Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжки часовник

Featured Replies

Дано съм улучил раздела. Кажете ми някаква добра марка за мъжки часовници.

преди 14 минути, TheBestInTheWorld написа:

Дано съм улучил раздела. Кажете ми някаква добра марка за мъжки часовници.

Тази чувал ли си я? Почвай да събираш пари, докато си избереш модел.  https://www.rolex.com/

• Автор
току-що, Колев60 написа:

Тази чувал ли си я? Почвай да събираш пари, докато си избереш модел.  https://www.rolex.com/

Знаех си,че някой ще спомене именно тази,за жалост нямам такива възможности да си позволя един от тези :cantbelieve:Нещо за около 500 лв. ако може?

преди 4 минути, TheBestInTheWorld написа:

Знаех си,че някой ще спомене именно тази,за жалост нямам такива възможности да си позволя един от тези :cantbelieve:Нещо за около 500 лв. ако може?

Има и руски - "Чайка" по 5 лева.Тъкмо ще ти останат пари за костюм и вратовръзка.

Аз мога да ти продам един. Той е евтин, но ще ти го предложа за точно 500 лв.

преди 1 минута, Колев60 написа:

Има и руски - "Чайка" по 5 лева.Тъкмо ще ти останат за костюм и вратовръзка.

Много си нетактичен!

преди 1 минута, Колев60 написа:

Има и руски - "Чайка" по 5 лева.Тъкмо ще ти останат за костюм и вратовръзка.

Абе не са по 5 лева. 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Абе не са по 5 лева. 

Емо! Аз казвам горе долу бре.Часовник и началник нямам и затова не зная цените.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Абе не са по 5 лева. 

Май и на теб ти се намира една чайка и случай я оценяш за 500,00 лв.

току-що, TheBestInTheWorld написа:

Може ли все пак да предложите нещо, наистина?

И аз не нося. Даже на телефона не го гледам. Гледам компа или не ми пука колко е.

току-що, TheBestInTheWorld написа:

Може ли все пак да предложите нещо, наистина?

Елегентен или спортен? Нещо по средата? За тънка или дебела китка. 

• Автор
току-що, Jorge написа:

Да е нещо елегантно бих казал,моите китки са си тънки...

преди 3 минути, Jorge написа:

Абе, не четеш ли? За 500 лв. Когато борче ти каже искам книга, ей толкова дебела, него го интересува да уплътни реда на лавицата, а не к`во пише вътре.

преди 5 минути, аm-аm написа:

Май и на теб ти се намира една чайка и случай я оценяш за 500,00 лв.

И аз не нося. Даже на телефона не го гледам. Гледам компа или не ми пука колко е.

В къщи имам ЗИМ, СЛАВА, ВОСТОК, които работят и в момента. Няма да ги продам. 

Емо, ти си мерна единица за липса на чувство за хумор.

Признал съм те отдавна.

Това е много тънка тема. Часовниците се делят по групи: всекидневен, спортен, дайверски, хронометри, бизнес. Никога не парадирай с кварцов механизъм, макар, че той е в пъти по-точен от механиката. Най-голeмият производител на часовници в света е Citizen. Най-достъпният е Casio. Много леви фирми ползват калибри на Seiko и дъщерните му, дори швейцарски. Трите световни конкурента бяха СССР, Швейцария и Япония. Но руските часовници биеха само по количество. С рухването на съюза те отпаднаха от играта и ги замениха чайнезите, но китайските часовници са откровен фекал. Часовникът на Путин струва 11 000$, швейцарски автомат, но марката е едва 8-ма в елита на кантоните. Ако търсиш нещо солидно и практично цели се в100м титанова версия Eco Drive на Citizen. Уникални са като механизъм, точност, радиосинхрон или GPS синхрон, но не са престижни. Престиж може да демонстрираш с Omega Seamaster или Panerai Luminor. С тях си нещо като гизд паун. Заявяваш, че си с много тестостерон и финансово независим - с думи прости биеш по психологията на цървулите.

