Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 или windows 10?

Featured Replies

преди 19 часа, Bryca03 написа:

Кой windows предпочитате? Windows 7 или windows 10 и защо?

Между другото кой windows е по-добър за тази система?

Без име.png

За тази машина по-добре слагай Windows 10, само това мога да ти дам като съвет. Моята машина е малко по-добра в отношение на VGA и CPU-то и макар че съм с пиратска ОС, последно съм го преинсталирвал 2016г. И в близките 5-10 години мисля че няма и да се наложи да го направя отново надявам се. А относно кой от двата - въпрос на личен избор.

преди 5 часа, Still Hustlin написа:

7

7 но при една нова конфигурация, която няма драйвери ще използваш 10. 

преди 1 час, Емил Костов написа:

7 но при една нова конфигурация, която няма драйвери ще използваш 10. 

Бе и 10-ката става.

току-що, Still Hustlin написа:

Бе и 10-ката става.

Аз не казвам, че не става! Като почетеш малко и се поразровиш ще си я направиш да работи перфектно. Не харесвам това, че Майкрософт те карат да ровиш и да пипаш където не ти е работа, а и не всеки потребител има уменията и знанията да го направи. Една грешна стъпка и Windows е съсипана. За какъв х*й някой ще ме принуждава да ровя в регистрите? Ами е нахален и си пуска безумни updates, дето и тях трябва да забранявам, контролирам и прочие. Това е проблемът на 10. 

преди 49 минути, Емил Костов написа:

Аз не казвам, че не става! Като почетеш малко и се поразровиш ще си я направиш да работи перфектно. Не харесвам това, че Майкрософт те карат да ровиш и да пипаш където не ти е работа, а и не всеки потребител има уменията и знанията да го направи. Една грешна стъпка и Windows е съсипана. За какъв х*й някой ще ме принуждава да ровя в регистрите? Ами е нахален и си пуска безумни updates, дето и тях трябва да забранявам, контролирам и прочие. Това е проблемът на 10. 

Аз винаги съм спирал всякакви updates. От ХП до 10.

преди 23 минути, Still Hustlin написа:

Аз винаги съм спирал всякакви updates. От ХП до 10.

Да, но до 10 всичко става с 2 кликания на мишката. При 10 се започват глупостите. Влизане в регистри и какво ли още не.

преди 21 часа, Емил Костов написа:

За какъв х*й някой ще ме принуждава да ровя в регистрите? Ами е нахален и си пуска безумни updates, дето и тях трябва да забранявам, контролирам и прочие. Това е проблемът на 10. 

В случая и това е преодоляно с едно кликване.
Неофициална версия на български

току-що, Бонбон с катран! написа:

В случая и това е преодоляно с едно кликване.
Неофициална версия на български

Случаите ги видях. Задминах DarkEдge по писане в конзолата на 10.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Случаите ги видях. Задминах DarkEдge по писане в конзолата на 10.

Говориш все едно го правите селективно. Аз като спирам му затварям кранчето на всичко! И спи вечен сън докато не му позволя да си лудува на воля за да ми покаже какво може. :)  Но като гледам няма никаква разлика в изданията. Последния хитрува и казва, че ще започне експедиция след месец от настройката ти. Убивам го на място и забравям, че е жив. ;) 

преди 4 минути, Бонбон с катран! написа:

Говориш все едно го правите селективно. Аз като спирам му затварям кранчето на всичко! И спи вечен сън докато не му позволя да си лудува на воля за да ми покаже какво може. :)  Но като гледам няма никаква разлика в изданията. Последния хитрува и казва, че ще започне експедиция след месец от настройката ти. Убивам го на място и забравям, че е жив. ;) 

ТИ ДА, но обикновеният потребител не знае къде е кранчето и даже да му го посочиш, не иска да го завива. Той не желае да има кранче. Това се опитвам да кажа.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.