Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесва ли ми...?

Featured Replies

преди 7 минути, _слънце_ написа:

Начиии... отивай веднага при баячка (мога да ти препоръчам една- две ), да ти разтълкува съня! Много е важно и също така спешно. Защото точно този сън, се сънува три дни преди да умреш! Знам го от сигурен източник, пожелал анонимност.

Ами малко е стряскашо това

преди 2 минути, Колев60 написа:

Няма да закъснее много. Той и без това друга работа няма. А профилът ще ти го довърши, щом го е започнал. Успокойсе.

А пак да ме боли корема от смях

• Отговори 68
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, viki05 написа:

Здравейте!Момиче съм на 13 години и напоследък харесвам едно момче,но той ми дава смесени сигнали.Чувствам се объркана и една нощ сънувах,че целувам друго момче, по което си падах преди време.Какво трябва да значи това?Моля някой да ми помогне с разтълкуването на съня!😕

Това е много лошо предизвестие ако се базираш на съня...
Смесените сигнали от светофара говорят за бързоразвиваща се епилепсия,а целувката към друг предопределя съдбата ти-ще вриш там долу в едни котли и ще те ръчкат с едни неща подобни на вилици....:)
Събуди се,просто тъп сън. :)

преди 7 минути, Васето написа:

...

Васко - костинбродския славей, това ти ли си? :ohmy:

преди 1 минута, Деянчо написа:

Васко - костинбродския славей, това ти ли си? :ohmy:

Адаша Азис(Васил Боянов Траянов) ли визираш?
Не,не съм съжалявам :)

току-що, Васето написа:

Адаша Азис(Васил Боянов Траянов) ли визираш?

Как позна? :ohmy:

преди 1 минута, Васето написа:

Не,не съм съжалявам :)

Ще станеш. :)

Абе, тук доста нови попълнения има. Три месеца ме нямаше и много промени в състава станали. Да не си пък стара пушка под прикритие?

преди 3 минути, Деянчо написа:

Как позна? :ohmy:

Ще станеш. :)

Абе, тук доста нови попълнения има. Три месеца ме нямаше и много промени в състава станали. Да не си пък стара пушка под прикритие?

Няма начин :)
Мен 2 години ме нямаше та познай :)
Доста хора може да попиташ кой съм ;)

Слез в Празни приказки или във форума за Сигурност-там ще те осветлят :)

преди 2 минути, Васето написа:

Мен 2 години ме нямаше та познай :)

Аха, значи си се преродил.

току-що, Деянчо написа:

Аха, значи си се преродил.

Редактирах си поста-виж по-горе.

Слез в Празни приказки или във форума за Сигурност-там ще те осветлят :)

Аз не ходя в тия раздели. ;)

току-що, Деянчо написа:

Аз не ходя в тия раздели. ;)

Нямаш грижи-та съм от 2010 тук с прекъсвания,сам си прави извода пушка-кремъклийка ли съм :)
А ти кой си-извинявай че не попитах(пиши ми го на сметката)

преди 1 минута, Васето написа:

А ти кой си-извинявай че не попитах(пиши ми го на сметката)

Тук съм от близо година. Не съм от най-обичаните хора тук. Питай за Депутата там в празните ви приказки, но не очаквай добри отзиви. :)

преди 5 минути, Деянчо написа:

Тук съм от близо година. Не съм от най-обичаните хора тук. Питай за Депутата там в празните ви приказки, но не очаквай добри отзиви. :)

Утре сутрин.Иначе сам знаеш че няма как да се харесаш на всички.Лошо е когато мнозинството от потребителите ти скочи на врата-е тогава проблема е в теб.
Предполагам знаеш за какво иде реч...

Утре сутрин.Иначе сам знаеш че няма как да се харесаш на всички.Лошо е когато мнозинството от потребителите ти скочи на врата-е тогава проблема е в теб.
Предполагам знаеш за какво иде реч...

Знам аз. Какъв да е толкоз проблемът - това е просто едно виртуално пространство. Не ме тачат, защото съм просто по-директен и казвам това, което мисля, и като се ядосам нещо може да има някоя друга псувня. Такъв съм си аз - гадняр. :)

Питай ги, ако проявяваш интерес. Не слизам там да пиша, защото нещо не ме кефят много-много простотиите, които се дрънкат - кой какво ял, кой кого е**л, на кого не му станал и т.н., и т.н. :)

преди 5 минути, Деянчо написа:

Знам аз. Какъв да е толкоз проблемът - това е просто едно виртуално пространство. Не ме тачат, защото съм просто по-директен и казвам това, което мисля, и като се ядосам нещо може да има някоя друга псувня. Такъв съм си аз - гадняр. :)

Питай ги, ако проявяваш интерес. Не слизам там да пиша, защото нещо не ме кефят много-много простотиите, които се дрънкат - кой какво ял, кой кого е**л, на кого не му станал и т.н., и т.н. :)

Ти си знаеш най-добре :)

преди 13 часа, Деянчо написа:

Аз ако съм жена, ще бягам от него като дявол от тамян. :D

И после ще ти е тъмно в хола щото мотора на пластасовите щори спрял да се върти и само 15 см светлина останала отдолу.
Тука като сме мързеливи мотори ползваме. 

