Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се похваля...

Featured Replies

преди 20 часа, anonu написа:

И понеже си голтак мислиш че кражбата е оправдана? Къде ще сложиш лиията? Утре може и кола да откраднеш или наденица и хляб, а защо не убиеш някой за да му откраднеш якето? Къде е границата според теб? Вместо да работиш повече или да учиш нещо и да намериш по добр еплатена работа ти крадеш! И мислиш че имаш право на това?

Ти пък си много облечен и не можеш да напишеш думата "Зъболекар" правилно.
Сега да направим следната сметка:

Windows 10 Pro x64: 378лв ако си го купиш от Ардес или 510лв ако си го купиш от сайта на Микрософт.

Антивирусна: BitDefender Antivirus Plust 2019: Лиценз за 1 година, 1 устройство 50лв

Office 365: 129лв за 12 месеца

До тук ти са около 560лв но има и друг софтуер, който евентуално ще ти трябва:
Photoshop CC 12 месеца лиценз 840лв

AutoCad и всички подобни и те май са някъде там...

Наред е музиката и проблема с нея...Ако ми харесва определена група с удоволствие бих си купил определен албум но има една малка подробност. В България какви албуми можеш да намериш освен на разни пайнерки и Славчо Трифонов...

Ако албума струва 15-20 евро плащаш още толкова за доставка+разни други такси. Накрая се оказва, че таксите+доставките излизат повече от колкото се плаща за самия албум. Това важи и за тениски, гривни, шапки и всякакви подобни. В разни магазини могат да се намерят такива аксесоари но до колко са оригинални?

А всички игри по тракерите са един вид демо на това, което го има в Steam и предполагам, че на всички им е ясно защо.
P.S:Във всеки пост се опитваш да показваш колко по "голям стандарт" поддържаш. Но накрая да не се окаже, че самочувствието ти е без покритие и реално си едно нищо.

• Отговори 108
  • Прегледи 3,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 19 минути, Year Zero написа:

Ти пък си много облечен и не можеш да напишеш думата "Зъболекар" правилно.
Сега да направим следната сметка:

Windows 10 Pro x64: 378лв ако си го купиш от Ардес или 510лв ако си го купиш от сайта на Микрософт.

Антивирусна: BitDefender Antivirus Plust 2019: Лиценз за 1 година, 1 устройство 50лв

Office 365: 129лв за 12 месеца

До тук ти са около 560лв но има и друг софтуер, който евентуално ще ти трябва:
Photoshop CC 12 месеца лиценз 840лв

AutoCad и всички подобни и те май са някъде там...

Наред е музиката и проблема с нея...Ако ми харесва определена група с удоволствие бих си купил определен албум но има една малка подробност. В България какви албуми можеш да намериш освен на разни пайнерки и Славчо Трифонов...

Ако албума струва 15-20 евро плащаш още толкова за доставка+разни други такси. Накрая се оказва, че таксите+доставките излизат повече от колкото се плаща за самия албум. Това важи и за тениски, гривни, шапки и всякакви подобни. В разни магазини могат да се намерят такива аксесоари но до колко са оригинални? 

А всички игри по тракерите са един вид демо на това, което го има в Steam и предполагам, че на всички им е ясно защо.
P.S:Във всеки пост се опитваш да показваш колко по "голям стандарт" поддържаш. Но накрая да не се окаже, че самочувствието ти е без покритие и реално си едно нищо.

Пич, включи си главата:

Windows 10

Антивирус Екстра не ти трябва

Офис: Тряба ли ти наситина офиса на Майкрософт за вкъщи? Опен Офис ще свърши работа, но ако ти трябва да около 120 Лева НА ГОДИНА (Една година има 12 месеца, или 10 Лева на месец)

Кой нормален потребител у тях ползва Аутокад? Фотошоп по бих разбрал, нo е скъп ПРОФИСИОНАЕН продукт, за домашни потребители има Пейнт или ГИМП.

За музиката решението е елементарно 11.99 Евро на месец ти купува Youtbe Premium, маха ти рекламите от youtube и ти дава личен лиценз за google music.

Игри и неща, като си беден, чакаш за разпродажби на Стиим и купуваш игри с 80% намаление.

Аз виждам 210 Лева за ОС и 24 Лев за музика (на месец).

