд без твърд диск,чист късмет

• Отговори 64
  • Прегледи 3,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Диска е с малко лоши сектори, но си работи без грешка, от доста време е така, въпреки че почти не го ползвам. Специално тази машина е доста стабилна, не съм имал проблеми, може и да я тестваш с team viewer ако искаш.

• Автор
преди 5 минути, Raze написа:

Диска е с малко лоши сектори, но си работи без грешка, от доста време е така, въпреки че почти не го ползвам. Специално тази машина е доста стабилна, не съм имал проблеми, може и да я тестваш с team viewer ако искаш.

Чуй сега,поръчай едно ссд аз щи го плата заедно със компа направо да е готов и ти да ми го сложиш кото ми дойде,колкото до харда не се притеснявам ще кара по нататък и една видео карта 

Не ми се рискува с такива изпълнения. Ако ти харесва офертата се обаждаш да се разберем и си поръчваш след това каквото искаш. Вътре има място и захранване за дискове, ще ти го пратя и с допълнителен SATA кабел ако трябва, имам излишни.

• Автор
преди 2 минути, Raze написа:

Не ми се рискува с такива изпълнения. Ако ти харесва офертата се обаждаш да се разберем и си поръчваш след това каквото искаш. Вътре има място и захранване за дискове, ще ти го пратя и с допълнителен SATA кабел ако трябва, имам излишни.

Не щото нз какво ссд да взема и кой да го сложи,ама може и да кара и без ссд,нали мога да имам доверие за компа,и може да се надгражда,защото отбягвам от олх.бг да пазарувам само мошеници

Може да се сложи допълнително видеокарта, която не изисква допълнително захранване (GT 1030, GTX 1050, GTX 1050 TI - някои модели), ако слагаш друга видеокарта, за която трябва още ток, ще трябва да сменяш захранване и ще ти трябва един преходник - в китайските сайтове го има, излиза около 6-7 лева по спомен и го чакаш месец и нещо имах такъв, но го подарих на приятел. CS:Go ще може да се играе като за начало без проблеми и на вграденото видео. За RAM памет има още 2 свободни слота, за дискове има общо 5 SATA порта + 3 захранващи кабела. Всякакво SSD. което е SATA ще стане.

• Автор

Господа,благодаря ви за изчерпателните отговори,но накрая се спрях на (Raze) конфигурацията дано да съм взел правилно решение имате и адмирации от момчето която ще я ползва,лека мека и влажна нощ ви желая.

За cs1.6 на i5 ли отидохте бе? Тва навремето и на PentiumD летеше.

преди 10 минути, Silvering написа:

За cs1.6 на i5 ли отидохте бе? Тва навремето и на PentiumD летеше.

По-скоро е било като на PP(един вид презентация).  

Пример: cs/go...8 кадъра на 1366 с e5400 и графика от поколение оно(за времето си). Летяло ти е л@йното.

Кво ми сравняваш cs:go s 1.6? Я малко по-реално. Лети и на gt220 с 2 гъби рам и едноядрен процесор. 2000 година е тая игра. 

преди 13 часа, Raze написа:

Може да се сложи допълнително видеокарта, която не изисква допълнително захранване (GT 1030, GTX 1050, GTX 1050 TI - някои модели), ако слагаш друга видеокарта, за която трябва още ток, ще трябва да сменяш захранване и ще ти трябва един преходник - в китайските сайтове го има, излиза около 6-7 лева по спомен и го чакаш месец и нещо имах такъв, но го подарих на приятел. CS:Go ще може да се играе като за начало без проблеми и на вграденото видео. За RAM памет има още 2 свободни слота, за дискове има общо 5 SATA порта + 3 захранващи кабела. Всякакво SSD. което е SATA ще стане.

Ако мислите, че моята карта ще му свърши работа, освен и аз да му направя оферта и да го комплектоваме. :)
Лошото е, че е с DDR3, но пак е доста по-добре от вграденото видео.

https://www.asus.com/Graphics-Cards/R7250OC2GD3/

• Автор
преди 1 час, georgiev90 написа:

Ако мислите, че моята карта ще му свърши работа, освен и аз да му направя оферта и да го комплектоваме. :)
Лошото е, че е с DDR3, но пак е доста по-добре от вграденото видео.

https://www.asus.com/Graphics-Cards/R7250OC2GD3/

Еми аз ще взема на Razer компютъра и може и да взема вашата карта да се комплектова.

преди 16 часа, Yvan Sergeеv написа:

e  за тоя какво мислите 

https://bazar.bg/obiava-22901164/4-iadren-lenovo-thinkcentre-4-gb-ram-500gb-hdd

1.6 летеше на  duron 950 mhz 

Процесор на малко по-висока турбо честота, реално няма разлика в производителността, освен при бенчмарк. Проблема е, че дъното е със стар чипсет и няма нито SATA3, нито USB3 и има само 2 слота за памет. А и не се знае колко е реална обявата, същия потребител предлага друг компютър с двуядрен пентиум G3240, като е писал в обявата, че компютъра е 4 ядрен - пише едно, получаваш друго?!?

https://ark.intel.com/compare/52806,66416

https://bazar.bg/obiava-23402987/moshten-4-iadren-pc-lenovo-4-gb-ram-1-tb-hdd

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.