Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световна лига по волейбол 2006, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

Featured Replies

Айде пишете каквото ще пишете, че пак ще затворят темата cool.gif:P

Смятам че българите не трябва да си правят сметки, а да си бият наред! Да сме първи в групата, незнам как ще им дойдат 5 мача, но нали и другите ще играят толкова, така че до последно незнаем кое от четирите места ще заемем, дано да е първо :wors:

УСПЕХ СРЕЩУ ИТАЛИЯ !!!! :down::)

• Отговори 306
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Бихме италианците с резервите. Какво може още да искаме!!! Бихме световния, олимпийския от Сидни, олимпийския от Атина и европеййски шампиони. И всичките с 3 на 0. БРАВО!!!

Кое по напред жребия ли - волейбола ли ?

Ами скъсахме и Италия, просто Франция и Русия май са следващите и ако и тях ги бием с по 3 -0, просто ще останем завинаги в Историята като най - добрия от най - добрите! Нека поне за миг да помечтаем и чакаме утре и неделя - дано се сбъдне прогнозата ми !!!

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ !!!!!! :):beer11::wors:

Браво момчета отново 3:0 :):beer11::wors:

Мнооого мудно, едвам дочаках края..Честито, но все пак аз съм привърженичка на красивите победи и играта с хъс..Кой му е фризьор на Лашко???Бая го беше лашнал в главата:)хах

п.п. Следващият, моля!!!

FIVB World Ranking - Men

1.Brazil - 278.00 Points

2.Italy - 223.00

3.Serbia & Montenegro - 186.00

4.Russia - 169.00

Караме ги наред biggrin.gif Следва Русия :)

Добре е, от над 10 години не съм виждал нашите толкова често да успяват да спечелят гейм, който губят с 24 на 22-23, и вчера срещу сърбите и днес срещу италианците .... взели са да показват психологическа устойчивост нашите :):)

Наистина и при волейбола и при футбола спец. за клубния са започнали да имат спортно поведение!

Няма го това - отиваме да паднем с по - малко, онова комплексиране!

Сега за щастие всички играят с хъс, борбеност и самочувствие! Откъде го взеха ?:)

Абе чесно казано не играха много добре. Ама то е заради резервите! Много ме кефи нашия треньор кви физиономии прави. Страшен е!!!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Можеха да си позволят да играят както си поискат, както и да диктуват темпото и развоя на мача.На Мартин Стоев по някое време му стана досадно и си помислих, че ще пусне основния състав да ги отупа набързо:)Ноооо..той реши, че може да подразни още малко италианския треньор, който беше скрил тактиката на отбора в сакото си:))

И Мартин Стоев можеше да влезне за малко като разпределител biggrin.gif . Така де, да се пораздвижи :)

Наште нямат спиране просто. Италианците бяха разгромени, особено в първия и третия гейм, където ги бихме с резервите :)

Супер!Много се радвам!България ще става световен шампион!

Е по-спокойно, нали знаете че домакините (които и да са те, нямам впредвид Руснаците конкретно) е трудно да ги биеш :P

Е по-спокойно, нали знаете че домакините (които и да са те, нямам впредвид Руснаците конкретно) е трудно да ги биеш :P

Не са толкова трудни, нали Италия ги би насред Москва biggrin.gif

Сърбия и Черна Гора:Франция - 3:2 (26-24 22-25 25-19 20-25 18-16)

ПолуФинали

Русия:Бразилия

България:Франция

Късмет на момчета в мача с Франция!

То сега малко тъпо, защото Русия и Бразилия играят в момента и срещата е без значение за полуфиналните двойки! Утре пак ще се срещнат! Трябва да смажем и французите, за да може да смачкаме домакините от Русия! Да им се покаже кой командва в тяхната "къща" cool.gif !

И аз пожелавам успех дано да не се изморят, все пак французите трябва да са по уморени, защото играха три срещи с по пет гейма!!! И какъв отбор са като имат две загуби от Сърбия и Русия, и победа над Италия с 3-2!

И аз пожелавам успех дано да не се изморят, все пак французите трябва да са по уморени, защото играха три срещи с по пет гейма!!! И какъв отбор са като имат две загуби от Сърбия и Русия, и победа над Италия с 3-2!

Ти не гледай така победите и загубите .... треньора на Франция сподели, че нарочно паднали, защото не всеки ден можела да дойде възможността за игра срещу България на полуфинал ...

Как ме изнерви само не е истина, дано нашите им покажат на какво са способни :rolleyes:

Много трябва да внимаваме с Ruette иначе ще стане сложно

А за Бразилия - Русия лично аз имам предпочитания към Бразилците и мисля, че са по-стойностният отбор

040716andre.jpg

.... треньора на Франция сподели, че нарочно паднали, защото не всеки ден можела да дойде възможността за игра срещу България на полуфинал ...

Тоя май нещо ни подценява! Няма лошо :) Ще си говорим след мача :rolleyes:

треньора на Франция сподели, че нарочно паднали, защото не всеки ден можела да дойде възможността за игра срещу България на полуфинал ...

А някой сети ли се да му 'сподели' за тежките последствия след мач с нас?!

3:0 не всеки може да го издържи. Да си вземе хапчета човека.

Диря тука една култова снимка на един френски треньор от 1993-та...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.