А лицето пуснала темата явно не знае че най-вероятно на 13 годишен пишлигар му е още мъничък и трябва да си търси капут за виетнамци. Ама то ако е авторка, тя откъде да ги знае тези подробности.

преди 25 минути, Белгиеца написа:

И после ще ти е тъмно в хола щото мотора на пластасовите щори спрял да се върти и само 15 см светлина останала отдолу.

Я немам такива екстри. Вие там сте от големото добрутро и сте модернизирани до най-малкия детайл. :)

преди 27 минути, Белгиеца написа:

А лицето пуснала темата явно не знае че най-вероятно на 13 годишен пишлигар му е още мъничък и трябва да си търси капут за виетнамци. Ама то ако е авторка, тя откъде да ги знае тези подробности.

Кузов, ти от личен опит ли знаеш на 13-годишните пишлигари колко са им големи?

преди 10 часа, Белгиеца написа:

Е го Джокера изгря с пореден ферман  абе ти нали си спец по психология на аватара? Що не можа да определиш пола на автора хм?

преди 4 минути, Деянчо написа:

А защо му викаш така?

Защото се хиля на глас с неговите фермани особено в Линукс раздела

преди 1 час, petie1 написа:

Що не можа да определиш пола на автора хм?

Защото тоя ник дето го виждаш сега, преди беше - Ясновидеца - по едно време !
Което ще рече, че виждам ясно как се раздвижва акивността на форума с фейк теми.

преди 12 минути, Белгиеца написа:

Защото тоя ник дето го виждаш сега, преди беше - Ясновидеца - по едно време !
Което ще рече, че виждам ясно как се раздвижва акивността на форума с фейк теми.

Хм значи ако си туря друг аватар дарбата ти ще отиде на кино ли? Тоест ти доказа думите ми че аватар и личност не е едно и също

преди 7 минути, petie1 написа:

Хм значи ако си туря друг аватар дарбата ти ще отиде на кино ли? Тоест ти доказа думите ми че аватар и личност не е едно и също

petie1

В едно михайловградско село имало един крадец, който през последните години останал почти без работа. Всяка вечер, прибирайки се от мегданя (площада на селото), той, оглеждайки се наляво и надясно, свалял каскета си от главата и го хвърлял в двора на съседа. После, прескачайки оградата  си прибирал каскета и направо в къщи. Никой не го забелязал до сега. Та така и с нашия "Белгиец". Направил си една камара регистрации с мъжки, със женски, само от среден род не зная дали има профил. И понеже няма работа, днес си пише тема от някое женско име като се представя като 13-15 годишна, напише някоя глупост и на следващия ден почва да си пише на себе си коментари. Не прави лошо човека. Поне увеличава трафика на форума, но и същевременно се излага, като казва, че някой правел фейк теми. От него по голям фейкаджия , във форума няма. Тази му практика е твърде отдавна и се радва, че хората не я забелязвали. И не го прави само тук, а и по други форуми.

преди 9 минути, Белгиеца написа:

Иди доказвай че нямаш сестра сега, ха ха ха ...
Вече всички разбраха каква е тя.

Супер и със сестра се сдобих тази котка ти взе здравето а Джокер? Виждаш ли хората се програмират много по лесно от компютрите та с две две драги ми Джокер благодаря за развитието на аватара ми ако си хитър ще усетиш бъзика

преди 6 минути, petie1 написа:

Супер и със сестра се сдобих тази котка ти взе здравето а Джокер? Виждаш ли хората се програмират много по лесно от компютрите та с две две драги ми Джокер благодаря за развитието на аватара ми ако си хитър ще усетиш бъзика

За каква сестра лафи белгийския бе, Пепе?

преди 9 минути, Колев60 написа:

petie1

В едно михайловградско село имало един крадец, който през последните години останал почти без работа. Всяка вечер, прибирайки се от мегданя (площада на селото), той, оглеждайки се наляво и надясно, свалял каскета си от главата и го хвърлял в двора на съседа. После, прескачайки оградата  си прибирал каскета и направо в къщи. Никой не го забелязал до сега. Та така и с нашия "Белгиец". Направил си една камара регистрации с мъжки, със женски, само от среден род не зная дали има профил. И понеже няма работа, днес си пише тема от някое женско име като се представя като 13-15 годишна, напише някоя глупост и на следващия ден почва да си пише на себе си коментари. Не прави лошо човека. Поне увеличава трафика на форума, но и същевременно се излага, като казва, че някой правел фейк теми. От него по голям фейкаджия , във форума няма. Тази му практика е твърде отдавна и се радва, че хората не я забелязвали. И не го прави само тук, а и по други форуми.

Нищоправенето, бай Стефане, е опасна работа. Може да побърка човека.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.