Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доближих силен магнит до лаптопа ми

Featured Replies

току-що, petie1 написа:

Ами не е много учтиво понеже нямам данни кой е този човек и утре може да завися от него.....

Аз не съм обидил никой.  Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го причини. Още чакам отговор поради каква причина се доближава магнит до компютър.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Аз не съм обидил никой.  Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го причини. Още чакам отговор поради каква причина се доближава магнит до компютър.

Аз не твърдя че сте обидил някого обясних защо не казвам... И аз чакам този отговор май аз първи го питах затова

"Още чакам отговор поради каква причина се доближава магнит до компютър."

Явно вече не му харесва инсталираната операционна система и е решил  че така най лесно и бързо може да форматира диска. Има и още една вероятност, но тя е по дълга за разправяне, за да я спомена.

преди 3 минути, Колев60 написа:

"Още чакам отговор поради каква причина се доближава магнит до компютър."

Явно вече не му харесва инсталираната операционна система и е решил  че така най лесно и бързо може да форматира диска.

Е те тва е якия формат бате що да се зверим с format C: кат може с магнита

Ми защо да не пусне една флашка с Линукс и да види какво е сътворил?

Айде пак Linux...
А дали може да работи в тази среда?
А има ли такава флашка?
Ако няма може ли да си направи?

А може да си стартира инсталатора на Windows и в ремонтна среда да се видят щетите.
Или в Windows PE среда да с свърши същото, че и повече и по-лесно.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Главата виси над плочата на 3 микрона разстояние. При развъртане от въздушната струя разстоянието става 5 микрона. Героят прави интервенция с адския магнит отвън и главата се превръща в плуг, и тук Пол Анка реве на микрофона - "гудбай май лав". HDD  от инфо носител получава новa роля на потенциален донор. В него има силни магнити, с които може да лепите снимки от сватби и погребения на вратата на хладилника, и специфичен стабилизатор AMS1117 на 3.3V. Стария ви акумулатор от телефона + стабилизатора отиват в мишката и казвате сбогом на батерии АА/ААА. Оптическия сензор на мишката в повечето случай е  МХ8640/МХ8650 и те работят под това напрежение.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

преди 6 минути, Profruit написа:

Главата виси над плочата на 3 микрона разстояние. При развъртане от въздушната струя разстоянието става 5 микрона. Героят прави интервенция с адския магнит отвън и главата се превръща в плуг, и тук Пол Анка реве на микрофона - "гудбай май лав". HDD  от инфо носител получава новa роля на потенциален донор. В него има силни магнити, с които може да лепите снимки от сватби и погребения на вратата на хладилника. и специфичен стабилизатор AMS1117 на 3.3V. Стария ви акумулатор от телефона + стабилизатора отиват в мишката и казвате сбогом на батерии АА/ААА. Оптическия сензор на мишката в повечето случай е  МХ8640/МХ8658 и те работят под това напрежение.

Много образно описваш нещата и ми е приятно да ги чета! Благодаря!

"Героят прави интервенция с адския магнит отвън и главата се превръща в плуг, и тук Пол Анка реве на микрофона - "гудбай май лав".  И още по автентично изглежда, като добавяш "елементи" като: МХ8640/МХ8658, AMS1117 и много други такива от тоя род.

преди 22 минути, Profruit написа:

Главата виси

преди 10 часа, Nikola Mihov написа:

леново е на 4 години windows 10 като го пусна и изчакам малко излиза автоматично поправяне след това мога да избера F8 или enter

Тоеа, че тръгва ремонт е някакво успокоение - зависи в коя зона на диска е заорала главата. Не, че не знаеш, де - за другите. Та евентуално може да се изолира тази зона от дяловете.

преди 1 минута, DarkEdge написа:

Тоеа, че тръгва ремонт е някакво успокоение - зависи в коя зона на диска е заорала главата. Не, че не знаеш, де - за другите. Та евентуално може да се изолира тази зона от дяловете.

Не го подтиквай с ремонта, че току виж сега взел и  триона.

току-що, Колев60 написа:

Не го подтиквай с ремонта, че току виж сега взел и  триона.

С триона шмуй трудно. Ама с дрелката мое свърши работа.

Нека снима екрана с телефон и покаже какво точно е съобщението, защото до тук си мерим кристалните сфери, смилянския боб, каймака на кафето. При 5400оборота/секунда и магнитния вуду ритуал - един аллах знае какво там е оцеляло. Просто добавих моите 5 копейки в воденицата с предния си коментар.

поздрави!

преди 3 минути, DarkEdge написа:

С триона шмуй трудно. Ама с дрелката мое свърши работа.

Смеем се ние, но днешните младежи са "гении" в много области. Никола Тесла, пасти да яде пред тях.

Боже ,боже ..............колко мъка има по тоя свят.Моканина колко е бил прав  ) :

Предлагам на автора -ентусиаст да сгъне лаптопа си на обратно............знаеш ли може да стане Трансформър или Леново Йога :)

Приятна петъчна тема сте си заформили. :) .. Да има за какво да се чешат езиците поне до понеделник.

преди 5 часа, Profruit написа:

При 5400оборота/секунда

Предполагам, че е техническа грешка. Сигурно става дума за 5400оборота/минута.

еее.png

....от тези неща не разбирам . Ама това което разбрах е , че пусналият темата е голям шегаджия и сега.........гледа сеири , понеже няма нищо интересно по телевизията за гледане......Но това с телевизията е друг проблем ! :)

А бе ?! Къде е Батко ? :lol6:

Та до къде стигна Ремонтно техническата бригада на Калдата?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.