Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световна лига по волейбол 2006, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

Featured Replies

Абе наистина ли БНТ няма да излъчват волейбола днес и утре angry.gifangry.gifangry.gif В програмата им пише че ще дават запис на мача с Италия, а за утре няма никакво излъчване :angry:

• Отговори 306
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И аз това се чудя, защото гледах предварителната програма и пише че ще дават световно по баскетбол и футбол от местното първенство! Не трябва да се излага " олимпийската телевизия ", да прочете какво пишем и да се хваща в ръце - трябва да предава задължително полуфинала и финала !!!!! angry.gifangry.gifangry.gif

Те кво си мислят че не ни интересува ли! Ей от телевизията - :angry::) не сте познали!

Вчера след мача казаха, че "ще се видим пак утре", обаче наистина в програмата не пише, че ще ги дават. М/у другото в колко часа е мача, че незнам?

Вчера след мача казаха, че "ще се видим пак утре", обаче наистина в програмата не пише, че ще ги дават. М/у другото в колко часа е мача, че незнам?

Преместиха го от 3 :angry:

Абе и снощи на спортните новини казаха че ще го предават (или поне така ми се иска да са казали :angry: ).

Иначе е от 15:00 българско време и поне в програмата на RTS (сърбите) пише че ще предават и полуфиналите и финалите. Не знам сега след като сърбите си тръгнаха дали наистина мислят да ги дават, но ще е голям позор да се мъча на някакъв 150 kbits stream а нашата национална ТВ да не даде нищо angry.gif

Редактирано от Miroslav Penchev (преглед на промените)

Аз досега мач не съм пропуснал от Световната лига ... по руската Спорт ги дават всичките, така че за това нямам притеснения :)

Да не е онази с емблемата една единица в дясно. Само тая руска имам! Ама не ми се вярва по нашето Канал 1 да не го дават!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Възловият мач ще бъде предаван пряко по Канал 1!

инфо: sport1.bg

мисля, че Канал 1 са задължени да ги дават, поне в договора за участие в Световната лига има такава клауза за задължително теливизионно покритие ;)

а програмата се казва "Спорт Планета" :)

Аз досега мач не съм пропуснал от Световната лига ... по руската Спорт ги дават всичките, така че за това нямам притеснения ;)

Ами аз от голямото чудене :) кой сателитен оператор да си избера и сега за малко да остана без мач

мисля, че Канал 1 са задължени да ги дават, поне в договора за участие в Световната лига има такава клауза за задължително теливизионно покритие ;)

Вярно е че са задължени, ама с тази тяхна Програма - притесниха ме ohmy.gif

Редактирано от Miroslav Penchev (преглед на промените)

Моята информация е, че мачът ще се предава директно от 15:00 и дано е достоверна :)

Надявам се всички оценяват какво правят българските волейболисти. Бразилия във волейбола е еквивалент на бразилците във футбола, така че можем да си направим изводите на какво ниво е българският волейбол в момента. Отдавна следя с интерес изявите на българските волейболисти и смятам,че това е един от най-силните ни състави въобще. Няма кавги, интриги, разправии и прочие. Тук още веднъж се потвърждава теорията, че волейболистите като цяло са доста по-интелигентни от футболистите и това си дава отражение, но да не задълбавам ;)

Успех на българите ;)

Интересно защо обаче в сайта на Агенция "Фокус" пише, че мачът започва в 18.00 часа. Коя е вярната информация!

Информацията за 15.00 ч. е вярна, официалния източник е Федерацията и нейния сайт !!

Виж тук ! - това е часът + 3 ч. и получаваш в колко ще се играе българско време!!!! cool.gifcool.gif

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

Е остана само да пожелаем успех на нашите момчета. :nono:

Интересно защо обаче в сайта на Агенция "Фокус" пише, че мачът започва в 18.00 часа. Коя е вярната информация!

Разместиха ги полуфиналите, за да има повече публика на Бразилия-Русия. :nono:

От 15 часа е нашият мач.

По-добре така... ще имаме повече време да почиваме за финала!

Стискайте палци :)

Бах маааа му... както се вика!

Нема да е лошо нашите да седнат да поиграят малко! ohmy.gif

Много, много разочарован. Може би само Жеков играеше. Тъй и тоя блок не го оправиха. От три гейма поне два бяха от блок аут.

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Точно от това се опасявах...че срещу по слабия ще паднем sad.gif

Бихме трите най големи отбора...и накрая пак само до полуфинал sad.gif

Жалко че...направо смазахме грандовете и накрая нищо ;)

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

Тоя блок аут и тая защита на французите, както и нашия сервис и атаката /30% все пак ужас/ с извинение ни е*аха майката!

Ако бяхме паднали от Бразилия, нямаше да ме е яд, но да паднем от отбор с 2 загуби в групата просто не е честно ;) . Поне дано вземем медал. Както се казва - ''И сме по-красиви и сме по-добри'' :yanim:

Нервите им не издържаха,а можеха по-добре да играят. sad.gif

Ооооофф ужас...верно само Жеков играеше....и снарядите на Казински беха без барут..мн гадно мноооого...а кво им стана няма обеснение маа му стара...верно както говорителя каза и по физиономийте им личеше...ужасс и поне един гейм не фанахме..еми аре ша им дишаме праха и тва е!

всичко беше "само страх", за пръв път в ролята на фаворити и загубихме от най-слабия отбор с когото играхме досега ;(

Концентрация им липсваше sad.gif и както казахте "страх"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.