Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световна лига по волейбол 2006, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

Featured Replies

Да бе тоя страх от Бразилия го немаше са се щукна маа му :stop:

• Отговори 306
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Бяхме достойни за златото, просто момчетата не си повярваха докрай sad.gif

Сега да го коментираме файда няма. :stop: Станалото -станоло,но поне третото място да можем да вземем. sad.gif

Сега да го коментираме файда няма. :stop: Станалото -станоло,но поне третото място да можем да вземем. sad.gif

А кога ша се гледа тая 'борба' за третото място?

и мене много ме яд! Наистина слаб отбор са французите, ще видите на финала който и да е ще ги смаже направо! Те само срещу нас успяха да направят нещо!

Да не съм лош пророк, ама пак ще сме си четвърти, ние ако не сме първи, трето място не ни удовлетворява! Гадно ми е от тая загуба! sad.gif

Да не съм лош пророк, ама пак ще сме си четвърти, ние ако не сме първи, трето място не ни удовлетворява! Гадно ми е от тая загуба! sad.gif

Да верно е тва...са няма да има хъс и ша се отпуснат още поечее...еее...дано верно не си лош пророк :stop:

Жалко, вместо да ги смачкаме след натрупаната скорост, взехме че направихме толкова слаба изцепка, но нищо трупаме опит и като си изградим и психиката, защото таланта го имаме, скоро ще вземем титлата в лигата.

Франция показаха класата си ...

Как може да подценявате отбора който има най-резултатния нападател, сигурен съм, че и на финала ще се представят достойно срещу Бразилия.

Дано поне ние бием Руснаците и вземем трето място.

Edit: не съм сигурен, но мисля че Евгени не направи нито един блок .... а това за централен блокировач си е доста зле ;(

Владо и Матей с по 9 и 8 точки, а Рует с 20 o.O

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Много жалко за загубата,но в спорта е така не винаги побеждава по-добрия.Трябва обаче да сме благодарни на тези момчета за това ,което направиха досега.А утре каквото стане!За мен те пак са победители.Успех,момчета! :speak::questions:

Русия:Бразилия - 1:3 (19-25 19-25 29-27 27-29)

Финали:

Русия:България - Утре от 15:00 часа - Борба за 3-то място

Франция:Бразилия - Утре от 18:00 часа - Борба за 1-то място

Според мен Франция трябва да спечели. Бразилиците ги видях каква стока са. Не заслужават да спечелят златото, след като бяха разгромени от наште с 3:0.

А Франция заслужават ли с тия 2 загуби в групата :P

Заслужават, защото ако не ни бяха спрели, сега щяхме да мачкаме за пореден път Бразилия и да вземем златото. :speak:

Виждате какъв нонсенс се получи тази година в Лигата! Просто България си заслужаваше да е първа и ако бразилците спечелят купата, трябва после да ни дойдат на крака и да ни я дадат ! cool.gifcool.gif

Никой не ни е виновен! Можехме да сме първи,но явно нямаме самочувствието на лидери и затова сега дано поне третото място вземем.Давайте, момчета, разкажете играта на браточките!

offtopic: Е, ще превключвам да викам и за Шуми от време на време...Леле, изтръпнах на старта:yanim:

Е днес пак нещо с хъс не играхме :huh:

Блока слаб,сервиса посредствен и атаката не каквато я знаем....

Е да ни е честито 4-то място за .... 3-ти път :P

Въпреки че можехме да зашеметим света....но явно има доста път да извърви още този ни състав...

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

Все пак и 4-то място е голямо постижение

E,така е,но след тия победи можеше поне 3-то място да хванем.

Да верно е тва...са няма да има хъс и ша се отпуснат още поечее...еее...дано верно не си лош пророк :lol6:

Май се оказах пророк - лош в случая , обещавам другия път да съм добър !! sad.gif

Еееее стига де...са верно не е време за оптимизми обаче..АРЕ ЧЕСТИТО му се вика и тва е!

--------------------

Кой ни мрази под нас да лази!! :)

4-то място тази година, догодина 1-во :)

Можем да сме горди, че преди загубите, момчетата играха страхотно и с хъс! :) Браво на тях и поздравления :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.