Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Много ви моля помогнете ми ...НЕзнам какво да очаквам

Featured Replies

преди 17 минути, Емил Костов написа:

Но пък ако искаш вземи си марихуана и пробвай като те хванат полицаите какво ще стане. 

Ще трябва да занимавам адвоката си с глупости - друго няма какво да стане.

• Отговори 65
  • Прегледи 3,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, sound написа:

Ще трябва да занимавам адвоката си с глупости - друго няма какво да стане.

Ето, сам си отговори. Като няма да има проблеми, защо ще занимаваш адвоката си.

преди 1 час, Емил Костов написа:

.....

Щото куките са идиоти и при положение, че съм най- обикновен, простосмъртен гражданин, ще съм им много лесна мишена да ми направят проблеми. Така, че ще ударя пръв, а не да чакам 24 часа в ареста, за да си оправдае тъпото ченге заплатата.

преди 19 часа, juvefan123 написа:

в мен намериха марихуана.(0.2гр.) 

А какво прави в тебе?И за какво ти е?Нали се сещаш,че почвате от малко.

преди 19 часа, juvefan123 написа:

Здравейте, проблема ми е следният:

Преди 2 години ме задържаха за 24 часа в районното , заради това че в мен намериха марихуана.(0.2гр.) Нямаше нито глоби нищо, освен прекараното време в районното.

Имаш чисто съдебно досие, в което много скоро ще пише, че си осъждан. Тръгнал ли си по тоя път, то няма да се спреш докато не влезеш на топло. Твоя си работа, а и живота си е твой. Внимавай работодателя ти да не разбере нещо дори и само като слух защото ще изхвърчиш доста бързо!

Нищо няма да ти пише. Не забравяй, че т'ва са 0,2 изобщо не е много! Ако си от София, изобщо не се притеснявай, полицайте също пафкат трева, нема к'во да се косиш. Имаше някакъв пич по-горе е писал, че не си бил тръгнал по добър път, ако може да попитам кое е лошото на тревата? Че ти прави кефа ли? Беги не лафи глупости, по лош път бил тръгнал.. Трева е, пуши се, не се шмърка. Ако имаше бонбонки в него, тогава съм съгласен да кажеш, че е тръгнал по лош път. И аз всеки месец си пафкам по 1-2 пъти, ей така да ме прочисти от цигарите, и к'во проблем ли е? Не е, щом ти не пушиш т'ва значи, че и другите ли не трябва? Опази от такива олигофрени.. 

преди 7 минути, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

Нищо няма да ти пише. Не забравяй, че т'ва са 0,2 изобщо не е много! Ако си от София, изобщо не се притеснявай, полицайте също пафкат трева, нема к'во да се косиш. Имаше някакъв пич по-горе е писал, че не си бил тръгнал по добър път, ако може да попитам кое е лошото на тревата? Че ти прави кефа ли? Беги не лафи глупости, по лош път бил тръгнал.. Трева е, пуши се, не се шмърка. Ако имаше бонбонки в него, тогава съм съгласен да кажеш, че е тръгнал по лош път. И аз всеки месец си пафкам по 1-2 пъти, ей така да ме прочисти от цигарите, и к'во проблем ли е? Не е, щом ти не пушиш т'ва значи, че и другите ли не трябва? Опази от такива олигофрени.. 

Ти в ред ли бре пич?С този си пост наясно ли си,че подтикваш и други "подрастващи" към отрова?Наясно ли си,че сега си пафкаш ей така 1-2 пъти,после повече,защото ти идва малко,после защото имаш нужда и после на по твърди неща.

преди 11 минути, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

Прочети го това на трезво и ще разбереш кво ти е.

Такива смешки като тебе дето мислят ,че контролират нещата след време реват че държавата не иска да им помогне в борбата със зависимостта си към дрогата. Тревата е наркотик и тва не може да го промени такъв като теб който казва колко било полезно и щом не го шмъркаш е супер. Кви сте такива лапета с изкривени виждания по въпроса с дрогата не ми е ясно, къв е този кеф да си в неадекватно състояние и да минава живота ти покрай теб.