А ако искаш. може да спестиш и пари за Виндовс като ползваш Убунту. Много от игрите могат да се играят и под линукс. Тогава имаш повече бюджет за медиа и игри!

Това е като Старкрафт. Лесно е да напишеш Шоу ме тхе моней и да играеш протус, да ползваш минд контрол и да нападаш с 2 контрола кариера и 2 контрола бател крусери .... ама в реалният свят не е съвсем така ...

преди 36 минути, BMW Маниак написа:

Ти разпой ли най накрая ония глупав чип

Не, бях на курсове по ловене на жени. :rolleyes:

преди 27 минути, anonu написа:

Windows 10

Антивирус Екстра не ти трябва

Офис: Тряба ли ти наситина офиса на Майкрософт за вкъщи? Опен Офис ще свърши работа, но ако ти трябва да около 120 Лева НА ГОДИНА (Една година има 12 месеца, или 10 Лева на месец)

Кой нормален потребител у тях ползва Аутокад? Фотошоп по бих разбрал, нo е скъп ПРОФИСИОНАЕН продукт, за домашни потребители има Пейнт или ГИМП.

За музиката решението е елементарно 11.99 Евро на месец ти купува Youtbe Premium, маха ти рекламите от youtube и ти дава личен лиценз за google music.

Игри и неща, като си беден, чакаш за разпродажби на Стиим и купуваш игри с 80% намаление.

Аз виждам 210 Лева за ОС и 24 Лев за музика (на месец).

А ако искаш. може да спестиш и пари за Виндовс като ползваш Убунту. Много от игрите могат да се играят и под линукс. Тогава имаш повече бюджет за медиа и игри!

Не всеки разбира и му харесва да работи на линукс. Аз въобще не мога и не знам нищо във него. За мен е безполезен докато не му свикна.

Свикнал съм със майкрософт офис. Искам да си сложа него. Докато разуча другите...

По принцип Аутокад и Фотошоп не се използват от всеки, но всички които качват клипове ползват програма за видео обработка за монтиране на клиповете си.

Идеята ми не е просто да слушаш музиката да ти е на твоя компютър, смартфон. Има някои дори търсят само FLAC да слушат. Писнало ми е от клипове в ютуб. Днес го има клипа, утре го няма изтрит заради авторски права.

Играе ми се сега, не когато в стийм им дойде петилетката да я преизпълнят.

Много пестене стана в според теб. От пестене никой не е преуспял.

Хах, ма то и специално.

Като н еможеш ще се научиш.

хахахах и недеволно че трият музиката от зоутубе .... заради авторски права ... не ти ли просветва бе брато!

Като искаш сега плащаш! Като не можеш чакаш. Като си тъп, учиш!

Щото само ако си вземаш и крадеш и тъпчеш на едно място винаги ще си празна кратуна.

За какво ти е музика на локалната машина? За кво ти е ФЛАЦ като слушаш музика на колонки за 200 лева?

преди 1 час, anonu написа:

Хах, ма то и специално.

Като н еможеш ще се научиш.

хахахах и недеволно че трият музиката от зоутубе .... заради авторски права ... не ти ли просветва бе брато!

Като искаш сега плащаш! Като не можеш чакаш. Като си тъп, учиш!

Щото само ако си вземаш и крадеш и тъпчеш на едно място винаги ще си празна кратуна.

За какво ти е музика на локалната машина? За кво ти е ФЛАЦ като слушаш музика на колонки за 200 лева?

Брат. Ти си непоправим, като те чета и положението е "ФЛАЦ" :D

• Автор

В България всички копия на Windows са Genuine! Да му мислят в др държави...

7B21B4A0-2E7F-47B2-ADA1-70CBC02C7DDE.jpeg

преди 4 часа, anonu написа:

За да не ми я трият други хора. Затова всичко ми е на харда и телефона. И колонките ми не са 200 лева, а 20.

Понякога слушам FLAC със Bug head плеър на слушалки. Има разлика.

преди 1 час, ice_lion__01 написа:

За да не ми я трият други хора. Затова всичко ми е на харда и телефона. И колонките ми не са 200 лева, а 20.

Понякога слушам FLAC със Bug head плеър на слушалки. Има разлика.

Въобразяваш си!

Никой няма да ти я трие. Щом е в облака е в облака. Ако искаш да си сигурен си купуваш дигиталната версия и е вече твоя, дори да я махнат от Епъл Мусик, това е твое и няма да се махне.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.