Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Гадзета дело спорт": Юве, Фиорентина и Лацио в Серия "В", М

Featured Replies

Авторитетният италиански всекидневник "Гадзета дело спорт" разкри какви са решенията по корупционния скандал, който разтърси калчото. Според вестника, Ювентус, Фиорентина и Лацио ще бъдат изхвърлени в Серия "В", а Милан ще бъде оставен в "А", но няма да получи право да участва в Шампионската лига. "Гадзета дело спорт" разкрива наказанията на първа страница в днешния си брой.

Освен това, Ювентус ще започне шампионата във втора дивизия с тежкото наказание от минус 20 точки. Милан пък ще стартира в елита с минус 15. На Фиорентина и Лацио също ще бъдат отнети точки при старта, но те няма да са толкова много.

Дали разкритието на "Гадзета дело Спорт" е вярно ще стане ясно тази вечер около 21,00 часа, българско време, когато президентът на Апелативната комисия в италианския спорт Чезаре Руперто ще обяви официално наказанията на провинилите са. Изявлението му ще бъде предавано пряко по телевизията.

SPORTAL.BG

Пак с една мисъл пед мен, не заслужаваха такова наказание, а Милан пак с по-малко, ка ги наказват поне еднакъв критерий да имат :sobbing:

• Автор

То си беше ясно, че Ювентус ще го отнесат най-голям!

• Автор

Е как защо. Те са били в основата на тоя скандал с техния там директор Моджи, който уговарял съдиите! Другите просто са участвали в тази сделка, докато Ювентус са я организирали!!!

Защо?

Щото ги хванаха с пръстчето в кацата! Нищо че е само пръстче, важното е, че са ги сгащили... Другите дето гребат с чирпаците получават мъмрене пред класа и потупване по рамото.

Милан според мен...минават тънко защото .... Берлускони им е собственик и много ясно че ще им се размине с най минимална санкция :) и нали след като се заговори за скандала за вината на Ювентус ... Милан веднага се изказаха че трябва да им върнат миналогодишният тровей че си е бил тяхен ... то нали в скандала става на въпрос за миналата година за уреждането на мачовете ....А то излезе че и те са били в играта laugh.gif Че Ювентус трябва да бъде наказан най много е ясно .... но другите трябва и те по сериозно да бъдат наказани според мен .... особено Милан

П.С. извинявам се за припинателните знаци че липсват ама съм зле в поставянето им на точното място .... пълна излагация ohmy.gif:ph34r:

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

Милан според мен...минават тънко защото .... Берлускони им е собственик и много ясно че ще им се размине с най минимална санкция :) и нали след като се заговори за скандала за вината на Ювентус ... Милан веднага се изказаха че трябва да им върнат миналогодишният тровей че си е бил тяхен ... то нали в скандала става на въпрос за миналата година за уреждането на мачовете ....А то излезе че и те са били в играта laugh.gif Че Ювентус трябва да бъде наказан най много е ясно .... но другите трябва и те по сериозно да бъдат наказани според мен .... особено Милан

П.С. извинявам се за припинателните знаци че липсват ама съм зле в поставянето им на точното място .... пълна излагация ohmy.gif:ph34r:

Съвсем логично cool.gif

• Автор

Все тая. Само Интер и Киево. Това е истината

Някой хора говориха че Интер няма да стане шампион! Ами ако се сбъдне изхвърлянето на гореспоменатите отбори, кой тогава ще стане шампион ?:yanim:

ВИЖ ТУК -----> http://rapidshare.de/files/25831119/table.jpg.html

• Автор
Някой хора говориха че Интер няма да стане шампион! Ами ако се сбъдне изхвърлянето на гореспоменатите отбори, кой тогава ще стане шампион ?:yanim:

ВИЖ ТУК -----> http://rapidshare.de/files/25831119/table.jpg.html

Например РОМА

Наказанията в Италия: Ювентус, Фиорентина и Лацио - в Серия "В", Милан остава в "А"

Ювентус, Фиорентина и Лацио изхвърчат в Серия "В", а Милан запазва мястото си в елита на Италия. Това е решението на Федералния апелативен съд (CAF) по повод огромния скандал за корупция, който разтресе калчото в последните месеци. Наказанията съобщи президентът на CAF Чезаре Руперто преди минути в една от залите на стадион "Олимпико" в Рим.

"Старата госпожа", в чийто редици вече е Валери Божинов, ще започне участието си във втора дивизия на Италия с минус 30 точки. Фиорентина започва с минус 12, а Лацио с минус 7. "Росонерите", които остават в Серия "А", ще започнат първенството с минус 15 точки и няма да имат право да участват в европейските клубни турнири в предстоящия сезон.

