Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съученик на Божинов разкри: "Валери е неграмотен"

Featured Replies

Валери Божинов е неграмотен. Нападателят на Фиорентина, който е пред преминаване в Ювентус не можел пише на български език и дори не знаел азбуката. Това разкри пред "Жълт картон" негов съученик.

"Божинов е добро момче, но още от малък бе изключително глупав. В 7-клас той сричаше и не можеше да напише нито една дума без грешка. Не знаеше елементарни неща. Дори и азбуката. За огромно съжаление Валката изобщо не се трогваше от пълната си неграмотност. Той разчиташе на един негов приятел, който даваше пари на учителите, за да му пишат тройки. Единственото нещо, което Божинов пише без грешка е името му", заяви съученикът на голямата надежда на българския футбол.

Валери, който в момента се е побъркал по фолк певицата Алисия, не знаел нито една столица, освен София и Рим. Нападателят използвал само 200-300 думи в речника си, което никак не е чудно предвид факта, че не е прочел нито една книга.

Според запознати Алисия е с него само заради музикалния си бизнес. Силиконовата фолк изпълнителка се надявала да стане по-известна чрез връзката си с Валери и песните и да се търсят повече на пазара. Както е известно само преди два месеца Божинов се снима в клипа към песента на Алисия - "Карамел". Певачката е с 4 години по-голяма от футболиста, но това ни най-малко не притеснявало Валери, който бил лудо влюбен и пръскал маса пари по новата си изгора.

Според запознати Валери Божинов и Алисия взаимно се допълвали по интелект. Все пак фолк-бомбата била малко малко по-напреднала от Божинов и поне знаела да пише и чете.

ЖЪЛТ КАРТОН

:doh: поведението му извън терена, подклажда тази теория angry.gif

Никога няма да стане голям футболист Божинката. Ицата беше(е) прост,ама не е тъп. Валери е "хит за едно лято".

Не се учудвам... :)

Пука му на него, взима достатъчно,че и изгората си да глези. :doh:

• Автор

Е то наистина е вярно, че интелигентни футболисти в днешно време трудно се намират, но все пак както хората казват: "малко от малко"!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Е то наистина е вярно, че интелигентни футболисти в днешно време трудно се намират, но все пак както хората казват: "малко от малко"!

Бих перефразирал "малко от много малко"Фай ми пример за 5ма класни играчи с мозък cool.gif

• Автор

Чесно да ти кажа сега немога да се сетя. М/у другото да ви задам един донякъде свързан въпрос с темата. Знаете ли кой е единственият от известните треньори, който има висше образование?

доколкото знам повечето имат висше от НСА, но само Георги Василев е завършил университетска история :angry:

Ако говорим за БГ, де...........

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

• Автор

Изключи българите, защото незнам, не съм много съгласен че им ги дават от НСА, по-скоро това са някакви курсове който минават и им дават диплома, че са треньори, но не и висше. От чуждите става въпрос!

Изключи българите, защото незнам, не съм много съгласен че им ги дават от НСА, по-скоро това са някакви курсове който минават и им дават диплома, че са треньори, но не и висше. От чуждите става въпрос!

Е тук вече ме хвърли в музиката :angry: признавам, незнам

• Автор

Треньорът на Арсенал - Арсен Венгер!!!

Треньорът на Арсенал - Арсен Венгер!!!

Мерси, интересна информация biggrin.gif

Пука му на него, взима достатъчно,че и изгората си да глези. :ph34r:

Точно по този начин разсъждава и той :help:

Дано да ме опровергае, но няма да стане "голям играч"

Ми то повечето футболисти са такива ама чак пък азбуката да не знаеш...... :)

• Автор
Ми то повечето футболисти са такива ама чак пък азбуката да не знаеш...... :)

Нали и аз това викам. Поне "малко от малко". То и като му гледаш интервютата ти става ясно, че е на Вие с БГ език!

Преди години четох едно изследване от края на 90-те, според резултатите от което Роберто Баджо е (бил тогава) единственият футболист от Серия А, който има завършено средно образование.

А за нашия младок - чух го 1-2 пъти как говори по ТВ и съжалявам за това. Проблемът е повсеместен, повечето са полуграмотни, бих казал "четвъртграмотни".

Мисля, че работата на футболистите е да играят футбол, а не да пишат романи и научни трактати. Така, че тяхна си работа колко са грамотни. Важното е да играят :hush:

Ако си избрал една сфера за професия, значи си по - добър отколкото в другата... :speak:

Мисля, че работата на футболистите е да играят футбол, а не да пишат романи и научни трактати. Така, че тяхна си работа колко са грамотни. Важното е да играят :speak:

напълно съм съгласен, ако Валери вкара някой гол в мач на националния на никой няма и да му пука дали може или не може да си напише името :angry:

напълно съм съгласен, ако Валери вкара някой гол в мач на националния на никой няма и да му пука дали може или не може да си напише името :nono:

Е, на феновете сигурно няма да им пука, ама на Валери един ден ще му пука, няма цял живот все от футбола да се храни, особено като му се лепне още някоя фолк певачка.

Е, на феновете сигурно няма да им пука, ама на Валери един ден ще му пука, няма цял живот все от футбола да се храни, особено като му се лепне още някоя фолк певачка.

Те фолкпевачките стоят докаъо има каво да смучат,по кой от къде, но според мен той ще се оправи,и без да е грамотен, трябва да е събрал "колкото да осигури бъдещето" biggrin.gif

• Автор

И аз съм съгласен, че неговата работа е да играе, но поне малко от малко да знае родния си език!

Мисля, че работата на футболистите е да играят футбол, а не да пишат романи и научни трактати. Така, че тяхна си работа колко са грамотни. Важното е да играят :wors:

Да си грамотен, не означава непременно да пишеш романи и научни десертации. На повечето от тези хора им липсва елементарно възпитание и грамотност и точно затова са просташките изцепки по стадионите (в повечето случаи). От липсата на тази елементарна грамотност се продиктувани и глупавите му действия, които ще го провалят. Но какво му пука, нали си изкарва кинтити. Само че със скорота, която ги харчи и поведението му в клубните отбори, скоро може да няма желаещи да му плащат високата заплата, а той да си развява коня. Да си футболист не означава само да риташ топката, това е интелигентна игра, понякога се изисква мисъл.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Да си грамотен, не означава непременно да пишеш романи и научни десертации. На повечето от тези хора им липсва елементарно възпитание и грамотност и точно затова са просташките изцепки по стадионите (в повечето случаи). От липсата на тази елементарна грамотност се продиктувани и глупавите му действия, които ще го провалят. Но какво му пука, нали си изкарва кинтити. Само че със скорота, която ги харчи и поведението му в клубните отбори, скоро може да няма желаещи да му плащат високата заплата, а той да си развява коня. Да си футболист не означава само да риташ топката, това е интелигентна игра, понякога се изисква мисъл.

Даааа, има и такава опасност, но както е казано "едно ти липсва друго ти е в повече"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.