Само не знам, кой ви излъга вас двамата, че точно към тревата може да се пристрастиш? :D Ахахахаха, има коренна разлика между цигари и трева. Цигарите трудно се отказват, пуша от 11 годишен. Тревата я почнах на 13, и като гледам не съм зависим? Когато ми скефне тогава пуша, и то с целта да си направя кефа. Като не ви харесва тревата, нема да я пушите и готово бе. Всеки има различно мнение по въпроса, не виждам смисъл въобще да се коментира тая тема с тревата. Поздрави и весели празници! :)

Аре. Сега реклама на дрогаджии ли ще правим! Модераторите! Хайде да започнете и рекламка да правите. Пука ви!

преди 2 часа, Black Power написа:

Аре. Сега реклама на дрогаджии ли ще правим! Модераторите! Хайде да започнете и рекламка да правите. Пука ви!

Заставам зад колегата.

преди 4 часа, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

Аман от такива льохавци като теб. Само от никнейма ти се вижда, че си безделник.

Те така и в исляма, йок да не гаврътнеш някоя чаша бира, че вече край - пропиля си живота, даже и вечни мъки в отвъдното ще те чакат.  Не пий, не пуши, не посягай към наркотици, не ходи по курви, бъди светец - после що ставали джихадисти и все войни водят.

А със 0,2гр. , честно казано не знам да има толкова силен сорт, че да се напушиш. И няма какво да му напишат, защото това количество едвам стига за една експертиза - повторна не остава матрял да се направи. Изобщо пълна гавра е, че въобще са го задържали човека, а още повече 24 часа в ареста да стои. Явно и търси работа, а вие безделник го изкарахте и вече провален наркоман. Умните, богатите, красивите и успелите, никога, ама никога не пушат джойнт. ((((:

Те така и в исляма, йок да не гаврътнеш някоя чаша бира, че вече край - пропиля си живота, даже и вечни мъки в отвъдното ще те чакат.  Не пий, не пуши, не посягай към наркотици, не ходи по курви, бъди светец - после що ставали джихадисти и все войни водят.

А със 0,2гр. , честно казано не знам да има толкова силен сорт, че да се напушиш. И няма какво да му напишат, защото това количество едвам стига за една експертиза - повторна не остава матрял да се направи. Изобщо пълна гавра е, че въобще са го задържали човека, а още повече 24 часа в ареста да стои. Явно и търси работа, а вие безделник го изкарахте и вече провален наркоман. Умните, богатите, красивите и успелите, никога, ама никога не пушат джойнт. ((((:

Те точно джихадистите друсат като ненормални за да правят това което правят. 0.2гр. ти е малко, викаш под кило нема кво да говорим а. Гавра я, да съди държавата веднага и да му върнат тревата с почести. 

Нека позная - ти просто си забил, нали?

Толкова много простотия сте изписали за субстанция, за която хабер си нямате. Ма то наркомани, ма то пропадняци, ма то по лош път били тръгнали. Ма ги заклеимихте хората като утайката на обществото. Тва българина е такова тесногръдо магаре, че си заслужава всичката помия срещу която роптае.

преди 49 минути, AAUUXX написа:

Те точно джихадистите друсат като ненормални за да правят това което правят.

Нищо не друсат - по цял ден се молят на алаха и се вживяват, като герои. Той, ако се напуши ще осъзнае, колко смешен е целия този ислям и ще му тегли една майна.

Е защо мислиш,че е простотия забраната на марихуана?Ти би ли позволил на децата си да ползват?И по твоята логика,може и по твърд наркотик,но малко количество.Нали нищо няма да ти стане.А ако си за идеята,че всичко по малко не е вредно,дерзай.Мятайте се цялото семейство

Едно е да позволиш на детето си да изпуши един джойнт, съвсем друго - екстази. Образоваите се малко за наркотиците и кое всъщност е дрога и кое не, вместо да си държите главите в задниците и да повтаряте като комуняги че всичко е вредно и пристрастяващо.

