Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Много ви моля помогнете ми ...НЕзнам какво да очаквам

Featured Replies

Здравейте, проблема ми е следният:

Преди 2 години ме задържаха за 24 часа в районното , заради това че в мен намериха марихуана.(0.2гр.) Нямаше нито глоби нищо, освен прекараното време в районното. От тогава нито са ме търсили за нещо, нито нищо. Тъй като сега предстой да започвам работа в свидетелството за съдимост какво ще пише осъждан или неосъждан ? ps. Аз мисля че второто

• Отговори 65
  • Прегледи 3,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 минути, juvefan123 написа:

Преди 2 години ме задържаха за 24 часа в районното , заради това че в мен намериха марихуана.(0.2гр.) Нямаше нито глоби нищо, освен прекараното време в районното. От тогава нито са ме търсили за нещо, нито нищо. Тъй като сега предстой да започвам работа в свидетелството за съдимост какво ще пише осъждан или неосъждан ? ps. Аз мисля че второто

И ние как да помогнем? Може би трябва да нападнем полицейското управление, където си бил задържан и да изгорим архивите.  Ето ти малко информация

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 5 минути, confusion написа:

Естествено, че неосъждан :D

Много благодаря за бързия отговор

Ще пише "неграмотен" :D 

Но каквото и да пише, нямаш повод за притеснение. С подобен правопис едва ли биха те назначили на длъжност, по-висока от "общ работник за товаро-разтоварни дейности". А там никой няма да се интересува от съдебното ти минало.

преди 16 минути, confusion написа:

Естествено, че неосъждан :D

А ако си го излъгал ще поемеш ли отговорност за думите си или това е форум всеки може да пише през главата си!

Явно не правите разлика между "задържан" и "осъждан". Да Ви задържат е възможно и без да имате вина, докато осъден означава, че е проведен съдебен процес, в който са Ви обявили за виновен за дадено престъпление. Както Ви казаха по-горе, в свидетелството за съдимост ще пише, че НЕ сте осъждан. Пък и да бяхте осъждан, в днешно време дефицитът на работна ръка е толкова силен, че едва ли това би повлияло. 

преди 45 минути, juvefan123 написа:

Ама как ще те осъждат за притежание на марихуана, бе! Направо трябва да те направят почетен гражданин. Как може такова нещо?

Ако назначат лице, зависимо към наркотични вещества, за работа в съдебната сфера, то тази държава в действителност е трагична. Това е все едно да се назначи престъпник за полицай. 

Ако си съден ще ти пише, че си осъждан, само ти знаеш дали това се е случвало. 

преди 28 минути, Soviet Soldier написа:

Явно не правите разлика между "задържан" и "осъждан". Да Ви задържат е възможно и без да имате вина, докато осъден означава, че е проведен съдебен процес, в който са Ви обявили за виновен за дадено престъпление. Както Ви казаха по-горе, в свидетелството за съдимост ще пише, че НЕ сте осъждан. Пък и да бяхте осъждан, в днешно време дефицитът на работна ръка е толкова силен, че едва ли това би повлияло. 

Нали се сещаш, че постващия темата не казва цялата истина. Няма как да те задържат за марихуана и да те пуснат след 24 часа и да те забравят.

• Автор

Не спестявам нищо. Написах в поста всичко което се случи 

• Автор
преди 17 минути, AAUUXX написа:

Ако си съден ще ти пише, че си осъждан, само ти знаеш дали това се е случвало. 

Всичко което се случи е написано в поста

Що не се храните на лични. 

преди 2 минути, juvefan123 написа:

Всичко което се случи е написано в поста

Ако е само това значи не си съден и няма да ти излезе в свидетелството за съдимост. 

Не вярвам за това че еди кой си си е дръпнал ще го задържат един ден в районното.

Нямам никаква идея колко са 0.2 грама а и не искам да имам.

И въпросът дали ще пише осъждан какъв ли въпрос трябва да си зададе човек за да си отговори...:whist:

преди 15 минути, juvefan123 написа:

Не спестявам нищо. Написах в поста всичко което се случи 

А аз съм Дядо Коледа!! Няма сега да ти изкарвам законите на РБ за притежание на марихуана. А ти си говори каквото искаш.

преди 15 часа, Емил Костов написа:

Няма как да те задържат за марихуана и да те пуснат след 24 часа и да те забравят.

Не след 24 часа, а само след час и, ако не са някакви сдухани кариеристи, ще те забравят още същия ден.

преди 9 минути, sound написа:

Не след 24 часа, а само след час и, ако не са някакви сдухани кариеристи, ще те забравят още същия ден.

Даже ти дават и 20 лева, и те изпращат с целувки.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

току-що, Емил Костов написа:

Даже ти дават и 20 лева и те изпращат с целувки.

И тревата ти я удвояват :D

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Даже ти дават и 20 лева, и те изпращат с целувки.

и после те правят модератор в калдата, за да си лекуваш проблемите.

току-що, sound написа:

и после те правят модератор в калдата, за да си лекуваш проблемите.

Аз проблеми нямам и не знам какво намекваш? Ако има нещо просто кажи или го напиши на лични. Но пък ако искаш вземи си марихуана и пробвай като те хванат полицаите какво ще стане. 

преди 12 минути, Емил Костов написа:

пробвай като те хванат полицаите какво ще стане. 

Ще стане каквото преценят полицаите. Може да те задържат, може и да те пуснат. В случая на автора явно му се е разминало.

преди 9 минути, baitexpo написа:

Ще стане каквото преценят полицаите. Може да те задържат, може и да те пуснат. В случая на автора явно му се е разминало.

Явно по Коледа стават чудеса

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.