Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си извадя ключ за стаята ми вкъщи

Featured Replies

преди 34 минути, lupis написа:

Езикът може да се обръща, така че е без значение при покупката.

ако е от занитените, няма как да обърне езика
и честно казано, напоследък, само такива съм виждал
та си мисля, че Хадука е права

• Отговори 66
  • Прегледи 16,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

ще се занимавам с езика и с пружините там как ли не

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

и що да си усложнявам живота с обръщане на език а

:angry:

купувам си лява или дясна брава

Ако не знаеш как се обръща е по-усложнен живота ти, ама като не го осъзнаваш... Да си жив и здрав! 

преди 3 минути, elements написа:

Ако не знаеш как се обръща е по-усложнен живота ти, ама като не го осъзнаваш... Да си жив и здрав! 

ами не съм го правила, само съм виждала как става

но мога сама да си сменя брава и съм сменяла не веднъж - само казвам лява или дясна и готово

жена съм за сведение

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

ами не съм го правила, само съм виждала как става

но мога сама да си сменя брава и съм сменяла не веднъж - само казвам лява или дясна и готово

жена съм за сведение

Извинявай ако съм те засегнал на тема пол. Ника ти не е много женски, а и жените които познавам преди да питат във форума, вече са намерили кой да смени бравата. 

току-що, elements написа:

Извинявай ако съм те засегнал на тема пол. Ника ти не е много женски, а и жените които познавам преди да питат във форума, вече са намерили кой да смени бравата. 

хаха кифлите са така, ръце нямат за нищо - само за селфита

камо ли брава да сменят

мога и бушони да сменям

преди 40 минути, tonit1968 написа:

И като смениш бравата кво става след това? Ти си в къщата на баща ти и трябва да спазваш неговите правила. Като установи, че си направил тази простъпка, какво ще се случи, при положение, че човека иска да не се заключва тъпата врата! А? Скандал и така нататък. Или ще живееш по неговите правила, или си фащаш парцалите и на квартира. Много е просто.

не е сигурно, не го вкарвай в турски сериали

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

мога и бушони да сменям

Да те извикам да преточиш зелето вместо баща ми? 

Защо го метнахте така човека?Чак да му давате акъл за семейството му.Има глава на раменете си,има и родители,вярвам ще се оправят без ваша помощ.

Та,по темата.Казваш,че са от старите брави.Там са ключове от тези с номера(1-6).Отиваш при някой ключар и питаш,или търсиш в нета(видях,че са ти дали линк)за цялата серия.Друг вариант е да си намериш брава,но не мисля,че секретна ще пасне.И последен вариант,питаш родителите си дали им се намират такива ключове.

преди 3 минути, bojoviki написа:

питаш родителите си дали им се намират такива ключове.

абсуд да намери при родителите си, а и си спомням че единпът исках да сменя една такава и новата не пасна и отидох с старата, огледаха е казаха че е от по старите и ми казаха след 3 дена да дойда

така че ако купува нова обезателно да извади старата, да не се разкарва като мен

току-що, Без умствен капацитет написа:

абсуд да намери при родителите си, а и си спомням че единпът исках да сменя една такава и новата не пасна и отидох с старата, огледаха е казаха че е от по старите и ми казаха след 3 дена да дойда

така че ако купува нова обезателно да извади старата, да не се разкарва като мен

A,това като идея ми хрумна.Иначе да,вади старата и си купува нова,но пак казвам,не съм сигурен,че ако вземе секретна ще пасне.Дали не трябва да търси пак такава стара брава?Иначе може да потърси първо комплект ключове,има линк от обява.

преди 9 минути, bojoviki написа:

Защо го метнахте така човека?Чак да му давате акъл за семейството му.Има глава на раменете си,има и родители,вярвам ще се оправят без ваша помощ.

Та,по темата.Казваш,че са от старите брави.Там са ключове от тези с номера(1-6).Отиваш при някой ключар и питаш,или търсиш в нета(видях,че са ти дали линк)за цялата серия.Друг вариант е да си намериш брава,но не мисля,че секретна ще пасне.И последен вариант,питаш родителите си дали им се намират такива ключове.

Е нека и майтап да става, не само акъл да даваме ;) той дори, май на майтап пита? 

преди 25 минути, elements написа:

Да те извикам да преточиш зелето вместо баща ми? 

а ти за кво си

преди 2 минути, elements написа:

Е нека и майтап да става, не само акъл да даваме ;) той дори, май на майтап пита? 

Е да,няма проблем,лаф да става време да минава.Но съм забелязал,че по форумите,ние от БГ-то,доста се ядем с хората задали глупав или не чак толкова глупав въпрос.Тоест влизаме в темата на човека и вместо да помагаме,започваме да го плюем.Абе нещо от сорта на това в подписа ми :D

и за чеп ли не ставаш

:lol6:

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

и за чеп ли не ставаш

Не. Ама ти- май ставаш. 

преди 16 минути, bojoviki написа:

A,това като идея ми хрумна.Иначе да,вади старата и си купува нова,но пак казвам,не съм сигурен,че ако вземе секретна ще пасне.Дали не трябва да търси пак такава стара брава?Иначе може да потърси първо комплект ключове,има линк от обява.

да де аз исках да сменя стара с стара - че нещо се бе прецакала

преди 5 минути, elements написа:

Не. Ама ти- май ставаш. 

тя става за други по приятни неща

преди 9 минути, elements написа:

Не. Ама ти- май ставаш. 

ми ти като не ставаш - ще те заместя ко да прая

преди 1 час, haidukpikaso написа:

и що да си усложнявам живота с обръщане на език а

:angry:

купувам си лява или дясна брава

Не знам за теб колко сложно е да обърнеш езика с едно просто завъртане, но аз го правя за 2 секунди;)За да не си усложняваш живота, най- добре е човек да не мисли.

току-що, lupis написа:

Не знам за теб колко сложно е да обърнеш езика с едно просто завъртане, но аз го правя за 2 секунди;)

добре, браво

аз не си усложнявам живота, пък и не толкова до сложнотията ама ми е скъп маникюра

:min07:

Е, ако решиш да сменяш брава, точно маникюрът ще ти бъде най- голямото предимство- изобщо няма да ти е необходима отвертка:)

Колкото до това, дали може обикновена брава да се смени със секретна- няма никакъв проблем, стига габаритите да са същите. Най- много да трябва да се разшири дупката за патрона.

П.П. И съм забелязал, че доста хора цъкнат в Гугъла и почват компетентно да напътстват, без даже на живо да са видели това, което коментират...

Кво па толкоз, били ти видели вибратора и няколко-то дилда..голяма работа..

е ако обръща езика може да се поизцапа с масло

преди 22 минути, Madonna написа:

Кво па толкоз, били ти видели вибратора и няколко-то дилда..голяма работа..

а може да е решил да разпространява кокаин

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.