Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Сбогом, и благодаря за рибата"

Featured Replies

Уважаеми форумци, 

Преди 10 години (и няколко месеца) се регистрирах в този форум. Научих много от него, постарах се да върна наученото, и да помагам според знанията и възможностите ми. Беше ми приятно тук. Но напоследък форумът тотално изпростя. Липсата на активна модерация и желанието на някои индивиди да изливат в него това, за което най-меко мога да се изразя като "душевна помия", го превърнаха в тотално непривлекателно място за мен. Така че използвам свършващата вече 2018-а, за да приключа участието си тук. 

Не искам да ангажирам екипа със заличаването на профила и/или постовете ми, оставям това на преценката им. Не съжалявам и не се срамувам от нищо, което съм писал. Може би ще поглеждам тук от време на време, може би не, не знам. Но това е последният ми пост в Калдата. Нямам намерение да си правя и други регистрации.

Ами това е. Чао, и - умната :cool: 

Любомир Павлов - Suggs/RudeBoy.

Чао, Мътли! Щом така си решил, никой нищо не може да ти каже. Разбира се, ще бъде хубаво, ако размислиш и останеш, но ти си знаеш.

Защо им обръщаш внимание? Такива за съжаление има навсякъде! :(

Колегата най-сетне е пораснал. Обаче графоманията е дразнител, без значение дали като пишеш помагаш, или празнословиш. Когато човек е свикнал с нещо, е все едно наркоман да се откаже от дрогата.

Спасявай се, докато не е късно. Аз опитах за два дни няколко пъти да подема я сериозен, я забавен разговор и срещнах толкова неадекватни реакции, сякаш се намирам в психо диспансер.

И аз излизам, но ще се върна пак след 6-12 месеца. В името на изследователския интерес и да видя конкретно някой индивиди как гният в собствената си пошлост на виртуалното си царство.

преди 7 минути, аm-аm написа:

Спасявай се, докато не е късно. Аз опитах за два дни няколко пъти да подема я сериозен, я забавен разговор и срещнах толкова неадекватни реакции, сякаш се намирам в психодиспансер.

И аз излизам, но ще се върна пак след 6-12 месеца. В името на изследователския интерес и да видя конкретно някои индивиди как гният в собствената си пошлост на виртуалното си царство.

Пак малко да се поразиграе червената писалка. :)

Стига бе! Не вярвам на сълзливи раздели и това още повече ,че мнозина сме го правили, та включително и аз.

Аре до другия път:lol6:

Лошо ......

Трябваше тук някой да пусне сълза и да съжалява тръгващия ли си? Май да. Греда.

Поредния недооценен и жаден за виртуално (а и не само) внимание. И защото знам, че ще прочетеш това (нищо, че си си тръгнал и не отваряш), ще ти пожелая успех, а като прочетеш това да не се ядосаш, а да се усмихнеш. 

Тръгни си, пък ако залипсваш на някой, той/те ще пита/т. Другото си е обаче да го обявиш пред всички с надежда да ти се молят да останеш. После обаче идва разочарованието, че едва 3-4 човека са писали и то не това, което си си мислил и очаквал. 

Няма друга причина, поради която да го направиш. 

преди 16 часа, ostavime написа:

Трябваше тук някой да пусне сълза и да съжалява тръгващия ли си? Май да. Греда.

Поредния недооценен и жаден за виртуално (а и не само) внимание. И защото знам, че ще прочетеш това (нищо, че си си тръгнал и не отваряш), ще ти пожелая успех, а като прочетеш това да не се ядосаш, а да се усмихнеш. 

Тръгни си, пък ако залипсваш на някой, той/те ще пита/т. Другото си е обаче да го обявиш пред всички с надежда да ти се молят да останеш. После обаче идва разочарованието, че едва 3-4 човека са писали и то не това, което си си мислил и очаквал. 

Няма друга причина, поради която да го направиш. 

Е го човеко, тука е! Възкръсна! А Христос воскресе! :)

1.thumb.png.ad23e7d283ad50bf3198faedcca91dcc.png2.thumb.png.94968a2cb19d0b5bffb15ccbfc7f7d96.png

Това би се получила хубава тема за сбогувания.

Всеки, който реши да си почине доброволно да го отбелязва.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.