Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да накарам момиче да ме хареса?

Featured Replies

Здравейте, Аз съм Стоян Желев, 7 Клас и искам да ви помоля за съвет.

Във моя клас има едно мимиче, което е много готино, аз го харесвам много, но не знам дали тя мен също. Не знам какво да направя, за да се опознаем и сближим. Благодаря на всеки, който ми отовори и ми даде някакъв съвет. 

Първото нещо което трябва да направиш е да я заговориш ....

Виж дали имате общи интереси .... по които може да възникне някакъв диалог...

Примерно ... музика, книги, филми и т.н ....

Бъди искрен .... не се опитвай да се нагаждаш към някакви нейни интереси... просто виж кои са Ви общите ....

Дай и възможност да те опознае какъв си .... не крий неща с които се различавате .... но не спори с нея ...

По начина как тя се отнася към теб ще разбереш дали те харесва и тя .... ;)

На второ място .... в по късен етап може да я поканиш на среща ....

Желая ти Успех!

Странно уж математиката ми е силна ама ...

Сега си седми клас, в момента е начало на втори срок - значи преди една година си се преместил когато си бил шести клас за втори срок. Съвсем случайно и тя така.

С колко съученици се имаш ти (можете да се наречете приятели), колко от тях са момчета и колко момичета? С тях как потръгнаха нещата? Ти и Тя имате ли общи приятели/ки? По отношение на оценките колко близко сте?

• Автор

Имам доста приятели но проблема е че не мога да разбера какво мисли тя за мен. Опитвам се да го направя в чат но не знам какво да напиша

Ако не ти е ясно да ти кажа - никой не знае какво точно мисли друг човек!

Чат или час? И защо не очи в очи? Ей, това младите само пред екрана седите :)

Ами гледай да не я сталкваш, ама поогледай се какво прави с какви хора се движи, че даже и фейсбук имаш да видиш какво я интересува.

Ами изпрати и стихотворение написано за нея и ако ти се изсмее в лицето не си заслужава, губиш си времето... Така де едвали 7-класниците ги вълнува това днес, прати и песен на Lil Pump и и кажи, че тя в твоят xanax.

Шегувам се разбира се, много интересни реакции съм имал на авторски стихчета и от тогава спрях да ги пиша за всяка красива ваза. Та първо ако искаш да пробудиш интерес не трябва да разбира, че имаш такъв защото ще се шашне или ако много момчета и обръщат внимание ще си помисли, че си един от многото. Поглеждай я от време на време, виж тя как те гледа и така ще разбереш има ли и тя симпатии, може пък да ги пробудиш ако ги няма, спонтанно я питай какво мисли за това и онова и така от нищо ще завържеш разговор, и даже може да я накраш да се засмее.

преди 1 час, Стоян Иванов Желев написа:

Мерси. Имаш ли някаква идея какво мога например да и напиша за да разбере че аз я харесвам и да видя как тя ще реагира

Ами кажи и че я харесваш и ще видиш резултата

Много сте интересни с тия теми значи

Бъдете себе си и, ако сте по вкуса и ще и харесате

Не знам какво очаквате да ви отговорят

на 2.02.2019 г. в 7:50, Стоян Иванов Желев написа:

Не знам какво да направя, за да се опознаем и сближим.

Нищо не можеш да направиш, защото си ѝ безинтересен.
Тя въздиша по един батко от 9-клас и като стане тя в 9-ти, ще му пусне на него, щото той е в 11 вече и не е девствен тогава.
Иначе казано, има разминаване между твоите мераци и нейните сегашни потребности.
Не ги гледай по тинейджърските хамерикански сериали, че се натискат на твоя възраст, това е само филмов бизнес.
Да бе, измама е !

преди 1 час, Белгиеца написа:

Нищо не можеш да направиш, защото си ѝ безинтересен.
Тя въздиша по един батко от 9-клас и като стане тя в 9-ти, ще му пусне на него, щото той е в 11 вече и не е девствен тогава.
Иначе казано, има разминаване между твоите мераци и нейните сегашни потребности.
Не ги гледай по тинейджърските хамерикански сериали, че се натискат на твоя възраст, това е само филмов бизнес.
Да бе, измама е !

Как разбра, че й е безинтересен? Ти да не си от същия клас, нейна близка приятелка, с която споделя или пък си бил толкова безинтересен ти самият в седми клас.

Момчето иска просто да се опознаят. Не преекспонирай твоите изтляли комплекси.

на 2.02.2019 г. в 8:50, Стоян Иванов Желев написа:

Здравейте, Аз съм Стоян Желев, 7 Клас и искам да ви помоля за съвет.

Във моя клас има едно мимиче, което е много готино, аз го харесвам много, но не знам дали тя мен също. Не знам какво да направя, за да се опознаем и сближим. Благодаря на всеки, който ми отовори и ми даде някакъв съвет. 

Бъди естествен. Попитай я някакви тривиални неща. Все пак имате общо, защото едни и същи преподаватели ви преподават. Можеш да се поинтересуваш по кой предмет й е трудно или лесно. Съответно ти да й споделиш, ако тя е добра примерно по литература да я помолиш да ти помогне от къде си сваля материали да учи.

Тези дни времето е хубаво. Не знам от кой град си, но може да я поканиш някъде да се разходите. Ако сметнеш, че ще сте притеснени, викни някой приятел и нея с приятелка.

Може да покарате велосипеди. Да я попиташ кой филм или книга последно я е впечатлил/а, съответно ти да споделиш за теб. И ще се получи от само себе си.

преди 11 часа, Maleficient написа:

Как разбра, че й е безинтересен?

Хвърлях боб, знаеш ли колко точно познава за такива работи, ехее ...

преди 12 часа, Белгиеца написа:

Хвърлях боб, знаеш ли колко точно познава за такива работи, ехее ...

А аз помислих, че си баща й и тя ти споделя.

Жалко.

Мисля, че това с боба не работи при ментални липси. Така че опитай и с други методи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.