преди 2 минути, Silvering написа:

Едно е да позволиш на детето си да изпуши един джойнт, съвсем друго - екстази. Образоваите се малко за наркотиците и кое всъщност е дрога и кое не, вместо да си държите главите в задниците и да повтаряте като комуняги че всичко е вредно и пристрастяващо.

А ти вместо да се опитваш да си наложиш мнението с псувни и хули, опитай да обясниш просто с пет думи твоята гледна точка.
Иначе разбрахме, че всички са идиоти и тесногърди, но с тропане по масата и псуване не виждам нещо да се променя, а хората и те ако почнат така ще стане псувалня и само ще се обиждате.

Нали си грамотен?
Нали си опитал от всичко?
Хайде пробвай да обясниш.
Можеш ли?

преди 7 минути, Silvering написа:

Едно е да позволиш на детето си да изпуши един джойнт, съвсем друго - екстази.

не мисля така
щот тръгне ли да успокоява физическа и психическа болка...да се чувства щастлив с опиати,
става зависим от тях и когато намалее въздействието, ще започне с нещо по-по, а може да се стигне до най
да, разбира се, че марихуаната не е толкова вредна като тютюна, но си мисля че е началото на пътя към наркотика 
смятам че наркотици трябва да са разрешени само за тежко болни хора...със силни болки...нелечими заболявания

преди 56 минути, algor написа:

А ти вместо да се опитваш да си наложиш мнението с псувни и хули, опитай да обясниш просто с пет думи твоята гледна точка.
Иначе разбрахме, че всички са идиоти и тесногърди, но с тропане по масата и псуване не виждам нещо да се променя, а хората и те ако почнат така ще стане псувалня и само ще се обиждате.

Нали си грамотен?
Нали си опитал от всичко?
Хайде пробвай да обясниш.
Можеш ли?

Обяснявал съм, неведнъж, тук във форума. Тесногръд не е псувня. Че съм простак, простак съм, ама нека ми се признава тогава, когато го заслужавам. Няма да обяснявам повече, защото, както е казал Франк Запа, един човек ще се съгласи с теб, само ако вече е съгласен с теб. До тогава мога да се възмущавам от тесногръдието на съвременника колкото си искам.

преди 44 минути, дръндю написа:

не мисля така
щот тръгне ли да успокоява физическа и психическа болка...да се чувства щастлив с опиати,
става зависим от тях и когато намалее въздействието, ще започне с нещо по-по, а може да се стигне до най
да, разбира се, че марихуаната не е толкова вредна като тютюна, но си мисля че е началото на пътя към наркотика 
смятам че наркотици трябва да са разрешени само за тежко болни хора...със силни болки...нелечими заболявания

Воля и здрав разум. Знаеш защо ги споменавам.

Жив и здрав да си,всеки има глава на раменете си,да я използва както намери за добре.Тук спора ще е като яйцето и кокошката.За мен и семейството ми е вредно,за теб и твоята среда няма проблем да ставате и лягате с трева.Весела Коледа на всички.

П.П.Админа да слага катинара,че отиваме в друга насока от това,което търси питащия.

преди 36 минути, Silvering написа:

Обяснявал съм, неведнъж, тук във форума. Тесногръд не е псувня. Че съм простак, простак съм, ама нека ми се признава тогава, когато го заслужавам. Няма да обяснявам повече, защото, както е казал Франк Запа, един човек ще се съгласи с теб, само ако вече е съгласен с теб. До тогава мога да се възмущавам от тесногръдието на съвременника колкото си искам.

Нямах предвид псувнята като такава в чистия и вид, но нейсе.
Прав си, че не си псувах хамалската и е факт.

Не ми е идеята да се съгласяваш ти с някой или някой с теб да е съгласен, като му промениш възгледите.
Като не ти се пише, дай линк към някое твое мнение и готово.

