Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изтрит твърд диск

Featured Replies

Това ми хареса :) Не знаех, че може да се крие по този начин диск, така че да липсва и от disk management.

• Отговори 58
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само дето изглежда празен. Ако е имало информация на него, не е зле да се прегледа със софтуер за възстановяване на данни.

преди 1 минута, Raze написа:

Не знаех,

Не си само ти, който не знае какво не знае... :cool:

Така е, никога не е късно и излишно да се научи нещо ново. Въпроса е и като ти трябва да се сетиш за него...

Авторката уж каза, че нямало важна информация, но ако иска може да пробва с програмите, които и предложихме по-рано и на ЛС.

Както виждаш систематично получих необходимата информация, за да решим проблема. Който се оказа съвсем не хардуерен... :) 

Като пише мацка за помощ темата става до края на деня 5 страници и всички се избивате да пишете .А ако пише някой мъж накрая проблема не е решен :D

А на мен друго не ми стана ясно. Авторката пише така: "Преди около час видях,че съм изтрила твърдия ми диск "D:" Посочила е диска за изтриване. Веднага ще излезе съобщение за потвърждаване на тази процедура. За да завърши изтриването, няма как да не е видяла съобщението, но независимо от това, се разбира, че отново го е потвърдила. Друг е въпросът, къде и какво е гледала. Мои разсъждения!

преди 12 минути, adersa написа:

Като пише мацка за помощ темата става до края на деня 5 страници и всички се избивате да пишете .А ако пише някой мъж накрая проблема не е решен :D

Мацките са с приоритет бре.

преди 11 минути, whitepixel написа:

Леле колко писанаци за нещо, което се вижда още от първата картинка

Редът се на опашката да и помагат а за някое момче му спукват темата от спам от подигравки този проблем на мацката можеше и с 1 страница да се реши имам чувството че на някой бавно развиваща се обясняват .

Добре, че офтопикът започна след като се свърших работа...

преди 34 минути, adersa написа:

Твоят коментар е от най-помагащите ша знаш. Направо дава решението на проблема. Що не се научиш да си траеш - мълчанието е злато!

преди 25 минути, Колев60 написа:

А на мен друго не ми стана ясно. Авторката пише така: "Преди около час видях,че съм изтрила твърдия ми диск "D:" Посочила е диска за изтриване.

Много просто - не е би диалог за изтриване. :) 

"Много просто - не е би диалог за изтриване"

Редно е аз да ти се смея,а не ти на мен.

Какво си казал с това изречение? Аз не го разбрах!

преди 3 минути, Колев60 написа:

Какво си казал с това изречение? Аз не го разбрах!

И аз не разбрах! А е хубаво да знаеш. 

преди 6 минути, Колев60 написа:

Аз го разбирам така, че авторката просто по инерция се е съгласила със съобщението.

преди 24 минути, Meri Meri написа:

И аз не разбрах! А е хубаво да знаеш. 

Аз го разбирам така, че авторката просто по инерция се е съгласила със съобщението.

В поста на авторката няма никъде написано по инерция или каквото и да било уточнение, как е успяла да изтрие цял един диск. В случая  "D"

преди 52 минути, Колев60 написа:

Редно е аз да ти се смея,а не ти на мен.

Я, пак! Посочи къде съм направил такова нещо и публично ще се линчувам!
А когато напиша някоя дивотия, ще си заслужа и осмиването!

@Колев60, много поттебители, цъкат безразборно...в повечето случаи на "yes".  Особено, такива, които ползват локализиран графичен интерфейс! И стават грешки...

преди 9 минути, DarkEdge написа:

Я, пак! Посочи къде съм направил такова нещо и публично ще се линчувам!
А когато напиша някоя дивотия, ще си заслужа и осмиването!

Виж какво те питам а ти какво отговаряш.

Попитах те какво искаш да кажеш с това, че аз не го разбирам.

Ако е имало диалог, то той не е бил за изтриване (защото не е бил изтрит), а за добавяне на диска към създадения пул.

преди 2 минути, DarkEdge написа:

Ако е имало диалог, то той не е бил за изтриване (защото не е бил изтрит), а за добавяне на диска към създадения пул.

Сега да те помоля най учтиво: Ако можеш, моля те да го покажеш нагледно как става това. Ако ли не, отдръпни се и не ми отговаряй, защото , прочети какво има още в поста ми:   "Друг е въпросът, къде и какво е гледала. Мои разсъждения!"

преди 2 минути, DarkEdge написа:

Дано, не го сметнете, за оффф, но да питам:

@DarkEdge, тази "екстра" на W10, някаква интерпретация на RAID, на ниво ОС ли е? Нещо не схеащам смисъла на този "инструмент".(

преди 5 минути, Колев60 написа:

как става това.

Показано е в диалозите от този надолу.

преди 1 минута, street racer написа:

тази "екстра" на W10

дава възможност да се обединяват няколко дискови пространства в едно. Примерно ако в локалната мрежа има няколко споделени дяла на няколко машини, да не се налага да ги закачаш всичките поотделно, а да направиш едно обединено дисково пространство и да го монтираш като един дял на локалната машина.

Знам само, че след всички тези коментари и липса на отговори от постващя темата с ценната информация е отдавна свършено!!

Абе шемети май не е диск а най ми било дял

преди 44 минути, Емил Костов написа:

Знам само, че след всички тези коментари и липса на отговори от постващя темата с ценната информация е отдавна свършено!!

Емо!

Въпросът ми беше предимно към авторката на темата и най малко към уважавания от мен колега. Но той както винаги реши, че може и той да отговаря на питащите. Хубава работа, но...модераторска! Дали да не взема и да ви тегля на всичките една майна, се чудя!

преди 6 минути, Колев60 написа:

Емо!

Въпросът ми беше предимно към авторката на темата и най малко към уважавания от мен колега. Но той както винаги реши, че може и той да отговаря на питащите. Хубава работа, но...модераторска! Дали да не взема и да ви тегля на всичките една майна, се чудя!

Е??? Ти пък що се засегна. Какво лошо казах и с какво те обидих теб лично?

преди 11 минути, DarkEdge написа:

Тцъ, септември е

Тцъ и ти не позна Април е

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Е??? Ти пък що се засегна. Какво лошо казах и с какво те обидих теб лично?

И ти като него четете! НА ДИАГОНАЛ! Аз не се обиждам, защото по добре от вас зная, че тук може да се пише всичко. Лошото е, че вие не го знаете!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.