Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесва ли ми...?

Featured Replies

преди 1 минута, Деянчо написа:

За каква сестра лафи белгийския бе, Пепе?

За оная дето е труженичка на околовръсното шосе

• Отговори 68
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Деянчо написа:

За каква сестра лафи белгийския бе, Пепе?

Нищоправенето, бай Стефане, е опасна работа. Може да побърка човека.

Обикновено точно това се случва много често. Ето ти пример за това с милото ни..."Белгийче" Мръднало е яко, че и...настрани!

преди 5 минути, Колев60 написа:

petie1

В едно михайловградско село имало един крадец, който през последните години останал почти без работа. Всяка вечер, прибирайки се от мегданя (площада на селото), той, оглеждайки се наляво и надясно, свалял каскета си от главата и го хвърлял в двора на съседа. После, прескачайки оградата  си прибирал каскета и направо в къщи. Никой не го забелязал до сега. Та така и с нашия "Белгиец". Направил си една камара регистрации с мъжки, със женски, само от среден род не зная дали има профил. И понеже няма работа, днес си пише тема от някое женско име като се представя като 13-15 годишна, напише някоя глупост и на следващия ден почва да си пише на себе си коментари. Не прави лошо човека. Поне увеличава трафика на форума, но и същевременно се излага, като казва, че някой правел фейк теми. От него по голям фейкаджия , във форума няма. Тази му практика е твърде отдавна и се радва, че хората не я забелязвали. И не го прави само тук, а и по други форуми.

Така айде сега аз да ви науча нещо нищо че съм по млад от теб,така наречените от теб регистрации се наричат аватари обикновено нямат нищо общо с личноста която седи зад тях,обикновено се използват за манипулиране като в случая с нашия Белгиец или така нареченето програмиране на хора които колкото са по необразовани толкова е по лесно да го правиш пример Ютуб и плоската земя .

Белгиеца по принцип прилага трикове стари колкото света така че е ясен........

преди 4 минути, petie1 написа:

Така айде сега аз да ви науча нещо нищо че съм по млад от теб,така наречените от теб регистрации се наричат аватари обикновено нямат нищо общо с личноста която седи зад тях,обикновено се използват за манипулиране като в случая с нашия Белгиец или така нареченето програмиране на хора които колкото са по необразовани толкова е по лесно да го правиш пример Ютуб и плоската земя .

Аз , това което си написал, съм му го казвал още през далечната 2007 година, но то горкото и момче освен всичко друго, не може и да помни! Жена му тогава, по точно през 2006 година му разреши и даде пари да му прекарат интернет.

преди 3 минути, petie1 написа:

След 2005г. тука имам регистриран само този ник.
Тука бъзиците бяха преди 2006г.
Сега ги ебавам ония на сателитните форуми, да не могат да разберат кой пише там.
Защото е много скучно при тях, та да има разнообразие.

преди 3 минути, Белгиеца написа:

След 2005г. тука имам регистриран само този ник.
Тука бъзиците бяха преди 2006г.
Сега ги ебавам ония на сателитните форуми, да не могат да разберат кой пише там.
Защото е много скучно при тях, та да има разнообразие.

Друг път не ми излизай с номера че компютрите са по лесни за програмиране от хората и че съм студен когато помагам на Ани да речем,аз самия съм решил че искам да бъда студен към външи хора освен към която трябва

преди 4 минути, petie1 написа:

Друг път не ми излизай с номера че компютрите са по лесни за програмиране от хората и че съм студен когато помагам на Ани да речем,аз самия съм решил че искам да бъда студен към външи хора освен към която трябва

Да, ама не зная защо толкова често си пишете с Белгийчето! Явно и на теб ти е хвърлил око.

преди 17 минути, Колев60 написа:

Аз , това което си написал, съм му го казвал още през далечната 2007 година, но то горкото и момче освен всичко друго, не може и да помни! Жена му тогава, по точно през 2006 година му разреши и даде пари да му прекарат интернет.

Демек мъж под чехъл? Ма тези белгийки много опассни бе

току-що, petie1 написа:

Демек мъж под чехъл? Ма тези белгийки много опассни бе

Неговата е абсолютна кукла. Даже ни я показа на снимки преди няколко години.

преди 2 минути, Колев60 написа:

Да, ама не зная защо толкова често си пишете с Белгийчето! Явно и на теб ти е хвърлил око.

Ами всъщност цялата дандания тръгна от Линукс раздела аз мразя лъжите и глупостите та често му опонирам там та после премерихме сили в темите на Ане

преди 4 минути, Колев60 написа:

Неговата е абсолютна кукла. Даже ни я показа на снимки преди няколко години.

Е ми да му е жива и здрава лошо нема

преди 1 минута, petie1 написа:

Ами всъщност цялата дандания тръгна от Линукс раздела аз мразя лъжите и глупостите та често му опонирам там та после премерихме сили в темите на Ане

И ти какво? Вързваш му се. Не му обръщай внимание както правят много от форума и си карай живота. На мен не ми пречи, щото съм му свикнал на хвалбите и влиянието му сред белгийското общество.

преди 2 минути, Колев60 написа:

И ти какво? Вързваш му се. Не му обръщай внимание както правят много от форума и си карай живота. На мен не ми пречи, щото съм му свикнал на хвалбите и влиянието му сред белгийското общество.

Ако ги пляска едни лъжи аз му опонирам иначе хич не ми пука сега се хилих с глас на глупостите му,самия форум не го приемам сериозно приемам го като някакво шоу за разлика от някои хора като Мегуми с която спорехте в една тема

преди 5 минути, petie1 написа:

Ако ги пляска едни лъжи аз му опонирам иначе хич не ми пука сега се хилих с глас на глупостите му,самия форум не го приемам сериозно приемам го като някакво шоу за разлика от някои хора като Мегуми с която спорехте в една тема

Добре. Оставям ви аз защото го няма Белгийчето.  Прибраха го на топло в кревата и сега се чуди как да си поиска! Лека ви нощ от мен!

преди 9 минути, petie1 написа:

за разлика от някои хора като Мегуми с която спорехте в една тема

Аз само като чуя на тази името и изтръпвам. :scared:

преди 1 минута, Колев60 написа:

Добре. Оставям ви аз защото го няма Белгийчето.  Прибраха го на топло в кревата и сега се чуди как да си поиска! Лека ви нощ от мен!

Лека нощ!

преди 3 минути, Деянчо написа:

Аз само като чуя на тази името и изтръпвам. :scared:

Лека нощ!

Абе за какви "меки гуми" пишете и двамата? То девойчето нали си смени ника бре! Нещо още по екзотично измисли.

преди 6 минути, Колев60 написа:

Ами лека

преди 4 минути, Колев60 написа:

Абе за какви "меки гуми" пишете и двамата? То девойчето нали си смени ника бре! Нещо още по екзотично измисли.

Ако си смени и дилъра, ще е екстра. :)

преди 1 минута, Деянчо написа:

Ако си смени и дилъра, ще е екстра. :)

Дидко! Станал си още по атрактивен от по рано. Браво!

Затварям темата заради прекалени офтопици.  Ако авторката пожелае темата да се отключи, нека ми пише на ЛС 

Правила за ползване на форумите

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

2.18 Ако една тема бъде изчерпана или излезе по какъвто и да е начин от рамките на правилата на форума, по преценка на администраторите или модераторите, или по препоръка на някой потребител, може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, добре е да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването й.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.