Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

услугата user profile service не успя да влезе - и какво правим сега ???

Featured Replies

Здравейте 
чистак нов Уиндоус на 1 седмица .... 
Вкл лаптопа 
и ......... "услугата user profile service не успя да влезе "
- иии какво правим сега ??? Пак преинсталация ли ?!?

преди 10 минути, dalaidido написа:

Защо става така ? 
и няма ли по-лесен вариянт ??? :( 

Затова питай Майкрософт, които искат да убият всичко, за да им остане боклукът 10.

преди 52 минути, dalaidido написа:

Защо става така ? 

Има - като си инсталираш 7-цата, задължително му изключваш ъпдейтите и ще си влизаш в него безпроблемно за вечни времена. Особено ако е "оригинален" (предполагам се сещаш какво искам да кажа с кавичките), задължително му спри ъпдейтите.

преди 31 минути, rado84 написа:

ще си влизаш в него безпроблемно за вечни времена.

Ама много от програмите ще ти показват среден пръст. Сигурно и SP1 не трябва да се инсталира.

преди 5 минути, DarkEdge написа:

Ама много от програмите ще ти показват среден пръст. Сигурно и SP1 не трябва да се инсталира.

Глупости на търкалета! Уиндоус 7 започнах да го ползвам 2014-та - винаги "оригинален" и винаги с изключени ъпдейти. Няма програма, която да не съм успял да подкарам. Ако някоя е давала грешка, то е било заради счупена инсталация на самата програма, а не заради липсата на ъпдейти и преинсталиране на програмата е оправяло проблема. А SP1 си идва вграден във файловете за инсталиране. Не съм виждал 7-ца, на която да трябва да ѝ го инсталираш отделно.

преди 2 минути, rado84 написа:

Глупости на търкалета! Уиндоус 7 започнах да го ползвам 2014-та - винаги "оригинален" и винаги с изключени ъпдейти. Няма програма, която да не съм успял да подкарам. Ако някоя е давала грешка, то е било заради счупена инсталация на самата програма, а не заради липсата на ъпдейти и преинсталиране на програмата е оправяло проблема. А SP1 си идва вграден във файловете за инсталиране. Не съм виждал 7-ца, на която да трябва да ѝ го инсталираш отделно.

Абсолютно точно! Инсталирал съм стотици машини с Win 7. За да работят без проблеми поне до следващата смяна на хардуера (или до моралното остаряване на лаптопа), задължително веднага след инсталиране правя следните три неща:

1. Спирам напълно ъпдейтите.

2. Деинсталирам KB3138612, без който е невъзможно да се направи проверка за нови ъпдейти.

3. Слагам third party firewall и създавам правило, с което забранявам достъпа на Windows Update до интернет.

преди 1 минута, Win_user написа:

Абсолютно точно! Инсталирал съм стотици машини с Win 7. За да работят без проблеми поне до следващата смяна на хардуера (или до моралното остаряване на лаптопа), задължително веднага след инсталиране правя следните три неща:

1. Спирам напълно ъпдейтите.

2. Деинсталирам KB3138612, без който е невъзможно да се направи проверка за нови ъпдейти.

3. Слагам third party firewall и създавам правило, с което забранявам достъпа на Windows Update до интернет.

Ако 7-та не е дошла с вградена GWX, точки 2 и 3 са напълно излишни, защото само GWX можеше да прескочи потребителските настройки за ъпдейтите и трябваха по-драконовски мерки срещу нея.

А за глупостите на ДаркЕдж почвам да си мисля, че е на заплата в Майкрософт и затова промива мозъците на наивниците с неговите ъпдейти и лъже, че

преди 17 минути, DarkEdge написа:

много от програмите ще показват среден пръст

Като гледам спамът в темата върви с пълна сила и нищо конкретно освен предложението на @Freem@n, а темата набъбва...

преди 3 часа, dalaidido написа:

Какво по лесно от "monkey see - monkey do"?!?

Всичко надолу е типичен бг форум.

• Автор

отговора , ПОМОЩТА ми беше дадена още 

от Freem@n  

всичко останало е ЧАТЪРИ , да запишат нещо в брояча за коментари 

фантасти !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.