Темата е пространна затова в общи линии до тук.

току-що, Profruit написа:

Часовниците се делят по групи: всекидневен, спортен, дайверски, хронометри, бизнес.

... и женски. Той се избира според вида на камъчетата. А женска кола се купува според цвета.

Да не си останал с впечатлението, че някой ти ги е искал да ги продадеш? Нека направят по 100 години и тогава ги пускай на антиквар. Поне ще вземеш някое евро.

преди 2 минути, Profruit написа:

Това е много тънка тема. Часовниците се делят по групи: всекидневен, спортен, дайверски, хронометри, бизнес. Никога не парадирай с кварцов механизъм, макар, че той е в пъти по-точен от механиката. Най-голeмият производител на часовници в света е Citizen. Най-достъпният е Casio. Много леви фирми ползват калибри на Seiko и дъщерните му, дори швейцарски. Трите световни конкурента бяха СССР, Швейцария и Япония. Но руските часовници биеха само по количество. С рухването на съюза те отпаднаха от играта и ги замениха чайнезите, но китайските часовници са откровен фекал. Часовникът на Путин струва 11 000$, швейцарски автомат, но марката е едва 8-ма в елита на кантоните. Ако търсиш нещо солидно и практично цели се в100м титанова версия Eco Drive на Citizen. Уникални са като механизъм, точност, радиосинхрон или GPS синхрон, но не са престижни. Престиж може да демонстрираш с Omega Seamaster или Panerai Luminor. С тях си нещо като гизд паун. Заявяваш, че си с много тестостерон и финансово независим - с думи прости биеш по психологията на цървулите.

Уби дискусията, като даде точен и ясен отговор. Според форумните правила в дискусията се ражда истината. Не бива да я поднасяш директно, аз сега се сконфузих и се запитах защо съществувам в този форум и извън него.

Има пазар и за тях, просто не сте в темата. Има колекционери, които са готови да ги изкупят дори неработещи.

• Автор
преди 3 минути, Profruit написа:

Това ми трябваше, някаква насока долу-горе, благодаря ти.

преди 1 минута, TheBestInTheWorld написа:

Това ми трябваше, някаква насока долу-горе, благодаря ти.

Той не живее в България, затова не знае как е правилно да се отговаря в български форум. Простено да му е.

преди 13 минути, TheBestInTheWorld написа:

Да е нещо елегантно бих казал,моите китки са си тънки...

Нещо такова ще ти стои добре предполагам(T005.510.16.297.00). 

преди 13 минути, аm-аm написа:

Абе, не четеш ли?

Нима си някаква овца с това ''абееее...''? Тъпан@р по-скоро ще да си.

Мъжки часовник е всеки часовник, който е спрял, щото не си мени мнението. Може да му се има доверие. Не е като женските часовници.

Имаше такъв виц

преди 1 минута, аm-аm написа:

...

Аз имам слабост към ръчните часовници и до ден днешен нося. Купих си преса и всевъзможни джажи за ремонт, и смяна на стъкла. Притежавам няколко според случая. Един даже ми спаси живота. Стъкло от хардлекс, а тялото - стомана на стоманена верижка. Тахометър с огранен безел. Това чудо се плъзга от китката и се превръща в бокс върху пръстите. Оставих му белези за цял живот, а в деня на контакта с пукнат нос. Е да, после по адвокати, съдилища и разправии. Тъжно е когато чуя тъп въпрос: защо носи часовник, когато имаш телефон. Нормално за кух човек. По-тъпото е когато видя тузар с дайверски часовник. Мисли си, че го прави по-борец , а най-жалки тези с умните. Аз умен човек с умен часовник не съм видял, ни милионер, да на споменавам милиардер. Но пак залитаме по психологията, а тя ми е специалитет.

поздрави

преди 9 минути, Jorge написа:

Тъпан@р по-скоро ще да си.

Абе, не. Диалект някакъв. Пиши директно "тъпанар", проверяващият постовете модератор ме мрази и единствените последствия за теб ще са лайкнато постче like.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.