Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

mp3 на касета

Featured Replies

Ей хора чудясе дали може да стане запис на мp3 на аудио касета и да свири на касетофон

Ако не какъв формат са записите на касетите и с коя програма ще мога даги направа

Мерси

С кабел-че стерио жак към стерио жак.Единият край в аудио изхода на компютъра(там кадето си включваш тонколоните) другият в аудио входа на касетофона.Пускаш на запис касетофона и пускаш мп3-ката.Ако искаш само да чуваш записа на тонколоните на касетофона без да правиш запис-просто свързваш кабела и си пускаш музика от компютъра, а тя се чува на тонколоните на касетофона.

• Автор

Това добре

аз искам да направа записа на уредба която чете mp3 и има касетофон предполагам че ще стане

Според моето скромно мнение,това няма как да стане.Mp3 е компресиран цифрив аудио формат.Магнитната лента на аудио касетата е направена от феромагнитен материал и по принцип може да бъде цифров носител.Проблемът се сътои в това,че четящата глава на уредбата ти е аналогова.Изобщо,цялото четене и възспроизвеждане е анаогово,освен ако въппросната система не е снабдена с някакъв аналогово-цифров преобразувател.Надали някой би се занимавал да прави нещо подобно заради загубите на информация,които биха възникнали при триенето на лентата по главата. А дори да е цифрова,то отново няма да стане защото ще трябва да се разкомпресира.Има един начин да стане и това е с ДАТ.Но незная дали някой е правил нещо подобно.

Редактирано от Features (преглед на промените)

Bean, доколкото разбирам искаш да си запишеш музика от компютъра на аудио касета. Освен начина, който ти е казал hristop, има и друг: записваш си mp3-ките на аудио диск (ако уредбата не може да чете mp3) или на mp3 (ако може да чете), слагаш диска в уредбата и си записваш на касетка. Не мога да разбера какво му е сложното.

Ако имаш друго предвид, то не се справяш добре с обяснението.

Ха-ха... Аз както го разбрах, пича иска да запише цифровия запис на аналоговата касета, която след това да се декодира от аудиоуредбата. Демек, малко ми прилича на една девойка, която питаше как се превъртат DVD-тата, за да не я глобят във видеотеката.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

А вазможно ли е на ДВД диск да се запишат песни в аудио формат???

• Автор
Bean, доколкото разбирам искаш да си запишеш музика от компютъра на аудио касета. Освен начина, който ти е казал hristop, има и друг: записваш си mp3-ките на аудио диск (ако уредбата не може да чете mp3) или на mp3 (ако може да чете), слагаш диска в уредбата и си записваш на касетка. Не мога да разбера какво му е сложното.

Ако имаш друго предвид, то не се справяш добре с обяснението.

Да точно това имам в предвид Night_Raven :yanim: но не бях сигурен angry.gif дали е възможно затова попитах вас

Благодаря на всички

При всичко обстоятелства записът е 1:1 по време. Касета 60 минути се записва за толкова, а не като диск с няколко часа MP3 да го запишеш за няколко минути.

Всеки чел, недочел, човека казва, че има уредба, която чете мп3-ки, значи може да пъхне ЦД-то с мп3-ки и иска да ги запише на касета. Да може да стане, моята уредба също има тази функция, прочети малко своя менюал и ще разбереш как от ЦД да запишеш на касета. Успех.

• 2 години по-късно...

До тук добре, но аз имам едно питане? Как мога да запиша музиката от аудио касета на диск? Знам че качеството няма да е перфектно, защото сигнала на касетата не е цифров, но би трябвало да има някакъв начин? Някои може ли да ми каже?

До тук добре, но аз имам едно питане? Как мога да запиша музиката от аудио касета на диск? Знам че качеството няма да е перфектно, защото сигнала на касетата не е цифров, но би трябвало да има някакъв начин? Някои може ли да ми каже?

По обратния начин - изхода на касетофона/уредбата в Line in на компютъра.

• 2 месеца по-късно...

Аз искам да ви попитам..

Как мога да запиша на компютъра си ... в смисъл.. каква е процедурата ?

Аз искам да ви попитам..

Как мога да запиша на компютъра си ... в смисъл.. каква е процедурата ?

С програмка за записване на каквото минава през звуковата карта, можеш и като си говориш с гаджето от компютър до компютър да й записваш гласчето и после да си го пускаш когато ти липсва и ти е мъчно за нея.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.