Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Много ви моля помогнете ми ...НЕзнам какво да очаквам

Featured Replies

@algor

Абе, пич, има ли някаква възможност този психопат да ми се разкара от главата? Блокирах го, за да не получавам непрекъснато съобщения от него, да не ме преследва по темите и да не ми пише простотии. Голяма напаст е - лепнал ми се е и спасение от него няма.

Благодаря.

image.thumb.png.1798399a9cc73f1d46f381aa2a510cb8.png

• Отговори 65
  • Прегледи 3,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, RudeBoy написа:

Тролчето върви след този, който го храни :cool: 

Какво искаш да кажеш с това?

преди 13 часа, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

А би ли ми обяснил, как по-точно ще се пристрастиш към тревата?

Ами точно по същия начин ще се пристрастиш, както към цигарите или алкохола. Като ти е "тъпо" (което с пушенето на трева ще ти се случва все по-често, защото от нея се затъпява прогресивно) вместо да си напънеш мозъчето да научиш нещо ново, да усвоиш някакво умение и да направиш нещо полезно за себе си и околните, за да се почувстваш добре, ти ще си запалиш поредния коз. Като престанеш да се хилиш като идиот без сам да знаеш защо след два часа, ще ти стане "тъпо" отново. И на следващия ден пак ще си запалиш. След ден-два - пак... И така, докато я докараш до няколко джойнта на ден. А след 20 години ще си пълна развалина - със съсипани зъби и дробове от катрана, който в една цигара трева е няколко пъти повече, отколкото в кутия леки цигари. И с хиляди здравословни проблеми поради объркания си метаболизъм, дължащи се на системното нарушаване на естествените функции на мозъка за контрол на апетита,  чревната перисталтика, мускулния тонус и равновесието между процесите на асимилация и дисимилация...

За да не звуча голословно - ето една снимка на моя позната: 

Rosina.jpg

На 20 беше чудесно момиче, след което мъжете се обръщаха. На 23 завърши "Изчислителна техника" във ВМЕИ с отлична диплома. Но след това се подкара с трева, мигрира в Холандия, където можеше свободно да пуши колкото иска  и сам можеш да видиш на какво приличаше на 45. В момента дори не знам жива ли е и ако я срещна, едва ли ще я позная...

Както консумацията на алкохол далеч не винаги води задължително към пристрастяване, зависимост, болести, в крайни случаи и до смърт - така и тревата.

преди 7 минути, sound написа:

Както консумацията на алкохол далеч не винаги води задължително към пристрастяване, зависимост, болести, в крайни случаи и до смърт - така и тревата.

Тревата, както и алкохола убиват мозъчни клетки, въпрос е на време и количества кога ще станеш мекотело. 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Тревата, както и алкохола убиват мозъчни клетки, въпрос е на време и количества кога ще станеш мекотело. 

За някои хора напиванията и напушванията са нещо като хоби, забавление, купонче, тръпка и т.н. Мен също са ме канели на пиянски сбоджи, ама аз съм им отхвърлял предложенията чрез теглена псувня. Не съм фен на такива изпълнения и са ми крайно противни.

преди 3 минути, Деянчо написа:

За някои хора напиванията и напушванията са нещо като хоби, забавление, купонче, тръпка и т.н. Мен също са ме канели на пиянски сбоджи, ама аз съм им отхвърлял предложенията чрез теглена псувня. Не съм фен на такива изпълнения и са ми крайно противни.

Абе няма нищо лошо в купонясването стига да не се злоупотребява по отношение на алкохола, с дрогата е малко по- различно и пуснеш ли се по тази плоскост няма връщане. 

преди 17 минути, AAUUXX написа:

И без тях пак ще станеш мекотело с времето - никой не е вечен.

преди 3 минути, sound написа:

И без тях пак ще станеш мекотело с времето - никой не е вечен.

Мани ги ти тези теории тип да оправдаем що се друсаме. 

преди 24 минути, AAUUXX написа:

....

Че що трябва да се оправдава? Факта е, че неизбежно ще остарееш и ще умреш - предложението ти да не пием и да не пушим, с нищо не променя факта.

преди 1 минута, sound написа:

Че що трябва да се оправдава? Факта е, че неизбежно ще остарееш и ще умреш - предложението ти да не пием и да не пушим, с нищо не променя факта.

Така е, но за тези които не злоупотребяват с алкохол и дрога живота ще го изживеят докото им дойде времето, а тези които са вечно пияни или друсани това време ще мине покрай тях докато дойде време да си отидат. Едно е да си сипеш една ракия, друго да си в постоянно опиянение. 

преди 49 минути, sound написа:

По същата логика - защо изобщо да живееш, след като един ден ще умреш? И защо да ядеш, като след това пак ще огладнееш? Я вземи се гръмни още днес, да не се мъчиш :D

преди 3 минути, Win_user написа:

По същата логика .....

По коя логика?

преди 52 минути, AAUUXX написа:

.... тези които са вечно пияни или друсани това време ще мине покрай тях докато дойде време да си отидат.

Като са си избрали така - хората още в младежка възраст се информираме предостатъчно за това, дори виждаме алкохолици и наркомани сред обществото ни, така че всеки има глава на раменете си, да си преценява.

току-що, sound написа:

Като са си избрали така - хората още в младежка възраст се информираме предостатъчно за това, дори виждаме алкохолици и наркомани сред обществото ни, така че всеки има глава на раменете си, да си преценява.

Така е, но ако ти пренебрегваш риска от употребата на тези вещества и толерираш използването им утре ще си точно като тези за които пишеш. Всеки който започва с дрогата, алкохола или друго психотропно вещество си казва аз контролирам нешата, мога да спра винаги до момента в който разбере, че това не е възможно. 

преди 18 часа, sound написа:

По коя логика?

По твоята - че няма значение как и колко ще живеем, след като един ден със сигурност ще умрем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.