НАКАЗАНИЯТА:

Ювентус: Последно място в шампионата 2004/2005 година, с отнемане на титлата за този сезон, както и тази през 2006 година. Започва новия шампионат в Серия "В" с минус 30 точки. Бившият главен мениджър на "Старата госпожа" Лучано Моджи трябва да плати глоба от 50 000 евро, а бившият административен директор Антонио Джираудо - глоба в размер на 20 000 евро. Двамата са изхвърлени за пет години от футбола.

Милан: Остава в Серия "А", като започва новия шампионат с минус 15 точки. На отбора се отнемат 44 точки от изминалия шампионат, което автоматично го вади от Шампионската лига и от участие в европейските клубни турнири. Вицепрезидентът на "росонерите" Адриано Галиани е изваден за една година от футбола, докато единственият пряко замесен в скандала Леандро Меани е изхвърлен за 3 години и 6 месеца.

Фиорентина: Започва новия шампионат в Серия "В" с минус 12 точки. Президентите Андреа дела Вале и брат му Диего дела Вале са изхвърлени от футбола съответно за 3 години и 6 месеца и 4 години.

Лацио: Започва в Серия "В" с минус 7 точки, а президентът Клаудио Лотито е аут от футбола за 3 години.

- Бившият президент на Италианската футболна федерация Франко Караро няма право да се занимава с футбол за период от 4 години и шест месеца, а вицепрезидентът Иноченцо Мацини е аут за пет години.

- Бившите шефове на Съдийската комисия Паоло Бергамо и Пиерлуиджи Пайрето са изхъврлени от футбола за 2 години и шест месеца.

- Съдията Масимо Де Сантис е аут за 4 години и шест месеца, а колегата му Паоло Дондарини за 3 години и шест месеца. Джанлука Папареста няма право да свири срещи за период от три месеца. Една година без футбол пък е наказанието на страничните рефери Клаудио Пулизи и Фабрицио Бабини.

Източник

Официално вече е факт,в официалния сайт на Милан потвърдиха,че остават в Серия "А".Е с -15 точки и без право на участие в ШЛ ,ама кво са 15 точки за Милан... biggrin.gif

Не мога да го проумея :hush: И милан пак останаха чисти. Щот Берлускони е собственик на половината Италия :clap: За Лацио съм от 9-годишен. Чувствам, че ако събитията продължават да се развиват така, ще сеоткажа да гледам. Но все пак си представям евентуално Лацио - рома за купата. Струва ми се, че наказанията трябваше да бъдат еднакво строги за всички отбори от Серия "А", защото щом Ювентус са си купили титлата едва ли са участвали в далаверата само 3-4 отбора. По този начин наказанията представляват едно голямо прецакване на Лацио, Ювентус и Фиорентина. Айде Ювентус - разбирам - шампиони - силен отбор. Фиорентина разбирам - 4ти - развалиха сметките на Рома и на другите "големи", ама за Лацио - не знам. ohmy.gif Слабички си бяха миналата година, на никой в паницата не бараха, ама явно е превантинна мярка. Супер разочарован съм :P

Не мога да го проумея :speak: И милан пак останаха чисти. Щот Берлускони е собственик на половината Италия :angry: За Лацио съм от 9-годишен. Чувствам, че ако събитията продължават да се развиват така, ще сеоткажа да гледам. Но все пак си представям евентуално Лацио - рома за купата. Струва ми се, че наказанията трябваше да бъдат еднакво строги за всички отбори от Серия "А", защото щом Ювентус са си купили титлата едва ли са участвали в далаверата само 3-4 отбора. По този начин наказанията представляват едно голямо прецакване на Лацио, Ювентус и Фиорентина. Айде Ювентус - разбирам - шампиони - силен отбор. Фиорентина разбирам - 4ти - развалиха сметките на Рома и на другите "големи", ама за Лацио - не знам. ohmy.gif Слабички си бяха миналата година, на никой в паницата не бараха, ама явно е превантинна мярка. Супер разочарован съм :angry:

тъй ще е докато е престъпник на чело на една държава .... и е направил монопол и на националната телевизия е собственик 4 влас в една държава :huh:

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

Аз пък си мисля, че на обжалването ще се върнат в Серия "А" :speak: И това за днешното решение за Серия "Б", ще е само "прах в очите на хората"...

Например РОМА

Е нали виждаш класирането, Аз виждам че ИНТЕР са шампиони!!!

• Автор

Абе аз така и неможах да разбера Лацио пък какви мачове са уговаряли.

Ювентус ще обжалва

Ядосани фенове излязоха снощи по улиците на Италия

Спортният съд в Рим съобщи късно снощи наказанията на замесените футболни клубове, съдии и официални лица в скандала с уредени мачове, който разтърси италианския футбол тази пролет.