Възмущавай се колкото искаш, но без глави в задниците и задници в главите.
Ако всеки тръгне по този начин да се възмущава, знаем какъв водопад от псувни и простотия ще ни залее накрая, което не е целта.
Темата няма да я затварям и заради това искам да се говори нормално, без хамалогии, за да четем гледни точки в дискусията.
Аз също имам гледна точка, но не съм съгласен да наричаш някой "човек с глава в задника", защото не стимулира детето си да пуши трева, да употребява т.нар. "леки наркотици" и подобни субстанции.
Ти си опитал, приемаш тревата като безвредна - ок, заповядай да обясниш защо и въз основата на какво си изградил гледната си точка.

Не забравяй, че монетата има две страни.
Винаги!

Дай да те водя при един приятел, който споделя твоята гледна точка и над 10 години маа трева и сега, като им дойде време с приятелката му за деца, ще му искам епикризите да ти покажа какво пише вътре.
Иначе няма да ми повярваш.

Ти съгласен ли си, че при колкото хора пристрастената употреба на трева дълги години не създава проблеми, при също толкова хора пък създава различни по характер и особености проблеми?
Или отсичаш, че "Тревата е безвредна и колкото и години да я пушите, проблем няма за никой."?!?!

преди 1 час, algor написа:

Нямах предвид псувнята като такава в чистия и вид, но нейсе.
Прав си, че не си псувах хамалската и е факт.

Не ми е идеята да се съгласяваш ти с някой или някой с теб да е съгласен, като му промениш възгледите.
Като не ти се пише, дай линк към някое твое мнение и готово.

Възмущавай се колкото искаш, но без глави в задниците и задници в главите.
Ако всеки тръгне по този начин да се възмущава, знаем какъв водопад от псувни и простотия ще ни залее накрая, което не е целта.
Темата няма да я затварям и заради това искам да се говори нормално, без хамалогии, за да четем гледни точки в дискусията.
Аз също имам гледна точка, но не съм съгласен да наричаш някой "човек с глава в задника", защото не стимулира детето си да пуши трева, да употребява т.нар. "леки наркотици" и подобни субстанции.
Ти си опитал, приемаш тревата като безвредна - ок, заповядай да обясниш защо и въз основата на какво си изградил гледната си точка.

Не забравяй, че монетата има две страни.
Винаги!

Дай да те водя при един приятел, който споделя твоята гледна точка и над 10 години маа трева и сега, като им дойде време с приятелката му за деца, ще му искам епикризите да ти покажа какво пише вътре.
Иначе няма да ми повярваш.

Ти съгласен ли си, че при колкото хора пристрастената употреба на трева дълги години не създава проблеми, при също толкова хора пък създава различни по характер и особености проблеми?
Или отсичаш, че "Тревата е безвредна и колкото и години да я пушите, проблем няма за никой."?!?!

Преиначаваш ми думите. Нямам лаптоп в момента, щото съм на почивка. Като се прибера догодина ще го обсъдим.

преди 1 час, algor написа:

Ти съгласен ли си, че при колкото хора пристрастената употреба на трева дълги години не създава проблеми

А би ли ми обяснил, как по-точно ще се пристрастиш към тревата? Както и по-горе споменах, т'ва не са цигари за да се пристрастиш към тях. Тревата е на принципа, днеска пушиш а утре не, нали като пушиш те държи около 2-3 часа и после се оправяш. Едно от хубавите неща на тревата е, че ти усилва апетита и ядеш повечко докато си все още "неадекватен" както му викаше един по-горе. Винаги съм държал на мнението, че да пушиш трева дори веднъж ГОДИШНО, е полезно и/или окей. Нека спорят колкото искат, че е вредна! Толкова години минаха, пък като гледам още не съм умрел еле пък някакво заболяване. Всеки си има различно виждане относно тревата. Аз съм твърдо ЗА относно тревата, но всякакви други наркотици съм твърдо ПРОТИВ. Поздрави и приятно изкарване на празниците! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.