Ювентус - Шампион на Италия и най-успешният футболен клуб в страната за всички времена е изхвърлен във втора дивизия и ще започне новия сезон с наказание от 30 точки. Освен това Ювентус е лишен и от титлите си през последните два сезона. Освен това ще трябва да плати глоба от 80 000 евро.

Милан - Шесткратен носител на Шампионската лига, собственост на бившия италиански министър-председател Силвио Берлускони, остава в Серия А, но ще започне сезона с пасив от 15 точки и получи забрана да не участва в европейските клубни турнири през следващия сезон. Наказан е с отнемане на 44 точки от актива за миналия сезон и глоба от 30 000 евро.

Лацио - Бивш шампион на Италия е изхвърлен в Серия Б и ще започне сезона с наказание от 7 точки и глоба от 40 000 евро.

Фиорентина - Бивш шампион на Италия е изхврълен във втора дивизия и ще започне сезона с наказание от 12 точки. Наложена му е глоба от 50 000 евро.

Лучано Моджи - Бивш мениджър на Ювентус получи забрана да не заема ръководен пост във футбола в следващите пет години и допълнително искане към футболната федерация за доживотно наказание. Глоба от 50 000 евро.

Антонио Джираудо - бивш изпълнителен директор на Ювентус получи забрана да не заема ръководен пост във футбола в следващите пет години и допълнително искане към футболната федерация за доживотно наказание. Глоба от 20 000 евро.

Адриано Галиани - Вицепрезидент на Милан получи забрана да не заема ръководен пост във футбола в следващата една година.

Франко Караро - Бивш президент на футболната федерация на Италия получи забрана да не заема ръководен пост във футбола през следващите четири години и половина.

Диего Дела Вале - собственик на Фиорентина получи забрана да не заема ръководен пост във футбола през следващите четири години и глоба от 30 000 евро.

Клаудио Лотито - президент на Лацио получи забрана да не заема ръководен пост във футбола през следващите три години и половина и глоба от 10 000 евро.

Масимо Де Сантис - един от най-добрите футболни съдии в Италия е изхвърлен от футбола през следващите четири години и половина.

Иноченцо Мацини (бивш вицепрезидент на Италианската футболна федерация) - наказан за пет години

Сандро Мекучи (вицепрезидент на Фиорентина) - наказан за 3 години и половина и глоба от 10 000 евро.

Леонардо Меани (мениджър на Милан) - наказан за три години и половина.

Tулио Ланезе (бивш президент на Асоциацията на футболните рефери в Италия) - наказан за две години и половина.

Пиерлуиджи Пайрето (ръководител на съдиите) - наказан за две години и половина.

Дженаро Мацеи (ръководител на помощник съдиите) - наказан за една година

Пиетро Инариола (член на Съдийската комисия) - получи предупреждение

Паоло Дондарини (съдия) - наказан за три години и половина

Фабрицио Бабини (страничен съдия) - наказан за една година

Джанлука Папареста (съдия) - наказан за три месеца

Клаудио Пулизи (страничен съдия) - наказан за една година

Паоло Бергамо (ръководител на съдии) - наказан доживот без право на практикуване, затова че подаде оставка преди да бъде разследван.

Косимо Мария Фери (служител в Италианската футболна федерация) - наказан доживот без право на практикуване, затова че подаде оставка преди да бъде разследван.

Джанлука Роки (съдия) - оправдан

Доменико Месина (съдия) - оправдан

Паскуале Родомонти (съдия) - оправдан

Паоло Талиавенто (съдия) - оправдан

Паоло Бертини (съдия) - оправдан.

Поне да се надяваме, че Милан няма да са шампиони. Голям шанс за Интер :wors:

Не мога да разера защо всички останали клубове ги запратиха в серия Б, а само Милан не!

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• Автор

Който има връзки винаги е облагодетелстван. За Милан става въпрос!

Някой знае ли кога ще бъде взето окончателното решение по този въпрос. Дано Лацио да остане в Серия "А" :P:)

Хайде пак почнахте с конспирациите...Берлускони не е премиер на Италия от няколко месеца вече, в момента не е никакъв,а просто един бизнесмен,каквито са и фамилията Аниели - от Ювентус и братята Де Ла Вале - от Фиорентина...Може би просто Милан имат най-малко участие в този скандал. А итяхното наказание хич не е малко - тази година изхвърчат от Шампионска Лига,почват сезон с -15 точки,което значи да кажат сбогом на ШЛ и за по-следващия сезон...Дано обаче другите отбори да спечелят обжалването и да се върнат в серия А,защото ще бъде егати първенството иначе...

Forza Milan! Campione d'Italia! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.